Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Newcastle 2 - 1 Chelsea (06.12. sub) [0]

2 člana su glasala

1. 1.

• NeÄ?emo. PopuÅ¡it Ä?emo ga...
      50%
      1
    • HoÄ?emo...
      50%
      1
    • Remizirat Ä?emo!
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 74
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Chelsea nije nikada pobjedio Newcastle u gostima pod vodstvom Mourinha.

U Ligi, u MM kupu ih je pobeđivao dvaput.

Ako ovu utakmicu pobjedimo onda smo na konju jer slijedi Liga prvaka i tu ce odmoriti skoro svi vazniji igraci tako da ce se ovaj akumulirani umor anulirati.Jbte sto baratam ovim rijecima nisam ni svjestan sta napisaH :D

Ocekujem pobjedu od 2 gola razlike.

Pisao sam duzi post, ali TT me zeza sa nekim novim bugom, pa ne vidim pola posta. Uglavnom ovo za Williana necu ni komentarisati, svako ce on igrati jer je sef u ljubavi sa njim :D A poznato je da mu se i kcerka lozi na Andrea pa nece da ga reklamira. Sad ozbiljno. Od utakmice ocekujem tvrdu borbu, branjenje Newcastlea dva brza gola i nasu pobjedu.

Kao veciti optimista i neko ko misli da cemo uvek pobediti,ove utakmice se plasim. Ima jedan razlog,nadam se da nije istinit,a sta ce biti videcemo. 

Jedan od 2 premierligaška kluba koje nikad nismo dobili pod Mourinhovim vodstvom u prvenstvenim susretima u gostima.

Nadam se da će ta neugodna tradicija biti srušena danas.

Courtois - Azpilicueta, Terry, Cahill, Ivanović - Mikel, Fabregas - Hazard, Oscar, Willian - Costa.

Potpuno očekivan sastav. Osobno bih stavio Ramiresa umjesto Mikela, ali dobro...

Mikel hat-trick xD Dobar je sastav trebao je Ramires umjesto Mikela al dobro je i ovako.1-3(Costa 2x Hazard)

Tipican dan kad ti 5 centimetara odlucuje ishod. Oni Willianovi sutevi, odbijanje lopte od Cahilla perfektno na stopalo, stativa Edena.

U LS odmoriti svih 11 ako moze.

Nije mi jasno kako smo lose odigrali drugo poluvrijeme, Mikel tragicar promasi cist gol i nakon toga je sve nizbrdo krenulo.

Nezasluženo i nesretno smo izgubili, ne treba biti ljut na igrače, malo lošija reakcija Cahilla, ali nije tu bilo ni sreće, nema veze, idemo dalje

nea šta

ne mogu fabregas i mikel zajedno jer su obojica sporiji igrači
fabregas uz matića, a mikel uz ramiresa mora igrati

štaš sad, poraz ko poraz jebat ga

Jebote bog. Nismo imali ni srece, u prvom poluvremenu je bilo materijala za 2 gola, a ne za 1...Bane neocekivano losa partija. Zapravo citava defanzivna linija, lopte im kraj noge prolaze, skakucu po 16ercu lutaju po istom, ma ajde u pm rascisti to odma. Hazard ko da je na rekreaciji, jbt bog budi konstantan vec jednom. Fabregas prelos. Nas jebeni ridjokosi Colback jede na sredini terena, MRS!!! Jedino sto se ispostavilo tacnim je da neke ekipe ginu da nam bod otkinu, ili u ovom slucaju sve da nam uzmu. Vidi se koja smo velicina od kluba i masinerija jebena, kad im je pobjeda jednaka proslavi titule. Idemo dalje jos jace!!

Tipican dan kad ti 5 centimetara odlucuje ishod. Oni Willianovi sutevi, odbijanje lopte od Cahilla perfektno na stopalo, stativa Edena.

U LS odmoriti svih 11 ako moze.

Slazem se u potpunosti.Takodjer Cahilova dva kiksa dovela su do njihova dva gola.Sta da se radi,desava se.

