Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Douglas Costa (Brazil, 1990)

Istaknuti odgovori

kako će ovaj hamelj dobiti radnu dozvolu,jedino ako je sam sebi napravi u podrumu

po faci mu vidiš da je jebeni delikvent
[spoiler] 43165__full_news.jpg [/spoiler]

• Odgovori 113
  • Pregledi 13,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sahtjor mi je jako simpatican klub, ali svi ti igraci tamo su mi simpaticni iskljucivo u tim okvirima Sahtjora...

Kosta ima vec 25 godina, to su po meni ozbiljne godine, ni u toj Ukraijini nista posebno, ove sezone 22 utakmice, 3 gola, 5 asistencija, izvinjavam se ali to je premalo.

Narocito ako se uzme u obzir da je danasnji fudbal takav da krilni igraci imaju identican broj prilika za gol kao i ti ''klasicni'' napadaci.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...

jbg ne treba nam novi willian/oscar

Ovaj je danas bio u rangu 70% Hazarda.. za Oscara izmislio igru zvanu fudbal.

Ovaj je danas bio u rangu 70% Hazarda.. za Oscara izmislio igru zvanu fudbal.

Bilo je utakmica gdje je i Oscar bio vanzemaljac,Willian takodjer..desavalo se da odigraju bolje od Hazarda.To ne mora da znaci da su svaku utakmicu na tom nivou.U narodu se to kaze: " I ćorava koka jedno zrno ubode" .

Moze biti i to.. ali ovaj je danas odigrao pp odlicno, igrao je prvi sastav bayerna... i pokazao je da je brz, ima dobar dribling i lako prolazi igrace, dosta lako.

Opet samo kazem sta sam primetio.
Moses i Marin su tate za Messia i Ronalda u prijateljskim utakmicama, Marin se najbolje snalazi protiv ekipa iz SAD-a, preciznije iz Seattlea, dok Mosesu najvise prija uvek neugodna ekipa Malasya All Star
  • 4 sedmice kasnije...

Stvarno lik ubija.Kad je to grena govorio a mi ga iznapadali da je prijateljska i da je to sindrom "Marko Marin" ili Victor Moses :D

Izdominirao protiv HSV-a, nisam celu gledao ali ono sto sam gledao bio je najbolji. Samo ne znam na koji fazon ga je Bajern uzeo za 30m a u januaru kad smo mi hteli da ga uzmemo nisu hteli da razgovaraju ispod 40m. Jos je bila prica kao da li ce Celsi uzeti Kostu ili Kvadrada i mi uzmemo onog Zulu defekta  :-??ovaj Kosta je duplo bolji od Vilijana, a o Kvadradu, Mozesu i ostalim polukrilima da ne govorim. Prema onome sto je pokazao ubedljiviji mi je od Sterlinga a duplo jeftiniji...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.