Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Newcastle 2 - 1 Chelsea (06.12. sub) [0]

2 člana su glasala

1. 1.

• NeÄ?emo. PopuÅ¡it Ä?emo ga...
      50%
      1
    • HoÄ?emo...
      50%
      1
    • Remizirat Ä?emo!
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Klasična utakmica protiv Newcastlea, mi da sa njima igramo od ponedeljka do nedelje ni tada ne bi uzeli tri boda ukupno..

Što se igrača tiče, jedino je Hazard nešto odigrao, ostalo sve truba.

Do prije par dana smo imali +8 u odnosu na City a evo ih sada na samo -3...

Sada se valja naslušat priča o tome kako je Chelsea konačno izgubio i kako je City favorit za titulu.

King ipak je tvoja opreznost ovaj put bila opravdana :D

• Odgovori 74
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Što se igrača tiče, jedino je Hazard nešto odigrao, ostalo sve truba.

Sta je odigrao de mi reci, njegovo svako primanje lopte treba da bude opasnost za gol a danas se nije vidio, on je najbolji igrac u klubu i treba da donese prevagu na terenu a ne da bude najlosiji, svi se bunite sto je Lampard ono izjavio za Aguera, e pa taj Aguero je sam smanjio prednost sa +8, bez Silve i ostalih igraca koji su odsutni u Manchester Cityu a mi smo se digli ko da smo vec osvojli titulu.

da te podsetim, ovo nam je prvi poraz ove sezone.

Ne sikiraj se, jedan od će biti. Živi bili pa vidjeli. 

Ova ekipa nije Å¡ampionska, imamo dva Å¡ampiona u ekipi i to je to.  Takvu prednost imat i tako je brzo ispustit, heh.  JoÅ¡ ne mogu da vjerujem..

Ma city danas 100% dobija, 100%

Jose je vise kriv za poraz nego igraci. Jebo te fudbal kad izgubis od ekipe sa 8 hadalja, golmanom koji nije branio 2 godine i 2 igraca da valjaju. Sissoko igracina, karo nas je momacki.

Sta je odigrao de mi reci, njegovo svako primanje lopte treba da bude opasnost za gol a danas se nije vidio, on je najbolji igrac u klubu i treba da donese prevagu na terenu a ne da bude najlosiji, svi se bunite sto je Lampard ono izjavio za Aguera, e pa taj Aguero je sam smanjio prednost sa +8, bez Silve i ostalih igraca koji su odsutni u Manchester Cityu a mi smo se digli ko da smo vec osvojli titulu.

Meni je odigrao najbolje, Å¡ta ti nije jasno? 

King ipak je tvoja opreznost ovaj put bila opravdana :D

Moja opreznost je uvijek opravdana..

Ova ekipa nije Å¡ampionska, imamo dva Å¡ampiona u ekipi i to je to.  

Odgovoricu ti na taj post negde posle 38. kola.

Prvih pola sata smo odigrali odlicno, imali odlicnih prilika koje nismo iskoristili.U nastavku jad, MOu je i prije vojdstva Njukasla poslao Luisa da se zagrijava. Kod 1-0, Azar je imao sansu ,posle sjajnje asistencije Baneta, nazalost pogodio je stativu i iz tog napada smo primili jos jedan gol. Kasnije nam se ponovo sve otvara, crveni karton, odma gol Drogbe i ni to ne okristimo, po dva minuta nam treba da prenesemo loptu. JBG mora bolje, mora koje pocajanje da padne preko zime ( osvojicemo titulu i bez toga ali ako zelimo da budemo tim od kojeg se svi plase, treba jos jedan odlicni veznjak)

Previše petljamo, sve više me podsjeća Chelsea na jebenu Barcelonu, lopta ide šest godina oko šesnaesterca al' nema završnog pasa. Pa onda vraćanje lopta sa 25 metara na sredinu terena. Jebo te hljeb, ne znam koji im je kurac. I Costa bi morao malo na klupu, jebiga lik ne može meda, treba mu pokazat da nije nezamjenjiv naprijed.

Meni je odigrao najbolje, Å¡ta ti nije jasno? 

Nije mi jasno po cemu je bio najbolji, nije stvorio sansu za gol.

Nije igrao jedan covek koji ne bi dodavao do 16, nego bi tenkovski probio do 16 metara i to kroz sredinu. Matic.

Previše petljamo, sve više me podsjeća Chelsea na jebenu Barcelonu, lopta ide šest godina oko šesnaesterca al' nema završnog pasa. Pa onda vraćanje lopta sa 25 metara na sredinu terena. Jebo te hljeb, ne znam koji im je kurac. I Costa bi morao malo na klupu, jebiga lik ne može meda, treba mu pokazat da nije nezamjenjiv naprijed.

