5. decembar 2015.10 god. comment_243082 Kakav Å¡aban, nije svestan da bi kod nas nauÄio da igra kontra-defanzivno lažno krilo. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243083 Al laze manga, dovoljno prelistat ovu temu da se vidi koliko se ulizivao i pokusavao iznudit transfer u Chelsea. Sad lafo prica on nas odbio, a preklinjao da ga uzmemo.To sto smo promasili je drugi par carapa. :D Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243084 Mada realno gledajući i dobro je Å¡to nije doÅ¡ao, jer ne bi on ni blizu bio ovom Costi iz Bayerna jer lakÅ¡e se uklopiti tamo nego u ovaj raspad sistema, ovdje bi viÅ¡e liÄio na Cuadrada. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243085 Al laze manga, dovoljno prelistat ovu temu da se vidi koliko se ulizivao i pokusavao iznudit transfer u Chelsea. Sad lafo prica on nas odbio, a preklinjao da ga uzmemo. To sto smo promasili je drugi par carapa. :D Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk 100%. Zato sam i stavio ovu njegovu izjavu.Znaci lik se bas ulizivao, davao izjave kako je Murinjo najbolji trener i da od malena navija za Chelsea. Ne znam kako su nasi strucnjaci promasili sa Cuadradom ali dovoljno je pogledati 20 sekundi obojicu da se vidi razlika u kvaliteti. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254027 Debelo najbolji igraÄ Bayerna u ovom trenutku. Ja sam ostao frapiran njegovim ubaÄajima.. Pa njegove lopte imaju oÄi. A tek kako dribla :OAl eto Bayernu Costa a nama Pedro :DSent from my Redmi 3 using Tapatalk Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254028 kad se sejtim priÄe po forumu, joÅ¡ jedan Brazilac.... dvije lijeve Mogli bi neki odavde za skaute, Emenalo bi dobio konkurenciju. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254033 Ma problem je sto vecina kritikuje i pljuje bez osnove. Nije samo u pitanju Costa, ali jebiga mi smo samo forumasi... Zalosno je sto u nasem klubu sjede obicne neznalice, koji su vjerovatno isto komentarisali. Ma sta ce nam jos jedan glupi camuga koji zna samo da trci, jos je toliko para... Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254053 Ma problem je sto vecina kritikuje i pljuje bez osnove. Nije samo u pitanju Costa, ali jebiga mi smo samo forumasi... Zalosno je sto u nasem klubu sjede obicne neznalice, koji su vjerovatno isto komentarisali. Ma sta ce nam jos jedan glupi camuga koji zna samo da trci, jos je toliko para... A hajd ga znaj jebati ga.. Bilo je i na ovom forumu odlicnih procjena igraca i "skautinga" boljeg nego sto Uprava odradi. Da smo se samo mi na forumu zajebali pa ne kazem, nego ovaj se nudio nasima ko kurva a oni nista. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254058 Imamo još nekog proroka na Forumu, vidim ja... Svi ste mi vi znali da će on ovako da igra... Al malo sutra. Prijavi
17. mart 2016.10 god. comment_254085 Ma eto salah da je otisao u romu direkt bilo bi. Jesmo se zajebali trevali smo ga uzeti. U romi glavni igrac u nas kurac bio. I costa da je dosao haj znaj na sta bi licio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.