Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Chelsea 2 - 0 Arsenal (05.10. ned) [3]

anketa 20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Plavaca
      84%
      16
    • Remi
      10%
      2
    • Pobjeda Topnika
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Na kraju rutinski, mislim da smo trenali malo bolje odigrati prema napred ali opet smo dali dva gola što je odlično. Utakmica dosta siromašna kada su prilike u pitanju, dosta nervoze, valjda je rivalitet učinio svoje. Nova tri boda što je najbitnije..

• Odgovori 73
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zli jezici neutralaca opet kukaju na autobus i najružniji fudbal u istoriji, tuguju što se samo rezultati pamte.

A prosek od tri gola po utakmici nakon 7 kola ništa...

Siromasna utakmica,ali pobeda je pobeda,kao da smo sa pola gasa igrali. Nije bas da sam zadovoljan igrom,odbranom jesam,ali napadom i ne bas, nismo kreirali 2 postene sanse na utakmici mimo golova.

Drago mi je sto je Cech bio na golu,ali zalostan je razlog zbog koga je stao. Nadamo se da ce sa Kurtom sve biti u redu. Coste nema nigde i golcina, kao i Fabragas. Hazard dobrim delom raspolozen,ali moze to puno bolje. Bane pojeo Sanceza, Welbeck se video nije,Ozil takodje. 

Sve u svemu vrh je sacuvan i prednost. Derbi utakmica pobeda, Mourinho naguzio Wengera opet, to je to. 

Mudra igra i pobjeda naših. Šta više dodati?

1622160_723160467767660_7821231155775217

Costa je definitivno najodvratniji igrač na svijetu svima osim naravno nama, jer je na dobrom putu da postane legenda haha.

Rutinski. Kao i svaki put protiv Wengera... :D

Vrlo vrijedna i važna pobjeda u derbiju pred reprezentativnu pauzu. U odličnoj smo formi i bez poraza od početka sezone, sa samo dva remija. DanaÅ¡nji meč obilježio fenomenalni Hazard, kakav je to majstor igre. Kasnije veoma lijep gol Coste poslije Fabregasove lopte u prostor preko odbrane Arsenala. Onako klasičan Chelseajevski gol. 

Nimalo jednostavno utakmica iako nam Arsenal nije konkretno prijetio, tako da su 3 boda krucijalna.

Zli jezici neutralaca opet kukaju na autobus i najružniji fudbal u istoriji, tuguju što se samo rezultati pamte.

A prosek od tri gola po utakmici nakon 7 kola ništa...

Koji crni neutralci, to mrzi CFC iz petine žile. Svaki put im srce preskače na pomen imena Chelsea, dlanovi se znoje, nozdrve šire. U DNK usađeno! Dobar posao radimo, odličan. Što više hejtera, to više komplimenata i veća potvrda toga da smo balvan u oku svima.

Još jedan pokazatelj:

Chelsea je imao tri udarca na gol, od toga su dva gola.

Arsenal nije imao nijedan udarac na gol, ali su imali posjed lopte.

Ovo se prosto zove nelojalna konkurencija.Nabili smo im komplekse da ih je cak strah  igrati protiv nas.Toliko smo ih ubili proslogodisnjih rezultatom od 6:0 da nas danas nisu smjeli ni napasti kako treba pa cak kad su i gubili 1:0,naravno strahujuci od jos jedne katastrofe.

prezadovoljan odradeno rutinski

moji se strahovi nisu obistinili i niko ne moze rec da smo bus parkirali jer smo bili borbeniji i trazili pobjedu 

samo da se ovako nastavi sllijedi palace na selhrustu i utd na traffordu

Hahaha, najkomičnija stranica na fb.

Malo čitajte današnje upise njihovog admina xD

https://www.facebook.com/gooners.balkan

FT: Chelsea 2:0 Arsenal!

Rutinski :/

hahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahhaha

znaci na ovaj njihov kometar nisam mogao da se ne smejem, Rutinski su nas dobili hahahahhahahaha  

VENGER ĆE UVEK BITI  GOSPODIN I TRENERÄŒINA ZA CIGANINA SMORINJA!!!

Ali neki mozgovi i nakon ove utakmice ovo misle.

Znači širi negativnu energiju i tera svoje igrače da igraju prljavo. I to neko izjavi nakon utakmice u kojoj:

1. je Venger odgurnuo Murinja.

2. je Sančez pokušao da udari pesnicom Ivanovića nakon što je ovaj skontao da ne može da ga prođe.

3. je Velbek sa dve noge startovao na Fabregasa

4. Arsenal nije šutnuo u okvir

Ako ništa, Sančez i Velbek su brzo poprimili Vengerov kompleks...

Posebni o sukobu s Wengerom

Mourinho o Wengeru:Rekao sam mu da ode i da se ne vraća

Chelsea je u velikom londonskom derbiju savladao Arsenal s 2:0, a nakon meča je interesantnu izjavu dao Jose Mourinho, menadžer Plavaca.Posebni smatra kako je njegov tim od pobjede stigao sasvim zasluženo.

"TeÅ¡ka utakmica za nas. Mislim da su bolje otvorili meč od nas. Individualnom akcijom smo doÅ¡li do vodstva. MeÄ‘utim, mislim da je trebao biti i crveni karton  i penal, ali sudija je odlučio drugačije. Arsenal je bio dobar, Å¡to nas je natjeralo da budemo bolji. ÄŒekali smo njihove greÅ¡ke. Zasluženo smo pobijedili i to dobar tim", istakao je Posebni, koji je pohvalio sudiju ovog susreta.

"Sudija je bio sjajan u ovom meču iako je težak meč bio. Arsenal je mogao završiti susret s osam igrača, no suđenje je bilo dobro. Ponavljam, pobijedili smo dobar tim"...

Mourinho je progovorio i o sukobu s Wengerom...

"Ne može dolaziti u moj dio terena, jer ima svoj. Ne može doći u moje područje i tražiti da sudija pokaže žuti karton mom igraču. Rekao sam mu da ode i da se ne vraća", rekao je Mourinho nakon meča.

http://www.youtube.com/watch?v=InAAmfXrbPk

Nismo.Igrali smo tacno onoliko koliko nam je trebalo.Da nismo dali go u prvom vjerujem da bi itekako napali u drugom poluvremenu.Moramo shvatiti da dok je Murinjo na klupi da mi necemo nikad jurisati u napad ko muha bez glave.

Ja mislim da u nekim trenutcima jesmo,ali sto kaze Hamco to je tako. Kada mozemo prebiti protivnika Mourinho ce povuci rucnu i reci udarite ga samo koji put,ali dobro,dok se redjaju pobede,to i nije toliko bitno. Samo da se ne ponavlja ona igra protiv Citya,tamo smo bas lose odigrali po meni.

Ma igrali smo koliko je trebalo i pod kontrolom, da je Arsenal kojim slučajem izjednačio mislim da bi ih sabili u kazneni prostor bez pola muke, Arsenal je ekipa koja se ne zna branit.

Arsenal je ekipa koja se ne zna branit.

To što profesor forsira napadački i atraktivan fudbal ne znači da ne znaju da se brane... Jok, će da stavi Velbeka na štopera kao onaj ljigavi Smorinjo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.