Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Chelsea 2 - 0 WBA (22.11. sub) [3]

21 član je glasao

1. 1.

• Willian
      50%
      10
    • Schürrle
      10%
      2
    • Salah
      10%
      2
    • boli me k
      30%
      6

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

chelsea-badges-away-a151-683990_478x359.

Chelsea vs WBA 

22.11.2014 16:00h

Stamford Bridge, London

Chelsea će sutra protiv West Broma tražiti nastavak sjajnog početka u Premier ligi i nova tri boda.

Posljednju utakmicu u Premier ligi Chelsea je odigrao prije 13 dana na Anfieldu protiv Liverpoola, i slavio 2-1. Nakon toga su nastupili u Ligi prvaka, gdje su remizirali sa Mariborom.

Iako je Chelsea sutra apsolutni favorit, WBA se prošle sezone pokazao kao tvrd orah, a u posljednjih pet međusobnih susreta poraženi su samo jednom. Prošle sezone su bili nadomak pobjede na Stamford Bridgeu, ali je Hazard postigao pogodak za 2-2 duboko u sudijskoj nadoknadi iz sumljivog penala.

Chelsea je ove sezone neporažen i na pragu je osvajanja titule, dok West Brom igra toplo-hladno. U posljednjih pet susreta imaju dvije pobjede i dva poraza, uključujući domaći poraz od Newcastlea.

Timske novosti

Chelseaju je dobro došla reprezentativna pauza, pošto su se oporavili i Fabregas i Costa. Mourinhu će na rapolaganju biti i Ramires, ali neće Nathan Ake, koji će zbog povrede zadnje lože van stroja biti nekoliko sedmica.

Menadžer West Broma potvrdio je da je defanzivac Pocognoli pod upitnikom za ovu utakmicu. Jonas Olsson je van stroja zbog povrede Ahilove tetive, a Berahino i Foster bi trebali biti odmorni jer nisu nastupili za Englesku tokom nedavnih utakmica.

Ako navijaci naprave odlicnu atmosferu, ocekujem odlicnu igru. Bez lenjosti. Dobro, bicu realan, nece napraviti odlicnu atmosferu. Ali napravice sigurno bolju atmosferu u odnosu na prosli put, uveren sam u to. Nema zezanja sa Joseom!

Strucna analiza:

Ocekujem da Fabregas asistira Diegu.

Sastav:

Courtois

Ivanovic - Cahill - Terry - Azpilicueta

Matic - Fabregas

Schurrle - Oscar - Hazard

Costa

Vrhunska strucna analiza :P

Courtois
Bane-Cahill-Terry-Azpi
Matic-Ramires
Willian-Fabregas-Hazard
Costa

WBA dosta nekonstantna ekipa, mogu napravit problem sigurno...Berahino pun samopouzdanja, ima tu nekih igraca nelosih...ali ovdje nemaju sta trazit. Nastavljamo niz, mozda cak i s nekim karanjem 3:0 Hazard i Costa 2x

I AJDE WILLIANE MOZDA SU TI SE MUDA MALO OTEGLA POSLIJE DOBRE PARTIJE ZA REPKU!!! 

Nisam mogao pisati učio sam ko konj 24h oka sklopio nisam ukucan sam ko ekser

Ma razumijemo te Kune, pa bar sam je uvijek bio tolerantan kada je kašnjenje teme u pitanju. :D

Izjava Mourinha o stanju u ekipi kada su povrede u pitanju, od standardnih startera jedino je Fabregas pod upitnikom..

'Nathan Ake is injured, he hurt his hamstring with the (Dutch) national team and will be out for a few weeks,' said Mourinho.

'Diego Costa is totally recovered, the same as Schurrle. Fabregas trained with the team today but it was a very simple session. We will make a decision and hopefully he can play as it’s an important game.

'Ramires can play, it's a bit like the Liverpool game in that he’s not in very good condition, but he’s improving so he can play.'

Posle reprezentativnih utakmica uvijek smo igrali dobro, smatram da je ova pauza dobrodosla da se igrace i neke stvari posloze, sto se tice utakmice ocekujem pobjedu i ako netreba podcijeniti WBA jer su oni od onih ekipa sto znaju otkinuti neki bod.