Drago mi je da je to netko primjetio, Drogba i Remy su dosta korisniji, trči Diego puno, ali nekako mi je previše smotan s loptom, a nema ni gola već dugo

Ne shvatam fakat kritikovanje Edena koji je opet bio daleko nas najbolji pojedinac(dok nismo primili drugi i kad su ga trojica cuvala). I Mikel je isto tako bio prilicno dobar, jedino je morao ono zakucati glavom. Skroz druga prica bi isla da je zabio.

Ako cemo vec pojedinacno kritikovati onda recite da je Costa bio kurac od ovce, a jos je odmarao u srijedu. Slazem se da ga treba poslati na hladjenje, nekoliko je odlicnih napada sjebao sebicnoscu i losim potezima. Didier mu objasnio kako se igra.. Fabregas isto ostavio ekipu na cjedilu, kao i Oscar, pa roknite se majku mu jebem kad vas Colback mrtvi uzima lopatom na citavoj sredini terena.. Da ne govorim o neigranju Ramiza, jedinog igraca koji dinamikom i trkom moze odgovoriti Sissoku.. Al eto na kraju spusimo ko zadnji amateri, i ne smije vadiona biti sto nema Matica.
Courtois +; Ivanovic koliko god ga volio -; Cahill -; Terry +; Azpi zbog slabog koriscenja desne bice +/-; daleko najbolje igra odbranu, mogao bi malo i na desni bek; Luis +; Willian -; Oscar +; Fabregas -; Eden +/-; Drogba +^2; Schurrle +; Mikel odnosno gospodin ne znam dodati unaprijed +/-, imao je i dobrih stvari; Ovo je moj utisak, vjerujem i da da sam dosta toga pogrijesio.

I ako sad City dobije Everona, džaba sve dobro što smo uradili u 14 kola. Sve se zasralo ovim kiksom.

Jose je vise kriv za poraz nego igraci. Jebo te fudbal kad izgubis od ekipe sa 8 hadalja, golmanom koji nije branio 2 godine i 2 igraca da valjaju. Sissoko igracina, karo nas je momacki.

Ako cemo vec pojedinacno kritikovati onda recite da je Costa bio kurac od ovce, a jos je odmarao u srijedu. Slazem se da ga treba poslati na hladjenje, nekoliko je odlicnih napada sjebao sebicnoscu i losim potezima. Didier mu objasnio kako se igra.. Fabregas isto ostavio ekipu na cjedilu, kao i Oscar, pa roknite se majku mu jebem kad vas Colback mrtvi uzima lopatom na citavoj sredini terena.. Da ne govorim o neigranju Ramiza, jedinog igraca koji dinamikom i trkom moze odgovoriti Sissoku.. Al eto na kraju spusimo ko zadnji amateri, i ne smije vadiona biti sto nema Matica.

Interesantno.

Interesantno.

Stojim pri tom da je Jose kriv više nego igrači, mada to ne opravdava neke loše nastupe. Morao je rotirati za ovu utakmicu, mislim da je najveća greška neigranje Ramiza danas, a mogao je komotno još neke igrače zamijeniti.

al mi idete na kurac s tim cviljenjem sada, do jučer bilo prvenstvo je u džepu, taremo ligom kako hoćemo, sinte tante..

sad odjednom se misli da ćemo ostati bez titule nakon prvog poraza..preći će nas siti, nećemo ih više moći uloviti..

majke mi, evo nebi se čudio da se nađe neko pa kaže da ćemo biti treći u skupini lp, i idemo u EL..a nemoguće je..

kritiziraj brate, pljuj za koga misliš da je dns zaslužio pljuvanje, pohvali koga hoćeš, al nemoj pričati o gubljenju titule i kurcima palcima..

ko god je mislio da će prvenstvo proći bez problema, da ćemo biti na +485 bodova u odnosu na drugog, ko u onoj ligi u njemačkoj..mislim da i dortmund igra tamo..

koji kurac braćela jebote, tipična ona balkanija, što moramo biti glupi, što da nas mediji vuku na stranu na koju hoće...ajde brate molim te, navijaj, diskutiraj, uživaj, komentiraj, prati, al žalopojke tjeraj u pm..

al to je ta balkanija, u sekundi bokte do neba, a u pol sekunde do najdubljeg kanala..

probudio sam se u 3 tek, prekorektno bilo sinoć, tako da sam propustio gledati tekmu..i odem vidjeti rezultat, kad ono kurac..al znalo se da će kad tad doći, i neka je vala...pa nek se skinu s kurca te priče sve i pritisci..

htio sam reći da me više razjebalo kad sam došao ovdje i vidio ta jadikovanja glupa i predaje u najavi bogati nego što smo izgubili..

eto toliko vjerujem u naše osvajanje engleske..biti ćemo na tronu uvjeren sam, ali ko god je mislio da će put do toga biti lagan i bez živciranja nek skoči u bunar odma i momentalno..a neka izađe kad ćemo slaviti nakon 38. kola..ha da

živi i veseli bili, što bi reko ajs, imaće toga već i biće (kikseva mislim), tako da, opušteno..pa zadnji put smo izgubili kad je kutija cigareta bila 15 kuna..i eto sad..nema potrebe za takvim obratima u mišljenjima i prognozama..

