Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Pesta' timestamp='1330438576' post='30851']
Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.
[/quote]

Ovo što si rekao je totalna glupost.Neznam koliki si navijač Barcelone, al oni pravi navijači Barce, koji prate gotovo svaku utakmicu priznaju da smo teško pokradeni.Protiv Reala glume ne želite, al ovo bar priznate da je jedna od najvećih u povijesti nogometa.Jedini koji ne priznaju su oni takozvani "navijači" koji navijaju za Barcu i nabrijavaju za utakmicu dok igraju protiv Reala,a ima ih puno takvih.

P.S. Essienov puno bolji od Iniestinog :P
Off topic je, al da odg dubri.. AVB je kratko tu, pa nije dobio bodove. A isto tako vidiš da sam malo neozbiljan bio, ali opet to je moj izbor.

Grant NO.1
[quote name='Pesta' timestamp='1330438576' post='30851']Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.[/quote]Sacu da ti jebem mater !

[size=3][font=Verdana][size=4]Jebem li ti majku u pizdu vrelu,a ti je jezikom hladio[/size]. [size=4]Pa sta si ti gledao retarde jedan glupi cuj barselona ostecena kakav penal u prvoj utakmici jebem ti majku kad si bio embrion ! Gol inijeste je kurac u odnosu na gol koji je dao Essien ono se vidja jednom u zivotu . Jebem li ti dan kad si iz picke ispo i dan kad te kurac felšavi napravio koliko me iznervira jebem li ti sve do četvrtog koljena ! [/size][/font][/size]

[size=3][font=Verdana][size=4]Kako bi ti lobanju silovao da si blizu majmune mali cuj imam 21 godinu imas moj kurac ti si neki balavac od 12 godina samo si zamenuo redosljed brojeva jer si ogranicen ko kurac majmune glupi ![/size][/font][/size]

Koji majmun nevjerujem :ph34r:
Kako volim Balkanse forume, pa ni na jednom drugom forumu neces naci ovako slikovito pluvanje :) Epic!

EDIT: Kun objasnio!
Hahah joj Kuna al' docara situaciju i moguci rasplet dogadjaja. :lol:
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330506744' post='31176']
Sacu da ti jebem mater !

[size=3][font=Verdana][size=4]Jebem li ti majku u pizdu vrelu,a ti je jezikom hladio[/size]. [size=4]Pa sta si ti gledao retarde jedan glupi cuj barselona ostecena kakav penal u prvoj utakmici jebem ti majku kad si bio embrion ! Gol inijeste je kurac u odnosu na gol koji je dao Essien ono se vidja jednom u zivotu . Jebem li ti dan kad si iz picke ispo i dan kad te kurac felšavi napravio koliko me iznervira jebem li ti sve do četvrtog koljena ! [/size][/font][/size]

[size=3][font=Verdana][size=4]Kako bi ti lobanju silovao da si blizu majmune mali cuj imam 21 godinu imas moj kurac ti si neki balavac od 12 godina samo si zamenuo redosljed brojeva jer si ogranicen ko kurac majmune glupi ![/size][/font][/size]

Koji majmun nevjerujem :ph34r:
[/quote]

Kun-u idol si!!
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330548743' post='31353']Hvala svima :D A inace Semire ko je mala sa avatara ?[/quote]

Hajd pogodi?:D :)
Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.
[/quote]

Zar ovo nije forum za navijace Chelseaja? Ne znam sta ce ovaj ovdje, treba ga banovati zbog provociranja svih navijaca na forumu.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1330552814' post='31375'] Zar ovo nije forum za navijace Chelseaja? Ne znam sta ce ovaj ovdje, treba ga banovati zbog provociranja svih navijaca na forumu.[/quote]
Koji kralj.. malo kasnis druze..:D
[/quote]
Stvarno ne znam kako mozes doci ovdje i pisati ovakve gluposti.Cuj,Barca zasluzeno prosla...Svi su tu noc vidjeli Najvecu krađu u historiji nogometa!!Ali ti izgleda nisi!!
Samo mi,navijaci,znamo kako smo tu noc prezivjeli...
[quote name='SpecialOne' timestamp='1330585742' post='31474'] Stvarno ne znam kako mozes doci ovdje i pisati ovakve gluposti.Cuj,Barca zasluzeno prosla...Svi su tu noc vidjeli Najvecu krađu u historiji nogometa!!Ali ti izgleda nisi!! Samo mi,navijaci,znamo kako smo tu noc prezivjeli...[/quote]pusti ga vidis da je ogranicen....;)
Ne znam je li ovo vec neko stavio ali eto.. ii nisam znao gdje da stavim pa sam ovdje :D
[b] [size=5]U trening-kampu Chelseaja eksplodirala dimna bomba[/size][/b]

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/u-trening-kampu-chelseaja-eksplodirala-dimna-bomba/120303034
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.