Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauro Icardi (Argentina, 1993)

Istaknuti odgovori

Opasno se suska da ce ovaj kod nas. I meni djeluje kao Mouov tip napadaca, onako prgav, radi posao i zna sta hoce. Mlad je i mozda bi pod sefovom palicom bio prava back-up zvijer. Mada ko ce znati.

Za dovodjenje njega na ljeto zainteresovan je jos i City, ali ne vjerujem da su pukli u vrijeme FFP kupovati jos jednog napadaca.

Bilo je i prije spekulacija tokom zimskog prelaznog, ali svima nam je bilo jasno da preko zimskog svakako ne bi dosao, vec tek tamo na ljeto kad se Didi penzionise. Uglavnom, sta mislite?

icardi.jpg

Retard. Umisljena slina. Dizelas. Balotelli.

Neka hvala.

kakav je ovaj, valja li cemu? ne pratim italijane ni 1%

mogao bi relo da manje vremena provodi na brazzersu i da napise ponekad neki tekstic o igracima sa kojima povezuju Chelsea :D

Ne postoji psihijatar ni zdravstvena ustanova koji ovoga mogu dovesti u red. Jedino Arkham asylum da proradi, pa ni oni ne bi mogli da garantuju neke pozivtine rezultate. 

Shodno tome, ni pod razno u plavu porodicu.

PS. U naslovu treba da stoji Ardzentajna :D

PS. U naslovu treba da stoji Ardzentajna :D

Ja sam to stavio u Mesijevoj temi, ali Relo nije mogao da podnese šalu.

A ti se primio na njegovo trollovanje, a to je Boga mi nešto novo, jer se malo ko prima na Igijev troll :D

Dokaz

156xok5.jpg

Objasnio sam kasnije zašto. Doći će neko novi na forum, ili ući neko od 'stranaca' koji ne zna za zajebanciju, i reć gledj ovih idiota. Zadržimo neki nivo profesionalizma.

da to će ih zbuniti a kad vide na svakom drugom avataru Å¡erifa konjevića,to uopÅ¡te neće biti sumnjivo  :D  :D

• 3 sedmice kasnije...

"DoÄ‘i, u ÄŒelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari". 

Navodno Mourinhov SMS Icardiju... sportske net. odakle njima, ne znam :D

"DoÄ‘i, u ÄŒelsiju ćemo zajedno napraviti velike stvari". 

Navodno Mourinhov SMS Icardiju... sportske net. odakle njima, ne znam :D

Enciklopedija dosetki iz mašte.

Prije bi Dybalu iz Palerma ili Vietta iz Villarreala kad se već gledaju ti mladi napadači. Ovaj je posvađan sa svojom glavom, cirkus u glavi, nedavno je izjavio da uopće ne prati nogomet, nešto tipa Assou-Ekotoa.

Samo neka zna igrati, boli me kurac koliko je lud. 

Moras da razumes jednu stvar. Navijas za Chelsea, tim koji FA i mediji obozavaju da terorisu i maltretiraju na sve moguce nacine, kad god imaju priliku za to. 

Iccardi bi svojim ponasanjem potpuno srozao ugled kluba, a kazne i suspenzije ne treba nsi spominjati. 

Moras da razumes jednu stvar. Navijas za Chelsea, tim koji FA i mediji obozavaju da terorisu i maltretiraju na sve moguce nacine, kad god imaju priliku za to. 

Iccardi bi svojim ponasanjem potpuno srozao ugled kluba, a kazne i suspenzije ne treba nsi spominjati. 

Lik nista ne radi na terenu sto bi mogli kazniti, zguzio jaranu trebu i zajebaje ga zbog toga. Inace drugo nesto da radi, gori je Costa sto se toga tice.

• 2 sedmice kasnije...

Mali je ubica,Remi najverovatnije odlazi,Drogba se povlaci tako da jedan takav Celsiju bi trebao,navodno moraju zbog FFP da prodaju igrace tako da ga treba dovesti.Mislim da bi se snasao u BPL, klasicni finisher kako kazu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.