Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Chelsea 2 - 0 Arsenal (05.10. ned) [3]

anketa 20 članova je glasalo

1. 1.

• Pobjeda Plavaca
      84%
      16
    • Remi
      10%
      2
    • Pobjeda Topnika
      5%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 73
  • Pregledi 4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

City nam na -2 dosao. Pritisak na nama sutra.

Ovakvih situacija ce biti bezbroj do kraja sezone, kad moramo vratiti bodovnu prednost ako konkurent noc prije pridje na -2 ili -3.

Ma ja sam ubjedjen u pobjeduj.Jednostavno Arsenalova odbrana ne moze izdrzati da ne primi barem 2 gola.Matic ce da ih izdominira i pazite sta vam kazem,ali Hazard ce da odigra utakmicu sezone protiv njih sutra.Arsenalovi bekovi vole puno da idu napred i Eden ce ih ubiti kontrama.Ocekujem 1 gol i 1 asist.

City nam na -2 dosao. Pritisak na nama sutra.

Ovakvih situacija ce biti bezbroj do kraja sezone, kad moramo vratiti bodovnu prednost ako konkurent noc prije pridje na -2 ili -3.

Zato je ono ipak protiv Cityja prije dva kola bilo prokockano 2 boda, a ne osvojen 1 kako neki kazu.
Pogledajte šta je forumaš Aca sa SS.ba foruma napiso, inače navijač Arsenala. Ovo morate pročitati. Ovako izražene komplekse zbog Abramoviča, Mourinha i Chelseajevog uspjeha još u životu nisam vidio. Pogotovo je zanimljiv ovaj dio oko njihovog časnog finala LPa 2006te i našeg nečistog osvajanja 2012te xD
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?p=3750502#p3750502

Ma ne treba se zamarat uopće s time šta oni pišu i misle...danas utrpat par komada pa nek pišu kom god oće šta oće :D

Nek bude upola dobro ko proÅ¡le sezone i svi sretni i zadovoljni. Costa bar jedan, Eden asist bar jedan, a može ga i uvalit Å¡to se mene tiče. Ostala 3-4 gola nek se dogovore koji će  :dres: :sal:

Pogledajte šta je forumaš Aca sa SS.ba foruma napiso, inače navijač Arsenala. Ovo morate pročitati. Ovako izražene komplekse zbog Abramoviča, Mourinha i Chelseajevog uspjeha još u životu nisam vidio. Pogotovo je zanimljiv ovaj dio oko njihovog časnog finala LPa 2006te i našeg nečistog osvajanja 2012te xD

Pa nisi valjda ovo se pročitao što je ovaj astronaut napisao, ja pročitao prvi pasus i već sam se smorio..

Danas utakmica, samo hrabro i pametno i vidjećemo šta će biti..

Ja u zivotu vecu glupost ne procitah.Pa po kojoj logici on prica ovo?Ispada da je on poceo navijati za Arsenal zbog trofeja,zbog neke historije.Po tome onda je trebao odmah poceti navijati za Real Madrid jer su ljudi najtrofejniji i do daleko najtrofejniji.Kako se usudjuje ista pricati a prosle godine ih pocjepali 6:0,KAKO???ja bih se poklopio po usima,sakrio u misiju rupu i molio boga da primimo makar 3 gola ovu utakmicu....pfffffffffffff

Obozavam okrsaje sa Arsenalom!!!

E ovako, postava:

Kurto

Bane  Gary  JT  Luis

Matic  Cesc

Surle   Oscar   Hazz

Costa

Imamo boljeg golmana, bolju odbranu, bolju sredinu, bolji napad, najboljeg trenera, igramo kuci u sjajnoj formi. Sve je na nasoj strani.

Arsenal ima velikih problema kod prekida, uglavnom kornera, ocekujem da jedan gol damo iz prekida. Zadnjeg veznog im igra Flamini, tu im je najveca rupa, a svi dobro znamo kolko je bitan sraf u ekipi zadnji vezni (Matic).

Najvise ocekujem od Coste, Baneta, Fabregasa i Matica.

Imam neki osecaj da dajemo 4 komada, ajd pa sta Bog da.

Come on CHELSEA!!! :sal:  :sal:  :sal:  :sal:

• Autor

A rekao sam skoro sve u uvodu, nemam više šta da dodam.

