Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mauro Icardi (Argentina, 1993)

Istaknuti odgovori

Meni igrac koji nije dominantan u Italiji nikako ne moze biti ni kalibar za nas, to je moje misljenje naravno, ali cak ni biti prvi strelac Kalca, ovog danasnjeg Kalca za mene nije nikakva preporuka...

Meni igrac koji nije dominantan u Italiji nikako ne moze biti ni kalibar za nas, to je moje misljenje naravno, ali cak ni biti prvi strelac Kalca, ovog danasnjeg Kalca za mene nije nikakva preporuka...

Da potpuno se slazem,nije Kalco sto je nekad bio i merilo kvaliteta igraca prema kvalitetu lige nije kao nekad,mislim Kvardado je dosao iz Fiorentine i jos se nije najbolje snasao mada mu treba pruziti priliku a Oskar malo na klupu.

Jedini se ističe u raspalom Interu,sam ih nosi na leđima imaj i to na umu.
Dominantan je tamo i prvi je strijelac lige sa 15 golova dodao je još 5 u drugim takmičenjima.

• 3 sedmice kasnije...

Ne vidim potrebu za njim.. Ode Didier, ostajemo na Diegu i Remyu, vratimo Bamforda i opet imas 3 napadača i to 3 kvalitetna napadača, a ne napadača koji će ti popuniti broj napadača

• Autor

Ne vidim potrebu za njim.. Ode Didier, ostajemo na Diegu i Remyu, vratimo Bamforda i opet imas 3 napadača i to 3 kvalitetna napadača, a ne napadača koji će ti popuniti broj napadača

Nažalost Bamford će samo služiti da se zarade pare na njemu, tako je sa svim mladim igračima koje smo poslali na pozajmice.

Nikako ne kontam ovu politiku kluba i kupovine ovakvih igraca, Icardi nije nista pokazao ni u Interu a prelaskom u premiership izgubio bi se.

• Autor

Pa jeste pokazao time sto im je najbolji igrac, ali ja ga ipak ne bih, jer zelim Bamforda.

Mani Bamforda on je sidraš. Nama treba neki da zna držati loptu, šta misliš o Mikelu na centarforu?

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.