10. februar 2015.11 god. comment_202492 Opasno se suska da ce ovaj kod nas. I meni djeluje kao Mouov tip napadaca, onako prgav, radi posao i zna sta hoce. Mlad je i mozda bi pod sefovom palicom bio prava back-up zvijer. Mada ko ce znati. Za dovodjenje njega na ljeto zainteresovan je jos i City, ali ne vjerujem da su pukli u vrijeme FFP kupovati jos jednog napadaca. Bilo je i prije spekulacija tokom zimskog prelaznog, ali svima nam je bilo jasno da preko zimskog svakako ne bi dosao, vec tek tamo na ljeto kad se Didi penzionise. Uglavnom, sta mislite? Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202506 Retard. Umisljena slina. Dizelas. Balotelli. Neka hvala. Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202513 Pizda od Äovjeka ps sad kad doÄ‘e i postane legenda, pa neko uÄ‘e na ovu prvu stranicu gdje svi mu jebu majku Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202525 kakav je ovaj, valja li cemu? ne pratim italijane ni 1% mogao bi relo da manje vremena provodi na brazzersu i da napise ponekad neki tekstic o igracima sa kojima povezuju Chelsea :D Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202534 Pusti relu nek' prevodi ove vijesti vezane za chelsea, a igrace koji se povezuju s nama, se mogu lagano pogledati kakvi su gledajuci 2-3 tekme njihovih ekipa :D Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202542 Ne postoji psihijatar ni zdravstvena ustanova koji ovoga mogu dovesti u red. Jedino Arkham asylum da proradi, pa ni oni ne bi mogli da garantuju neke pozivtine rezultate. Shodno tome, ni pod razno u plavu porodicu. PS. U naslovu treba da stoji Ardzentajna :D Prijavi
10. februar 2015.11 god. comment_202548 PS. U naslovu treba da stoji Ardzentajna :D Ja sam to stavio u Mesijevoj temi, ali Relo nije mogao da podnese šalu. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202571 Ja sam to stavio u Mesijevoj temi, ali Relo nije mogao da podnese šalu. Na zapadu nista novo... Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202581 Na zapadu nista novo... A ti se primio na njegovo trollovanje, a to je Boga mi nešto novo, jer se malo ko prima na Igijev troll :D Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202586 A ti se primio na njegovo trollovanje, a to je Boga mi nešto novo, jer se malo ko prima na Igijev troll :D :-/ Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202589 Ne pratim puno Seriu A tako da nisam upoznat sa kvalitetima dotiÄnog gospodina. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202603 A ti se primio na njegovo trollovanje, a to je Boga mi nešto novo, jer se malo ko prima na Igijev troll :D Dokaz Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202604 Dokaz Objasnio sam kasnije zašto. Doći će neko novi na forum, ili ući neko od 'stranaca' koji ne zna za zajebanciju, i reć gledj ovih idiota. Zadržimo neki nivo profesionalizma. Prijavi
11. februar 2015.11 god. comment_202605 Objasnio sam kasnije zašto. Doći će neko novi na forum, ili ući neko od 'stranaca' koji ne zna za zajebanciju, i reć gledj ovih idiota. Zadržimo neki nivo profesionalizma. da to će ih zbuniti a kad vide na svakom drugom avataru šerifa konjevića,to uopšte neće biti sumnjivo :D :D Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205662 "Dođi, u Čelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari". Navodno Mourinhov SMS Icardiju... sportske net. odakle njima, ne znam :D Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205663 "Dođi, u Čelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari". Navodno Mourinhov SMS Icardiju... sportske net. odakle njima, ne znam :D Zemo im poslao na email :D Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205665 "Dođi, u Čelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari". Navodno Mourinhov SMS Icardiju... sportske net. odakle njima, ne znam :D Enciklopedija dosetki iz mašte. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205674 Prije bi Dybalu iz Palerma ili Vietta iz Villarreala kad se već gledaju ti mladi napadaÄi. Ovaj je posvaÄ‘an sa svojom glavom, cirkus u glavi, nedavno je izjavio da uopće ne prati nogomet, neÅ¡to tipa Assou-Ekotoa. Prijavi
28. februar 2015.11 god. comment_205677 Nadam se da se ovaj transfer neÄe ostvariti, tip je lud ko trokut, Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205825 Samo neka zna igrati, boli me kurac koliko je lud. Moras da razumes jednu stvar. Navijas za Chelsea, tim koji FA i mediji obozavaju da terorisu i maltretiraju na sve moguce nacine, kad god imaju priliku za to. Iccardi bi svojim ponasanjem potpuno srozao ugled kluba, a kazne i suspenzije ne treba nsi spominjati. Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205828 Moras da razumes jednu stvar. Navijas za Chelsea, tim koji FA i mediji obozavaju da terorisu i maltretiraju na sve moguce nacine, kad god imaju priliku za to. Iccardi bi svojim ponasanjem potpuno srozao ugled kluba, a kazne i suspenzije ne treba nsi spominjati. Lik nista ne radi na terenu sto bi mogli kazniti, zguzio jaranu trebu i zajebaje ga zbog toga. Inace drugo nesto da radi, gori je Costa sto se toga tice. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208476 Mali je ubica,Remi najverovatnije odlazi,Drogba se povlaci tako da jedan takav Celsiju bi trebao,navodno moraju zbog FFP da prodaju igrace tako da ga treba dovesti.Mislim da bi se snasao u BPL, klasicni finisher kako kazu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.