Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea FC u sezoni 2015/16 - Statistika i vijesti

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 114,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne sviđa mi se formacija koju potencirate. Znam da je izglasana demokratski i pošteno, ali to ne mora značit da je dobra. Naprotiv, ne valja. Ne valja iz prostog razloga što tu formaciju Chelsea vrlo rijetko koristi i vrlo je rijetko koristio u prošlosti. 4-3-3 sa tri vezna, dva krila i centarforom, klasična 4-4-2 ili dijamant/romb/baklava morali su dobiti prednost. Nebitno sad koja. :mellow:
Evo imaš sad Robbena i Duffa, a neće biti mjesta za jednog velikana koji je igrao za ovaj klub, Charlieja Cookea. Stariji navijači kažu možda i najboljeg driblera kojeg je Chelsea imao. Naći će se tu možda i Joe Cole ili neko a neće biti Ossieja ili Kerrya Dixona. Nisam ih ni ja nikad gledao osim na snimcima i youtubeu ali može se izvući zaključak da bilo koji od ove trojice ima mjesto ispred gore navedenih. ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1328892258' post='25054']
Ne sviđa mi se formacija koju potencirate. Znam da je izglasana demokratski i pošteno, ali to ne mora značit da je dobra. Naprotiv, ne valja. Ne valja iz prostog razloga što tu formaciju Chelsea vrlo rijetko koristi i vrlo je rijetko koristio u prošlosti. 4-3-3 sa tri vezna, dva krila i centarforom, klasična 4-4-2 ili dijamant/romb/baklava morali su dobiti prednost. Nebitno sad koja. :mellow:
Evo imaš sad Robbena i Duffa, a neće biti mjesta za jednog velikana koji je igrao za ovaj klub, Charlieja Cookea. Stariji navijači kažu možda i najboljeg driblera kojeg je Chelsea imao. Naći će se tu možda i Joe Cole ili neko a neće biti Ossieja ili Kerrya Dixona. Nisam ih ni ja nikad gledao osim na snimcima i youtubeu ali može se izvući zaključak da bilo koji od ove trojice ima mjesto ispred gore navedenih. ;)
[/quote]
Wisey nije ovo officialna stranica , ovjde FORUMASI glasaju , i mnogi od nas nisu ni gledali Dixona ili Cookea .
Ovo je najbolja postava forum.chelseabalkan.com , a ne chelseafc.com ;)
Realno, po appsima bi ovo trebala biti najbolja ekipa Chelseaja ikad:

_______________Bonetti______________

__Clarke____Harris___Terry___McCreadie_

__Wise____Lampard__Hollins__Bumstead_

__________Dixon_____Osgood_________

Klupa: Čech, Armstrong, Smith, Houseman, Cooke, Tambling, Bentley
[quote name='Blues_95' timestamp='1328892566' post='25059']
Wisey nije ovo officialna stranica , ovjde FORUMASI glasaju , i mnogi od nas nisu ni gledali Dixona ili Cookea .
Ovo je najbolja postava forum.chelseabalkan.com , a ne chelseafc.com ;)
[/quote]
Ma znaaam, znam ja to sve al eto. Nek se zna da ja nisam participirao u izboru nekih igrača. :D
Većini je opala cijena zbog godina.
Kalouu zbog lošijih igara i ne igranja u prvih 11.
Torresu zbog očajnih partija. (Mislim da su njemu premalo snizili cjenu)
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328892775' post='25060']
Realno, po appsima bi ovo trebala biti najbolja ekipa Chelseaja ikad:

_______________Bonetti______________

__Clarke____Harris___Terry___McCreadie_

__Wise____Lampard__Hollins__Bumstead_

__________Dixon_____Osgood_________

Klupa: Čech, Armstrong, Smith, Houseman, Cooke, Tambling, Bentley
[/quote]

di je Torrke uteko? :o :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328900498' post='25105']
a sto onda barsinim igracima ne opada cijena radi godina i losih igara ma dajte ljudi oni kao da su Bogovi na soccermanager u prvom timu nemaju igraca ispod 93 <_<
[/quote]
Kako ne opada cijena barsinim igracima ??

Villa, Xavi, Puyol, Abidal, Keita, Afellay kod svih navedeni je opala cijena !
[quote name='Adis988' timestamp='1328789655' post='24645']
[url="http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=771Ijg7v8PY&feature=endscreen"]http://www.youtube.c...ature=endscreen[/url]

evo jos jedna zezancija sa treninga prosle godine u oktobru...
edit: zanima me da li ce ovaj Lukaku the monster jos rasti, tek mu je 18 a ogroman je
[/quote]

Najjače kad Lukaku kaže: Uvjek ispaštaju mladi igrači, Staridž, ja, Kalou.
Kalou mlad hahaha :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328953003' post='25282']
upravo to hocu da kazem puno preuvelicavaju njihove igrace sad ispade da je Pike bolji od JT :lol: Niti je bolji niti ce ikad biti ;)
[/quote]
Nije Pique bolji al je 7 godina mladji !
[quote name='sisa01' timestamp='1328961464' post='25318']
Nije Pique bolji al je 7 godina mladji !
[/quote]
u tome je stvar sta oni uzmu sve u obzir
I konačno, koooonaaaaačno jedan video o našim igračima 'iza scene'. Pa ovo svi klubovi imaju, sve televizije imaju samo naša ne. Imam osjećaj da je ovo Andreovo maslo s obzirom da je on taj koji insistira na zbližavanju igrača i navijača.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9qe7IvFyr9c
[quote name='Wisey' timestamp='1328964955' post='25329']
I konačno, koooonaaaaačno jedan video o našim igračima 'iza scene'. Pa ovo svi klubovi imaju, sve televizije imaju samo naša ne. Imam osjećaj da je ovo Andreovo maslo s obzirom da je on taj koji insistira na zbližavanju igrača i navijača.

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9qe7IvFyr9c"]http://www.youtube.c...d&v=9qe7IvFyr9c[/url]
[/quote]

Najjači Ferreira: I want snow, I want snow..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.