Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Chelsea 2 - 0 WBA (22.11. sub) [3]

21 član je glasao

1. 1.

• Willian
      50%
      10
    • Schürrle
      10%
      2
    • Salah
      10%
      2
    • boli me k
      30%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Autor

Volio bih da WBA nije dobio crveni. Poslije toga je utakmica bila dosadna, a mislim da bismo ih 11 na 11 skršili dosta većom razlikom. 

Al eto, valjda je idealan rasplet na kraju bio. Sve smo riješili za pola sata i onda se odmarali, čuvali snagu za utorak i tekmu protiv Schalkea.

Nastavak niza dobrih rezultata i što je najvažnije nova 3 boda..

Samo smo ovo trebali nabiti sa još kojim golom, mislio sam da ćemo zabit još bar jedan gol, ali na kraju je ostalo 2-0.

Šteta što nismo još koji gol dali...

Koliko je rutinski pobjeda ostvarena da je ljudima mrsko i komentarisat utakmicu,a pogotovo igrace,kako je ko igro i slicno :D

Lagano s' pola snage, pokazali u prvih pola sata kako se igra fudbal, totalno ih razbili, pokidali. Hazard se igrao sa njima Costu nisu mogli nikako da čuvaju, Fabregas i Matić razigravali savršeno, pogotovo Cesc. Ko što wajz reče da nisu ostali sad 10 igrača i to svih 10 u kaznenom prostoru do kraja utakmice nakantali bi ih 4:0

Verovatno najrutinskije odrađena utakmica ove sezone. No, opet se odaje utisak da smo mogli da ih napunimo do vrha, barem u prvom poluvremenu. :/ Jedva čekam da opet Čelsi dobije utakmicu sa tri ili više gola razlike u ligi.

Navijači su bili odlični, tokom većeg dela utakmice su bili glasni, prodrmao je i njih Murinjo malo. :D

Rekao bih Sitijev pre tri sezone.

Nakon 12 kola su imali 11 pobeda i remi uz gol razliku 42-11.

• Autor

Nisam provjeravao, ali mislim da je Igi u pravu. Treba reći da su te sezone u narednom (tj. 13. kolu) gostovali kod AVB-ovog Chelseaja i doživjeli prvi poraz. Meireles i Lamps zabijali, Sturridge odigrao simultanku. Kako to sad izgleda davno jbt..

Nisam provjeravao, ali mislim da je Igi u pravu. Treba reći da su te sezone u narednom (tj. 13. kolu) gostovali kod AVB-ovog Chelseaja i doživjeli prvi poraz. Meireles i Lamps zabijali, Sturridge odigrao simultanku. Kako to sad izgleda davno jbt..

U trinaestom kolu su odigrali nerešeno ne znam protiv koga, od nas su izgubili u 15. kolu, to je bilo početkom decembra.

Ništa treba dobit još 3 tekme i oborit i taj rekord :D

Sunderland u gostima, Totenham kući i Newcastle u gostima :D

Toliko smo dobro odigrali u prvom poluvremenu da sam mislio da ce ovo biti najubjedljivija pobjeda ove sezone, pogotovo kad su dobili crveni karton, onda su nasi stali i utakmica je u drugom poluvremenu postala puno dosadna, trebao je Mourinho ranije izvrsiti neke izmjene zbog igraca koji slabije dobivaju sansu, siguran sam da bi bila bolja utakmica.

Mislim da je se već na poluvremenu spominjala utakmica protiv Schalkea koju igramo već u u utorak, ekipa je spustila gas, i dalje mislim da smo im trebali uvalit još bar jedan gol, ali dobro ja sam zadovoljan..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.