GO CHELSEA 

Ne shvatam fakat kritikovanje Edena koji je opet bio daleko nas najbolji pojedinac(dok nismo primili drugi i kad su ga trojica cuvala). I Mikel je isto tako bio prilicno dobar, jedino je morao ono zakucati glavom. Skroz druga prica bi isla da je zabio.

Potpis ko kuća.

al mi idete na kurac s tim cviljenjem sada, do jučer bilo prvenstvo je u džepu, taremo ligom kako hoćemo, sinte tante..

sad odjednom se misli da ćemo ostati bez titule nakon prvog poraza..preći će nas siti, nećemo ih više moći uloviti..

majke mi, evo nebi se čudio da se nađe neko pa kaže da ćemo biti treći u skupini lp, i idemo u EL..a nemoguće je..

kritiziraj brate, pljuj za koga misliš da je dns zaslužio pljuvanje, pohvali koga hoćeš, al nemoj pričati o gubljenju titule i kurcima palcima..

ko god je mislio da će prvenstvo proći bez problema, da ćemo biti na +485 bodova u odnosu na drugog, ko u onoj ligi u njemačkoj..mislim da i dortmund igra tamo..

koji kurac braćela jebote, tipična ona balkanija, što moramo biti glupi, što da nas mediji vuku na stranu na koju hoće...ajde brate molim te, navijaj, diskutiraj, uživaj, komentiraj, prati, al žalopojke tjeraj u pm..

al to je ta balkanija, u sekundi bokte do neba, a u pol sekunde do najdubljeg kanala..

probudio sam se u 3 tek, prekorektno bilo sinoć, tako da sam propustio gledati tekmu..i odem vidjeti rezultat, kad ono kurac..al znalo se da će kad tad doći, i neka je vala...pa nek se skinu s kurca te priče sve i pritisci..

htio sam reći da me više razjebalo kad sam došao ovdje i vidio ta jadikovanja glupa i predaje u najavi bogati nego što smo izgubili..

eto toliko vjerujem u naše osvajanje engleske..biti ćemo na tronu uvjeren sam, ali ko god je mislio da će put do toga biti lagan i bez živciranja nek skoči u bunar odma i momentalno..a neka izađe kad ćemo slaviti nakon 38. kola..ha da

živi i veseli bili, što bi reko ajs, imaće toga već i biće (kikseva mislim), tako da, opušteno..pa zadnji put smo izgubili kad je kutija cigareta bila 15 kuna..i eto sad..nema potrebe za takvim obratima u mišljenjima i prognozama..

GO CHELSEA 

Brate potpisujem post, i ja sam nakon utakmice pisao postove tog tipa o kojim ti govoriÅ¡, ali jbg mislim da je posljedica toga zato Å¡to svi navalimo pisati odmah nakon neuspjeha kada je raspoloženje na nuli i kada je teÅ¡ko objektivno i smireno razmiÅ¡ljat. Pa onda dolazi do takvih postova u kojima je sve crno i niÅ¡ta i niko nije dobar, ljudi negdje moraju izbacit tu negativnu energiju. Tada je teÅ¡ko izvući neÅ¡to pozitivno, ali evo sada nakon dobre pijanke od sinoć utisci su se sredili i sada je lakÅ¡e posmatrati stvari, i sada vidim da smo mi ipak prvi, možda nemamo +8, ali imamo +3 i prvi smo, i da sada treba joÅ¡ jače krenuti u borbu. Izgubili smo i Å¡ta sad, idemo dalje, sada je najbitnije da se mi Å¡to prije pobjedom vratimo na pravi put, i već nakon te pobjede opet će optimizam biti tu i opet će  pohvale na račun igrača biti tu. Upravu si, mi imamo takav mentalitet kao narod koji živi na Balkanu, u 13:45 je sve super, najjači smo, uzimamo titulu a već oko 15:45 sezona je u kurcu, sve je crno, gubimo trofeje i u tim momentima ne uspjevamo ispravno sagledati situaciju, i shvatiti da nam je to prvi poraz u sezoni i da koliku god da imamo prednost u odnosu na rivale sezona ne bi bila gotova.

Idemo dalje :sal:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.