Drogba je masina i po stare dane.Svaki vazdusni duel je dobio,svaku loptu je uspio spustiti saigracima i pri tome jos i gol postigao.

Mislim da je kljuc probijanja bunkera igra sa 2 napadaca.

Ma ja dobicemo ih lagano 3-0 2-0 ma laganica, da da pobedili smo al sami sebe.

Kljucni momenat meca promasal one glupave camuge sa 2 metra, sve mu jebem nesposobno i onom ko ga dovede sto ne ode u united nego im ga mi skinuli ispred nosa. 

sl. min. 1-0,

posle toga nazard pogadja stativu al bitno da je on sinoc na fifi 15 nao 3 komada nc, sto danas nije nema veze, sl min. 2-0.

Zasluzen i ocekivan poraz.  Matic kad je dobijo 5 zuti protiv tot znao sam da mi ovde kiksamo, da je danas igrao sad bi srecni bili.

Kurtoa sta je mogo branio je, Bane los ja bi malo menjao Azpi Kejhil Teri Luis, al poznavajuci Murinja nema od toga nista, Kejhil pogubljen, Teri ok, Azpi odlican, Cesc umoran kad sam vec kod umora mi ovu sezonu igramo sa 14 igraca, pa koji kurac imamo onako jaku klupu i silne pare potrosene ako ce samo da sede, Mikel nadam se da ga vise nikad necu videti na terenu u Celsijevom dresu, toliko. Oscar odigrao korektno, Wilian nek se nosi u pm, cist zicer masi u prvom pol. Costa kolko je imao prostora tolko je i igrao, Didi uneo svezinu i podigao moral citavoj ekipi al jbg ne moze on da nas nosi kad su oko njega razni mikeli i wiliani.

siti je na minus 3, ovim tempom ce do nove godine biti 3 boda iznad nas sto ne treba da vas cudi mi imamo posle hala tezak raspored a oni lagan mi jos imamo i umorne igrace, ali tokom sredine jan, ih prestizemo i verovatno osvajamo titulu, tad oni imaju bas paklen raspored(Everton u gostima,Arsenal kuci, sa nama na SB) i Toure im je na AKN.

Samo napred do titule, ne sme da nam se ponovi Newcastle!

Koliko smo ono bježali cityu?? 8 boba??  Bit ćemo šampioni, aha al u kurcu.. Pravi šampioni ovakve tekme dobijaju. 

I volio bih mourinhu odgovorit, kad bih mogao, ne igraju Newcastl, Sunderland tekme kao da im zavisi život od njih kada igraju protiv nas, nego ti i tvoji igrači igrate ustvari prijateljske protiv njih.. Pa jbo majku, tačno kad vidiš ekipu u prvih 5 minuta kako mlako uđe, kako to polahko igra, bezvoljno, nikako, odmah ba znaš da nema od tog ništa. Sve ove najjače ekipe, favoriti kao što smo mi kobejagi u utakmicama, svi krenu ofanzivno protiv slabijih od sebe, natrpaju ih, samelju, a naši te krenuli bi, te nebi, te malo ćemo na stranu, malo nazad, malo u pizdu materinu...

Igrali su zadnjih 6 minuta, htjeli se izvuć, nek smo izgubili i dabogda svaku izgubili, kad ovako krećemo u utakmice, jbm i mater glupu.. 

Klasična utakmica protiv Newcastlea, mi da sa njima igramo od ponedeljka do nedelje ni tada ne bi uzeli tri boda ukupno..

Što se igrača tiče, jedino je Hazard nešto odigrao, ostalo sve truba.

Do prije par dana smo imali +8 u odnosu na City a evo ih sada na samo -3...

Sada se valja naslušat priča o tome kako je Chelsea konačno izgubio i kako je City favorit za titulu.

Definitivno nismo vise u velikoj prednosti nad Manchester Cityem, prije nekoliko kola smo imali +8 nad njima a ta se prednost smanjila i sad ce nas svaki kiks moci kostati bodova za titulu.

• Autor

Prvo pitanje

Da li je Aguero City dobio Evertona ili se tekma igra u 18:30 ?

Buduće svršeno vreme, uništiće ih Siti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.