Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group G: Maribor 1 - 1 Chelsea (05.11. sri) [1]

Kun's Bett 13 člana su glasala

1. 1. Maribor vs Chelsea

• 1
      7%
      1
    • X
      7%
      1
    • 2
      84%
      11

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sada moramo ostati neporaženi u gostima protiv Schalkea i dobit Sporting kod kuće..

Kada je u pitanju način na koji će ovaj rezultat uticati na utakmicu protiv Liverpoola, tu je sve moguće, i da nas prodrma pa odigramo dobru utakmicu i da nas psihološki totalno sruši i odigramo grozno protiv Liverpoola.

• Odgovori 68
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kada je u pitanju način na koji će ovaj rezultat uticati na utakmicu protiv Liverpoola, tu je sve moguće, i da nas prodrma pa odigramo dobru utakmicu i da nas psihološki totalno sruši i odigramo grozno protiv Liverpoola.

Poznavajuci Murinja mislim da ce ipak da nas prodrma :D

Drago mi je da smo nastavili niz bez poraza. Uspio sam pogledat drugo poluvrijeme samo, Hazard kida standardno i nikad vecu zelju nisam vidio kod njega. Mogli smo ih dobit glat, 4-5 cistih prilika, sta je tu je, svakako smo prvi

Moglo se ovo dobiti ali smo promasili neke ciste sanse, cestitke Mariboru i svaka cast njihovim navijacima citavu su utakmicu podrzavali svoj klub.

Što ovo točno treba značit da mi nismo podržavali svoj klub?

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2822768/Jose-Mourinho-criticised-Chelsea-supporters-against-QPR-Blues-away-fans-provided-din-Maribor.html

• Autor

To je zadnja koja bi mi pala na pamet kada sam pročitao Zemov post, ne znam kako si to zaključio...

Pa vidio si koji dio posta sam boldao i što sam napisao.
Kad ti već pada napamet pokušaj ponovno onda.

Nažalost neki dan nisam mogao gledati utakmicu pa evo sad pratim na Chelsea TV. 

Ponosan sam na Zrinjski kad shvatim protiv kakve ekipe su se junački borili.

Maribor je trenutno naj kvalitetnija ekipa na Balkanu, nek budu primjer jadnom Dinamu koji sezonama igra u Europi i sramoti se. 

Ljudi od prvog pretkola sve pregaze i u jakoj grupi nakon 4 kola i dalje konkuriraju za prolazak dalje. Svaka im čast, zaslužili su barem EL. 

Pa vidio si koji dio posta sam boldao i što sam napisao.
Kad ti već pada napamet pokušaj ponovno onda.

Momak jednostavno skida kapu domaćim navijačima koji se nisu utišali cijelu utakmicu. Ni u jednom momentu nije spomenuo da naši navijači nisu navijali. Nema potrebe da ga odmah dočekaš na nož zbog onog što nije mislio, i vjerujem da niko osim tebe taj post nije tako shvatio.

PRAVDA ZA LAMPARDA !!! DOHFATILE SU TE OVE PIJAVICE, SAD SI GOTOV DOK TI NE POJEDU BUBREGE.

Što ovo točno treba značit da mi nismo podržavali svoj klub?

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2822768/Jose-Mourinho-criticised-Chelsea-supporters-against-QPR-Blues-away-fans-provided-din-Maribor.html

Nasi navijaci su sjajni i uvijek podrzavaju klub za razliku od utakmice protiv QPR gdje se nisu culi, samo sam cestitao Mariborovim navijacima sto su podrzavali svoj klub, sto si se osjetio prozvanim najmanje ti si svaku utakmicu na tribinama pa sam rekao da ne podrzavas klub.

Nasi navijaci su sjajni i uvijek podrzavaju klub za razliku od utakmice protiv QPR gdje se nisu culi, samo sam cestitao Mariborovim navijacima sto su podrzavali svoj klub, sto si se osjetio prozvanim najmanje ti si svaku utakmicu na tribinama pa sam reko da ne podrzavas klub.

Idem na utakmice koliko mi to prilike dopuštaju.
Da na ovoj sam bio i to na away sektoru.

Kako možeš čestitat ekipi koja uzme transparente bez borbe i onda se time hvali po netu?
Kako možeš čestitat ekipi koja se prezentiraju kao ultrasi a kad izbije frka onda bježe i s distance iza policije pjevaju.
"Malo vas je malo vas je pičkice!!!"

Gle divno i krasno je to promatrat iz fotelje uz topli čaj.
No stvarnost je mnogo drugačija.

Nasi navijaci su sjajni i uvijek podrzavaju klub za razliku od utakmice protiv QPR gdje se nisu culi, samo sam cestitao Mariborovim navijacima sto su podrzavali svoj klub, sto si se osjetio prozvanim najmanje ti si svaku utakmicu na tribinama pa sam reko da ne podrzavas klub.

Idem na urakmice koliko mi to prilike dopuštaju.
Na ovoj sam bio i to na away sektoru.

Kako možeš čestitati nekome tko bez borbe uzme nekome transparent i onda se time hvali na netu.
Kako možeš čestitati nekome tko se predstavlja kao ultras a kad izbije frka bježi i skriva se iza policije i onda pjeva.
Malo vas je malo vas je pičkice!!!.

Sjajno to izgleda na tv-u u vlastitom domu uz topli čaj no u stvarnom svijetu je to malo drugačije.

Nemoj ovaj post shvatit kao osobno da ide tebi.
Sorry na duplom tekstu

Pa nigdje nisam rekao da nasi najvijaci nisu navijali, Maribor je klub sa balkana i navijaci su im sjajni, mislis da su Dinamovi bolje navijali u skupini za Real Madridom i ostalim ekipama.

Ja jednostavno ne shvaćam kako netko uopće može i očekivati da ove grupe navijača stvore jednaku atmosferu na stadionu?

[URL=https://imageshack.com/i/p4XoF3o5j]XoF3o5.jpg[/URL]

[URL=https://imageshack.com/i/paNGWY7hj]NGWY7h.jpg[/URL]

[URL=https://imageshack.com/i/p44TXSq4j]4TXSq4.jpg[/URL]
  • Autor
Upravo to, smisao odlaska na utakmicu nekolicine navijača u engleskoj je u tome da ubiju vrijeme najedu se i nažderu ko stoka i pogledaju tekmu u kućnoj atmosferi. Gdje god pogledaš neke babe i dede na tribinama, zbog njih i ne bi mogao da navijaš jer bi te odma prijavili da remetiš mir i letio bi sa stadiona

A zasto ova tema ne ide pod kljuc ? Nema Caeta,pa nema kljuceva za katanac ? :D 

zato jer se još piše u njoj ćelavi a sad dolazi i mrtva pauza tako da svaku temu treba iskoristiti u tom dosadnom periodu

Odkud znas da sam celav ??? BIA, CIA, FBI, DEA,KGB,MOSAD ? Ko ti je otkrio, tu povjerljivu informaciju?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.