Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

e nakon jučerašnje utakmice dobio sam neki čudan osjećaj

znam da igra mora još puno bolje i da bolton nije protivnik po mjeri, ali imam osjećaj da ćemo to osvojit ove godine :))

možemo svakog dobit i s trenutnim kadrom, samo ako je znoja prolivenog i ako je dovoljno želje
osvojit ne mozemo , al mozemo daleko dogurat uz malo srece i do finala , samo da igraci pocnu ginut na terenu i ne pravit potez viska sve mora ic tecno, brzo imamo nekoliko brzih igraca i to moramo iskoristit , odbranu imamo bogovsku ali ona ne mozes funkc. bez veznog reda kad je essien u igri to je vec mnogo bolje :)
Zamislite nakon sto su ih svi otpisali da osvoje...

Kako je lijepo zamislit samo a kamo li ostvariti :D

Uglavnom, tesko da cemo napoli proci a da o osvajanju ne pricam. :D
Ja sam za to da gazimo sve pred sobom do kraja.
Ne moramo sve da dobijemo, ali barem da se vidi želja za fudbalom, pobedom. Tada čak i da izgubimo ne bi mi bilo toliko žao.
mislim da je, ako prođemo napoli, sve moguće

ponajprije zato što moramo pokazat sjajnu igru kao prvo da izbacimo napoli, a ako to uspijemo, zašto nebi još napredovali i nekog jačeg dobili :P
uglavnom lijepo je maštat :D
Totenhem mora pasti ! City smo vec jednom dobili tako da sam siguran da to mozemo da ponovimo,ali se takodje treba paziti WBA vidjelismo kako su juce odlicno odigrali.Stoke je uvijek teska ekipa igraju veoma cvrsto sto smo vidjeli na otvaranju sezone kad smo odigrali 0:0.Birimgham moramo dobiti gdje od njih da ispadnemo u kupu sramota :unsure:
Svida mi se vas optimizam ;) ali evo malo realnosti ako cemo vec porediti sezonu Intera kad su osvojili LP i ovu nasu.. veoma bitna i ujedno najveca razlika je to sto je Inter u toj sezoni dominirao u Italiji i u ligi i u kupu.. aa mi ove sezone prvo losi smo u ligi, a u kupu ne mozemo kuci dobiti drugoligasa.. ali cuda se desavaju pa nadajmo se nekom :)
Od svih utakmica u Martu najvaznije nam je da dobijemo Napoli i Totenham .
Iako i ostale utakmice nisu manje vazne .
Svaka utakmice je važna i svaka utakmica mora da se dobije. Nema taktiziranja u Engleskoj ligi. Može Premijerligaš da izgubi od trećeligaša ladnjaka...
[quote name='Blues_95' timestamp='1330269408' post='30261']
Od svih utakmica u Martu najvaznije nam je da dobijemo Napoli i Totenham .
Iako i ostale utakmice [b]nisu manje vazne .[/b]
[/quote]
;)
Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438576' post='30851']
Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.
[/quote]
5:1 penal zasluzeno :lol: :lol: :lol:
[/quote]

Ovo će svaki navijač Chelsea shvatit ko drsku provokaciju. Ja sam to tako shvatio. Lupio sam ti prijavu i možda sam prenaglo reagira ali si mi dirnio živac. Po svim izjavama i za Drogbu i po ovoj izjavi ovdje mi se činiš ko neki tupavi klinac od 12 godina koji ne razumi ništa! Na krivo misto si doša da bi pravda kriminalnu organizaciju UEFAlonu! Ako ti je u cilju pravdanje Barcelone i provociranje ja ću ti osobno na svaki post lupit prijavu pa ćeš možda razmislit. Ako nije onda si dobrodošao i želim ti da ugodno vrime provedeš na forumu iako mi smeta to što simpatiziraš Barcu. :D
[/quote]
Ovo je tolika glupost da mi se place..
[quote name='Pesta' timestamp='1330438576' post='30851']Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.[/quote]

Nabijem te na kurac, idi u pičku materinu i dabogda ti dijete ličilo na Ovreba. Toliko od mene.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438576' post='30851']Vidio sam da cesto spominjete utakmicu protiv Barcelone iz 2009. kada je Chelsea ispao od nas. Ja cu vam reci da je bilo sudackih gresaka iskreno, ali ne toliko. Malo neki pretjeruju. Kada se gledaju obe tadasnje utakmice i u Barceloni i u Londonu, onda se moze jasno viditi da je i Barcelona ostecena isto kao Chelsea - penal na prvoj utakmici. Onda se greske anuliraju i Barca je zasluzeno proslo. Onakav gol kakav je dao Iniesta onda se vidi jednom u zivotu. A i Essienov je bio dobar, mada slucajan.[/quote]

o.O

Tri penala nije svirao, da ne pomenem to sto su ovi iz Barce trebali barem dva crvena da popiju. Ali slazem se, mi smo sami krivi sto nismo prosli iako mrzim onog skota od sudije.
[quote name='zulu' timestamp='1330442339' post='30916']

Tri penala nije svirao,
[/quote]

da su tri penala..
Tambling - 3 boda
Drogba - 2 boda
Osgood - 1 bod

[b][color=#ff0000]Rezultati :[/color][/b][list=1]
[*][b][color=#ff0000]Tambling - 31 bod[/color][/b]
[*][b][color=#ff0000]Drogba - 29 bodova[/color][/b]
[*][b][color=#ff0000]Dixon - 15 bodova[/color][/b]
[*][b][color=#ff0000]Osgood - 14 bodova[/color][/b]
[/list]
@Kun Aguer0 je dao jedan bod zs "Drosgooda" :D :D :D tako da taj bod nisam ni kome uračunao, ali i da sam ga uračunao Drogbi ili Osgoodi ne ne se ništa promjenilo na konačnim rezultatima tako da je u izboru za centarfora pobijedio Tambling.

[b][color=#ff0000]Ostao nam je još izbor za trenera ALL-TIME ekipe Chelsea-ja.[/color][/b]
[quote name='how yes no' timestamp='1330452319' post='30998']Avram Grant-3 Felipe Scolari-2 Claudio Ranieri-1[/quote]

AVB - 4?

ONTOPIC:

El Grande Mou - 3
Guus - 2
Carlo - 1

[quote name='Wisey' timestamp='1330452400' post='31001']A 3 V 2 B 1 :lol:[/quote]

Sad si kao moderator dužan obrisat svoj post :lol:
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.