Očekujem tvrdu utakmicu nešto kao protiv QPR iz razloga što ova utakmica dolazi odmah nakon reprezentativne pauze i bitno je samo pobjedit. Nisu oni protivnik protiv kojeg "volimo" igrati, prošle sezone ih nismo pobjedili, dok u posljednjih pet utakmica protiv njih imamo samo jednu pobjedu, dva poraza i dva remija. Znači oni su ekipa koja nam zna uzeti bodove čak i u Londonu, zato se nadam da će igrači sutra izaći na teren sa velikom željom da se nastavi dobar niz u ligi. WBA je ekipa koja se može osloniti na svoju odbranu jer ove sezone imaju 4 utakmice bez primljenog gola, tako da očekujem da se brane i na kontre nešto pokušaju uraditi u napadu, a kod kontri imaju igrače koji mogu napraviti problem poput Berahina, Sessegnona, Anichebea dok u Morrisonu i Bruntu imaju igrače koji mogu podvaliti loptu i koji posjeduju dobar centaršut posebno Brunt. Ako ih od početka shvatimo ozbiljno trebali bi ih dobit, u ovoj utakmici ključ bi nam mogao biti Fabregas, jer oni će se duboko branit i trebaće nam neko ko će imati ideju kako da ih otključamo. Važna utakmica sa kojom se treba vratiti u ritam, i ovo je utakmica na kojoj moramo potvrditi pobjedu protiv Liverpoola, jer nam u suprotnom pobjeda u prošlom kolu i ne donosi toliko mnogo. Velika greška će biti ako povedemo sa 1-0 da onda dođe do smirivanja utakmice, QPR nas je zamalo kaznio upravo zbog toga što smo se malo povukli. Samo jako od početka i kreativno u napadu jer ovo moramo pobjedit..

:sal:

• Autor

Nije WBA ni blizu organizovan i opasan pod Irvineom kao što je bio pod Clarkeom recimo. Ima tu dosta šupljina, prije svega na sredini terena ne mogu baš pronaći pravi balans. Prema naprijed ih vadi Berahino, pogotovo jer jako teško stvaraju šanse al to ionako neće biti slučaj sutra, pošto će se uglavnom braniti protiv nas.

Uvjeren sam ako naši budu imali pravi pristup, ako ne bude previše opuštenosti poslije ove pauze i ako krenemo od 1. minute silovito kako znamo, može se vrlo lako desiti da im napunimo mrežu i slavimo puno veću pobjedu nego što se očekuje. 

Nekako je i red da se to desi, mučili smo se QPR-om u zadnjoj domaćoj utakmici, sada je red na razbijanje. 4:0 od mene.

Dobro nam ide u ovoj sezoni, ali ima mnogo da se igra. Ako ove sezone izgubimo, a ja vjerujem da hoćemo, to sigurno neće biti zbog potcjenjivanja. Bit će to jer je fudbal, fudbal", rekao je Jose Mourinho na press konferenciji uoči meča sa West Bromwichem i dodao:

"Ta utakmica je jedino što me zanima u ovom trenutku. Tu utakmicu ćemo, naravno, igrati u najjačem sastavu i shvatiti je maksimalno ozbiljno. Zato, ponavljam, nikoga nećemo potcijeniti".

Vidim potrudili ste se da napravite uvod :D

Ocekujem pobjedu sa dva gola razlike, volio bi da to bude cleansheet. Bane daj golllllllllllll, dosta si odmarao.

Vidim potrudili ste se da napravite uvod :D

Mogao si i ti napisati. Samo parazitiras :D

Mogao si i ti napisati. Samo parazitiras :D

Napisao bi, da se od mene trazilo :D 

Imamo veliku prednost i ako je trebala biti i veca, moramo iskoristiti onakve sanse nesmijemo se opustati, upisati sto uvjerljiviju pobjedu ako je moguce.

OviU102.gif
Ovako ih napasti odma' od prve minute i riješiti pitanje pobjednika u prvih pola sata :P

Nek sam i ja jednom nešto pogodio :D

Rutinska pobjeda , mogla je biti i puno ubjedljivija ali ne žalim se ni ovako .

Gledao sam live stream sa kineskim komentatorima xD Ali dobro, barem sam naucio da ne znaju izgovarati afrikate(Ivanoviii, Matiii). Kinezi nemaju piCke :D

Perfektna utakmica, ovakve pobede volim. Rutinski 2:0.

Totalna dominacija, cak smo u prvih 15 min 2. poluvremena imali 88% naspram 12%. Sabili smo ih u njihov sesnasterac u prvom minutu i nismo ih pustili da izadju dok sudija nije odsvirao kraj. DOMINACIJA.

Vazno je i da nismo izgubili mnogo snage, a trebace nam za Salke.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.