Optimističan sam veoma i imam neki dobar osjećaj pred ovu tekmu, gledao sam Arsenal ove sezone i nisu me nešto impresionirali. Ako Ozil bude na krilu biće odlično tu ne može meda i još ako Wenger bude opet na svome nivou intelignecije tipa Alexis na klupi jer usporava igru to će biti bingo, onda ostaje jedino Welbeck ali njega će čika John strpati u džepić zadnji.

Što se naših tiče, očekujem standardnu odbranu Curta-Azpi-JT-Cahill-Bane sredinu Matć-Cesc-Oscar i onda gore bi po meni najbolje bilo staviti Hazarda-Schurrlea i Costu, mada mislim da starta Willian zbog bolje forme trenutno ali mišljenja sam da bi Andre mogao da uništi njihovu odbranu.

Jako bi lijepo bilo da im ga Cesc zavuče :D

C'mon Chelsea :sal:

A rekao sam skoro sve u uvodu, nemam više šta da dodam.

Optimističan sam veoma i imam neki dobar osjećaj pred ovu tekmu, gledao sam Arsenal ove sezone i nisu me nešto impresionirali. Ako Ozil bude na krilu biće odlično tu ne može meda i još ako Wenger bude opet na svome nivou intelignecije tipa Alexis na klupi jer usporava igru to će biti bingo, onda ostaje jedino Welbeck ali njega će čika John strpati u džepić zadnji.

Ozil će igrat CAMa pošto sam vidio da Cazorla igra, a on je LM

Sistematsko nabijanje kompleksa se nastavlja. Ovo je najbolja partija gostiju koju mogu odigrati defanzivno protiv ozbiljne ekipe. Neće ovakvu ponoviti do kraja sezone.

Nova kvakica, s vrha kroz dvogled gledamo ovu maksumčad Wengerovu. Kompleks u DNK posađen.

COYB!

Slatka pobeda!!!

Kakvo govance onaj Sanchez, mnogo prljav igrac. Drago mi je sto ga je Ivanovic autoritativno spakovao u dzep. Nijednom ga nije prosao.

Azpi je pokidao na drugoj strani.

Hazardova najbolja partija ove sezone, Arsenalova odbrana nije mogla pogledom da ga stigne.

Mora se priznati da je Schurrle malo zakazao danas.

PS

Da je Mou gurnuo Wengera dobio bi crveni karton i suspenziju i kaznu od 100 000 funti i mozda javno bicevanje u sred Londona.

Ovako nista.

Stvarno je ovaj Arsenal pickast klub. Od navijaca, pa preko igraca sve do menadzera. Volim sto im nabijamo komplekse.

VENGER ĆE UVEK BITI  GOSPODIN I TRENERÄŒINA ZA CIGANINA SMORINJA!!!

<iframe class="vine-embed" src="https://vine.co/v/OKhFVvJ1UYW/embed/simple" width="600" height="600" frameborder="0"></iframe><script async src="//platform.vine.co/static/scripts/embed.js" charset="utf-8"></script>

https://www.youtube.com/watch?v=H2Wo5FZGCcE

WENGER VS MOURINHO:

P: 13

W: 0

Whooops.

Utakmica bez puno prilika ali smo ih dobili i nastavili pobjedjivati, za mene je Oscar igrac utakmice, nije toliko kreirao i stvarao sanse ali je u defanzivnom dijelu odigrao bez greske, toliko sitnih faulova je napravio da bi presijecaso napade, Costa sjajno iskoristio onakvu sansu, pohvala za ekipu.

jebat jebat i jebat.

Sve osim pobjede je za mene sramota. Arsenal moramo dobiti. Nadam se da smo se isfulali u utakmici protiv sportinga za naredni period.

Kurto - Bane, JT, Garry, Dave - Matic, Cesc - Hazard, Oscar, Schurrle - Costa

Tom se sastavu nadam. Da ih izjebemo da ne znaju za sebe.

Rezultat 4-0

Golovi Costa, Schurrle, Fabregas i Hazard (P).

Ubo sastav, clean sheet a i bogme 2 strijelca, + da ga eden iz penala daje.

Nismo ih izjebali onako kako bi svi voljeli, ali smo umocili 2 put.

Sto se mene tice, oni su jebani pa makar i administrativno. :D

Za neutralne posmatrače utakmica smor , bez nekih prilika i većih uzbuđenja .
Za nas plavce dobra utakmica , 3 nova boda , nova pobjeda u derbiju , clean sheet , Costa i Fabregas nastavili svoje nizove , danas Eden poludio , lijep vikend za plavce.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.