Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Maribor 1 - 1 Chelsea (05.11. sri) [1]

Kun's Bett 13 člana su glasala

1. 1. Maribor vs Chelsea

• 1
      7%
      1
    • X
      7%
      1
    • 2
      84%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Haha... prilepim na forum kako sliko od jutrišnjega spektakla :)

Diego Costa dosen't play aganist Maribor

Costa je v 1 planu imam zanesljive informacije

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jel' ovo namjerno ili si imao 2 iz engleskog u školi?  :D

Prosvijetli me svjetski putnice :P Nije ni namerno a nisam ni imao dva, no sam bio pospan jutros :D

Haha... prilepim na forum kako sliko od jutrišnjega spektakla :)

Costa je v 1 planu imam zanesljive informacije

How much is full capacity of Maribor Stadium ? 20 000?

Costa will not play,because he need rest after injury and we need him in full health on the saturday match aganist Looserpool

Prosvijetli me svjetski putnice :P Nije ni namerno a nisam ni imao dva, no sam bio pospan jutros :D

Costa will not play,because he need rest after injury and we need him in full health on the saturday match aganist Looserpool

kapacitet ljudskog vrta je 13.500

Relo je za tebe Šekspir. :D

kapacitet ljudskog vrta je 13.500

Mozel se sta posadit u taj vrt :D ? 

A mislio sam da je malo veci stadion. Ja bi volio da nam otkine Maribor bod, da uzmu jos koju paru.Zasluzilu, tako mali tim uz malo sredstava, pravi odlicne rezultate ove sezone u LS.Protiv Salkea i Sportinga da su imali malo sportske srece mogli su i tri boda da uzmu.A vidi se da je politika kluba sjajna i da su sportski direktor,predsjednik, trener,cistacice i ostali shvatili ozblijno posao,a nisu dosli samo da se nakradu, kao sto se radi u Partizanu i Zvezdi,t.j. u svim klubovima na Balkanu.

Letošnji rezultati niso več tako dobro kot lani.V ligi prvakov jim gre odlično ampak v domačem prvenstvu ne gre vse po načrtih.

Drugače pa Olimpija Ljubljana  ima največji stadion 15.000

Mou v Ljudskem vrtu...

104067807929964774248614.jpg

Siimex vas guzi sna fraer srpski,bosanski,hrvatski,crnogorski a on piše na slovenačkom

A ivanovic odgovara na engleskom. Doduše, pokušaju engleskog. :D

Ne valja ovo ovako ali nisam se sekunde zabrinuo . Ponekad i nije baš tako dobro kada imamo laganu grupu , igrači se opuste .

Čestitke Mariboru , dobru utakmicu su odigrali , simpatičan klub .

Moglo se ovo dobiti ali smo promasili neke ciste sanse, cestitke Mariboru i svaka cast njihovim navijacima citavu su utakmicu podrzavali svoj klub.

Ocajno, preopusteno. Samo je sudija bio gori od nasih igraca.

Willian se stvarno plasi driblinga. Schurrle krenuo Torresovim putem. Fabregas lenj. Drogba ima drvene noge. Hazard je lepo igrao, sve dok se nije posrao po svojoj igri onim penalom.

Svidja mi se ovaj Maribor, ovako bi trebali i drugi klubovi sa Balkana da posluju (Zvezda i Partizan narocito, nigde se ne krade kao kod njih).

Uređeno , autor izmjene: UziceCFC

Sjajan mec, izvukli smo bod sa jednog od najtezih gostovanja u Evropi.Svaka cast momci borili ste se kao lavovi, protiv ove placenicke ekipe iz Slovenije koja je peta u Sloveniji. Sirle odigrao kao nekad predozirani Kvarezma,Azarom je tinjala krv Ronalda i Messija, Matic kao najbolji golgeteri svijeta pocijepao je mrezu. Bod na Etihadu,Old Trafordu i u Sloveniji, najteze je proslo sad na lagano gostovanje Liverpulu.

Mislim da nas trese mini kriza, posljednje tri utakmice mi smo doživili pad, to se nije toliko odrazilo na rezultate, ali po igri i nekim drugim stvarima da se primjetiti da to nije onaj Chelsea sa početka sezone. Ne smeta meni toliko ovaj remi protiv Maribora, iako mislim da smo trebali pobjedit sa obzirom na razliku između dva kluba, znači ovaj remi me nije nešto zabrinuo jer smo 99% u drugoj fazi. Ali me brine taj pristup i igra koju imamo u posljednje tri utakmice, u kupu smo se provukli, protiv QPR smo se takođe provukli i evo sada smo izvlačili i bod protiv Maribora. Da li je to onaj naš crni novembar ili koji kurac, pojma nemam šta se dešava. Igrači su onako pali u formi i kao kolektiv i kao pojednici, ima tu par igrača koji su u padu forme. Mislim da je ovo daleko od onog po šta je Mourinho otišao u Sloveniju, očekivalo se ipak više. Jasno je da mi ne možemo držati kroz cijelu sezonu onaj tempo sa početka sezone i naravno pad forme je normalna pojava, ali mi ne smijemo dozvoliti da se igra i pristup iz posljednje tri utakmice nastavi. Mourinho mora naći način da ponovo podigne ekipu, i zato mislim da za razliku od prve dvije reprezentativne pauze ova reprezentativna pauza koja nam dolazi nakon Liverpoola je u dobrom trenutku po nas, čisto da se ekipa dovede ponovo u red.

Loša uvertira za Liverpool, sa ovim rezultatom i njima dižemo očekivanja, nadao sam se nakon utakmice u kupu da mi ne možemo vezati dvije tako loše utakmice, ali mi smo čak oodigrali tri takve utakmice tako da protiv Liverpoola pojma nemam šta da očekujem.

Loša uvertira za Liverpool, sa ovim rezultatom i njima dižemo očekivanja

Pa to je odlično, imali su ogromna očekivanja pre one čuvene utakmice na Enfildu prošle sezone, XEXEXEXEXE.

Ja ocekujem bod sa Enfilda, kao i pre svakog gostovanja jakom timu u PL. Iako je taj Murinjov sistem mnogima nezanimljiv, efikasan je sto je najvaznije.

Bolje da je Mourinho ubacio Bakera, Browna, Ake i jos nekog da odigra ovo, klinci bi se pokidali da se dokazu,a ne kao neki danas sto im je bilo mrsko da igraju. 

Dobro je King rekao, ima pad forme neki, tacno se vidi i po Mourinhovim reakcijama u zadnje 2, 3 utakmice da pizdi na klupi. 

Ne mozemo stalno igrati na visokom nivou,ali trebala bi ova kriza sto pre da prodje,po nase dobro. 

Idemo dalje, vreme je da se protiv Liverpula vratimo na dominaciju.

A bas kontam ko bi mogao kiksati od ekipa koje su demolirale svoje protivnike proslog kola - Bayern, Shakhtar ili mi. Kad ono...

Nisam gledao, vidio sam da je Handanovic bio u elementu. Aj svejedno idemo s pozicije jedan dalje.

Ja mislim da ce nas ovaj kiks protiv Maribora malo razdrmati i da cemo protiv Luzerpula bas odigrati dobru utakmicu.Ponekad je i dobro da kiksa neka utakmica kako bi se probudio osjecaj odgovornosti i svijesti medju igracima a ne sumnjam da ce im Murinjo to probuditi u njima pogotovo pred urakmicu protiv Luzerpula.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.