Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 24: Aston Villa 1 - 2 Chelsea (07.02. sub) [3]

Matchday 24: Aston Villa vs. Chelsea (07.02. sub) [16:00h] 11 član je glasao

1. 1.

• Pobjeda Chelseaja, jednostavno Aston Villa je u užasnoj formi
      54%
      6
    • Podjela bodova
      18%
      2
    • Pobjeda Aston Ville, nema Å¡anse da nastave niz očajnih utakmica
      27%
      3

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 68
  • Pregledi 5,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Samo ja to nisam cuo na press konf, mozda je to negdje drugo rekao :S

Gledao sam pressicu koju je okacio hamco ako se ne varam u temi Jose Mourinho, jedino ako ja nisam nesto umislio ili pogresno razumeo. 

pardon,chiba je postavio, kojem se izvinjavam zbog greske :) 

http://www.youtube.com/watch?v=Mg3DUw6gV7s

Evo premotajte na 4:50

2i3+ 2.25 kvota, valja se probat

"alkos kale" i ja telepatski povezani,postali u istu sekundi,još se ja razmišljam dal da stavim dva znaka #veće il jedan  :D

ahhahaha i taman u sekundu postamo dok sam se ja odlučio za dva  :))

:D i ja otvorio google u drugom tabu da vidim dal se piše Jamie ili Jaimie redknapp haha

Kiks u najavi sa ovom postavkom, previse bezmudnih nekreativnih igraca na sredini + Didier u napadu za kojeg definitivno nije ovakva utakmica + nesigurni Cahill u odbrani mjesto odlicnog Zoume.

Ipak je Mourinho trolao sa Fabregasom koja vas prosli put. Sve vise od boda iz ove utakmice je zlata vrijedan.

Od Drogbe nemamo nikakve koristi to se jasno vidi, ako mislimo nesto napraviti u drugom poluvremenu mora uci Remy, nebi me iznenadilo da branimo ovaj gol protiv ovako loseg tima.

A dobro je sad, ispada kao da igramo protiv nekih brđana. Igraju i oni nogomet, na svom terenu su uvijek čvrsti. Bitna je pobjeda kao što smo i rekli prije utakmice, a igra manje više.

Prava smetljarska, mrtva, anemična utakmica. Igra nikakva, domaćin još gori, Bane ko Zidan donosi 3 šampionska boda, nadam se.

Po mom nekom  misljenju mi smo danas igrali protiv ekipe koja je dala 200 % svojih mogucnosti.To je jedan od osnovnih razloga zasto nismo bolje odigrali.Na skakom dijelu terena,gdje god je lopta tu su bila dva-tri igraca Ville.Jos jednom se potrvdila cinjenica da ekipe protiv nas daju i zadnji atom snage.Al bukvalno.Veoma vazna tri boda pogotovo sto je City kiksao.Titula je sve blize i blize.

• Autor

Nervozna i krkanska utakmica, ali on što je bitno na kraju dana su 3 boda, sve ostalo pada u vodu..

Ja sam nekako i nakon njihovog gola bio uvjeren da ćemo pobjedit, nekako sam imao taj osjećaj..

Mi imali gostovanje Villi a City na svom terenu igrao protiv Hulla i mi povećamo prednost za 2 boda, jebeno.

Sada nam dolaze Everton i Burnley i tu ne smije da bude greške.

:sal:

Branislav babuka. Kako je covjek cekao i uhvatio onu loptu, uff momacki. Kiks je bio spreman i vjerovatno bi se dogodio da je nije Bane docekao.
I eto na kraju ekstremno bitna 3 boda, steta za onaj Milnerov gol pred kraj al i ovako idemo na +7. Odlicno.

Na ovakvim utakmicama se uzima prvenstvo! Igra ne baš dobra, ali rezultat je tu i to je bitno. Remy donio puno živosti, Willian fantastičan, izgleda da se uozbiljio u zadnje vrijeme. Hvala i Hull Cityu koji je otkinio bod ManCityu

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.