16. mart 2015.11 god. comment_208481 Meni igrac koji nije dominantan u Italiji nikako ne moze biti ni kalibar za nas, to je moje misljenje naravno, ali cak ni biti prvi strelac Kalca, ovog danasnjeg Kalca za mene nije nikakva preporuka... Prijavi
16. mart 2015.11 god. comment_208547 Meni igrac koji nije dominantan u Italiji nikako ne moze biti ni kalibar za nas, to je moje misljenje naravno, ali cak ni biti prvi strelac Kalca, ovog danasnjeg Kalca za mene nije nikakva preporuka... Da potpuno se slazem,nije Kalco sto je nekad bio i merilo kvaliteta igraca prema kvalitetu lige nije kao nekad,mislim Kvardado je dosao iz Fiorentine i jos se nije najbolje snasao mada mu treba pruziti priliku a Oskar malo na klupu. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208827 Meni igrac koji nije dominantan u Italiji nikako ne moze biti ni kalibar za nas, to je moje misljenje naravno, ali cak ni biti prvi strelac Kalca, ovog danasnjeg Kalca za mene nije nikakva preporuka... Jedini se istiÄe u raspalom Interu,sam ih nosi na leÄ‘ima imaj i to na umu. Dominantan je tamo i prvi je strijelac lige sa 15 golova dodao je joÅ¡ 5 u drugim takmiÄenjima. Prijavi
2. april 2015.11 god. Autor comment_211459 i ja sam, za klupe teško da može bolje, a i prznica je ubio se za moua Prijavi
2. april 2015.11 god. comment_211461 Meni iskreno nije nesto posebno.Bolji mi Remy djeluje tako da bih radije da njega zadrzimo nego da ovog dovodimo. Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211483 Ne vidim potrebu za njim.. Ode Didier, ostajemo na Diegu i Remyu, vratimo Bamforda i opet imas 3 napadaÄa i to 3 kvalitetna napadaÄa, a ne napadaÄa koji će ti popuniti broj napadaÄa Prijavi
3. april 2015.11 god. Autor comment_211484 Ne vidim potrebu za njim.. Ode Didier, ostajemo na Diegu i Remyu, vratimo Bamforda i opet imas 3 napadaÄa i to 3 kvalitetna napadaÄa, a ne napadaÄa koji će ti popuniti broj napadaÄa Nažalost Bamford će samo služiti da se zarade pare na njemu, tako je sa svim mladim igraÄima koje smo poslali na pozajmice. Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211487 sviÄ‘a mi se ikardi jer zna koristit odliÄno i lijevu i desnu nogu Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211491 Icardi vs Terry ? Ovaj igrac je transfer bomba koja nam je potrebna! Prijavi
3. april 2015.11 god. comment_211548 Znamo prodati, ali se znamo i zeznuti kod kupovine. Ne zaboravite 40 miliona za ublehu iz Anžija (Willian), tako da treba biti pažljiv. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211603 Nikako ne kontam ovu politiku kluba i kupovine ovakvih igraca, Icardi nije nista pokazao ni u Interu a prelaskom u premiership izgubio bi se. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211608 Nikako ne kontam ovu politiku kluba i kupovine ovakvih igraca, Icardi nije nista pokazao ni u Interu a prelaskom u premiership izgubio bi se. Pa jeste pokazao time sto im je najbolji igrac, ali ja ga ipak ne bih, jer zelim Bamforda. Prijavi
4. april 2015.11 god. Autor comment_211624 Pa jeste pokazao time sto im je najbolji igrac, ali ja ga ipak ne bih, jer zelim Bamforda. Mani Bamforda on je sidraš. Nama treba neki da zna držati loptu, šta misliš o Mikelu na centarforu? Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211626 Mani Bamforda on je sidraš. Nama treba neki da zna držati loptu, šta misliš o Mikelu na centarforu? Mikel je univerzalac, Terry bi mogao biti u odbrani, Mikel u sredini, Drogba u napadu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.