Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fudbal (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/1351718280992.gif[/img]
ma ne nije ovo penal -.-"
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 181,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Najdrazi trener mi je Roberto di Matteo. Njegov period na klupi je kao bajka. Klupska legenda preuzima posrnulu ekipu, na konopcima i pred ispadanjem iz Lige Sampiona cime bi zavrsila era jedne genera

• Koji poremećaj moraš imati da jebeš muško a ne npr. ovu u crvenoj haljini iza. 

• Richarlison je smece i od igraca i od covjeka, ali nije Conteovo maslo za pite.  Ja ne znam jel on ijednom prosao knock out fazu u europskom takmicenju. 

Objavljene slike

[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]ma ne nije ovo penal -.-"[/font][/color][/quote]

Pa pazi,ako nije bilo namere,ako je slucajno, onda nije penal,ali ako je bilo namere onda jeste :D
[quote name='klicko' timestamp='1351845578' post='86555']
Pa pazi,[b]ako nije bilo namere,ako je slucajno, onda nije pena[/b]l,ali ako je bilo namere onda jeste :D
[/quote]
I ako nije bilo namere opet je penal , sprecio je da lopte prodje dalje , mozda bi otisla u gol ili na glavu Sturridge-u .
Kako god penal cist kao suza .
Pa pazi,ako nije bilo namere,ako je slucajno, onda nije penal,ali ako je bilo namere onda jeste
[/quote]

E moj klicko .. .
Pa pazi,ako nije bilo namere,ako je slucajno, onda nije penal,ali ako je bilo namere onda jeste :D
[/quote]

Namjerno ili nenamjerno, ovo nije prirodan položaj ruke, nalazi se unutar 16erca i uzevši to dvoje u obzir - ovo je penal čist ko suza. Šteta što su to svi vidjeli osim glavnog suca utakmice i Klicka haha :P
Meni se ukazao odmah Pique iz 2009. sa ovom rukom.
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Namjerno ili nenamjerno, ovo nije prirodan položaj ruke, nalazi se unutar 16erca i uzevši to dvoje u obzir - ovo je penal čist ko suza. Šteta što su to svi vidjeli osim glavnog suca utakmice i Klicka haha [/font] :P[/color][/quote]

Nema veze sto je ruka bila u 16ercu,a da li je prirodan polozaj ruke to nez.Ako nije onda jeste penal :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1351884562' post='86666']
Meni se ukazao odmah Pique iz 2009. sa ovom rukom.
[/quote]

Haha, i meni. Ista situacija. Skoro..
[quote name='klicko' timestamp='1351885142' post='86668']
Nema veze sto je ruka bila u 16ercu,a da li je prirodan polozaj ruke to nez.Ako nije onda jeste penal :D
[/quote]

prirodan polozaj ruke je kad je ruka uz tijelo, a ovdje se moze vidjeti da ruka nije uz tijelo tako da je ovo penal cisti ko suza!!!
[url="http://www.klix.ba/sport/nogomet/engleski-suci-razmisljaju-o-bojkotu-chelseaja/121103100"]http://www.klix.ba/sport/nogomet/engleski-suci-razmisljaju-o-bojkotu-chelseaja/121103100[/url]

Kako ovi ljudi imaju obraza uopće izgovoriti ovakve stvari ? Kako poslije svih loših odluka u posljednjih 4-5 godina ? Kako poslije desetine odličnih utakmica koji su oni uništili svojim potezima ? Fuj !

Svaka čast našem klubu, nema predaje. Konačno da je neko odlučio stati u kraj ovom začaranom krugu. Čak i ako nas kazne, neka. Podrška našima.
sami su sebi krivi da je posteno sudio niko mu nebi nista rekao.Sto se mene tice slobodno nek strajkuju,pravda ce pobijediti i mi cemo biti prvaci.
Sudačka greška danas na utakmici Manchester United vs. Arsenal. U prvom poluvremenu sudac svirao penal u korist Uniteda, a nije ga bilo. Možda sliku koju ubacim kasnije ako nađem.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1351952145' post='86764']
Sudačka greška danas na utakmici Manchester United vs. Arsenal. U prvom poluvremenu sudac svirao penal u korist Uniteda, a nije ga bilo. Možda sliku koju ubacim kasnije ako nađem.
[/quote]
Po meni je bio penal .
Čist je penal ko suza bio, Santi je igrao rukom, branio se, ali igrao je rukom, neprirodan položaj i po meni je to ispravna odluka suca.

Ima jedna zamjerka s te utakmice još, a to je da je prije kornera iz kojeg je Evra dao drugi gol Uniteda Van Persie pucao na gol i Manonne obranio, al se tada Nizozemac, čini mi se, nalazio u nedozvoljenoj poziciji. Ali, to je već tjeranje maka na konac. Solidno je suđenje bilo danas, mora se priznat, gledao sam utakmicu i Arsenalu nije nanesena šteta od strane sudaca.
  • Autor
Branio je lice loptom pobogu, da ga nije u ruku pogodila, pogodila bi ga u nos, tako da nema priče o penalu.

Cleverley je trebao dobiti drugi žuti za onaj start tik prije nego je Wilshere dobio drugi žuti.

Van Persie je u 2 navrata trebao dobiti crveni, za krvnički start na Sagni uz aut liniju, te drugi žuti za ono napucavanje lopte nakon što je ofsajd dosuđen (za istu situaciju je tijekom karijere u Arsenalu dobio crveni na Camp Nou, al to ti je razlike između igrača Barce/Uniteda i igrača normalnih klubova)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1352039627' post='87006']
Branio je lice loptom pobogu, da ga nije u ruku pogodila, pogodila bi ga u nos, tako da nema priče o penalu.

Cleverley je trebao dobiti drugi žuti za onaj start tik prije nego je Wilshere dobio drugi žuti.

[/quote]
Pogledaj bolje i vidi da li ga lopta pogodila u glavu ili bi prosla .
A sto se tice drugog zutom Wilshere-a nije dobio taj zuti zbog tog starta . Prije mozda 3-4 minute je napravio slican prekrsaj i sudija mu je progledao kroz prste i popricao s njim ( svaki sljedeci takav start je drugi zuti) medjutim on je nakon nekoliko minuta napravio isti takav prekrsaj i obravdano dobio drugi zuti .
Sa Cleverley-om je ista situacija , napravio je taj prekrsaj sudija ga opemenuo da to vise nece tolerisati , SAF je vidio da bi mogao ostati bez igraca i izveo go . E sad ko je kriv Wengeru sto isto nije uradio i sa Jackom .
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1352039627' post='87006']
[b]Branio je lice loptom pobogu, da ga nije u ruku pogodila, pogodila bi ga u nos, tako da nema priče o penalu.[/b]

[/quote]

To "pravilo" o branjenu lica je možda nekad prolazila. Danas više ne! Igranje rukom je dozvoljeno samo ako je ruka uz tijelo tj. u prirodnom polozaju, a sve ostalo ce ti sudit indirekt! To se meni ne sviđa, ali evo zgrozio sam se, kad sam bio saznao da si igrač ne smije ni spolovilo štitit u živom zidu jer ako ga pogodi sudit ce mu indirekt, isto vrijedi kao što sam rekao i za glavu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.