Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Man. City 1 - 1 Chelsea (21.09. ned) [1]

21 član je glasao

1. 1.

• Pobjedu Cityja
      15%
      3
    • Pobjedu Chelseaja
      65%
      13
    • Remi
      20%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sve dok se uzimaju pobjede protiv Sunderlanda, QPR-a i ostalih, sjesce i titula. 

• Odgovori 88
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Igrao sam fudbal kao klinac i dan danas mi nije jasno, zasto se razlikuje toliko gostovanje i kod kuce utakmica,eto da me ubijes nije mi jasno. Put ? Nije ista trava? Gledaoci? Danas smo se vise mi culi nego oni kao da su na Sb igrali.

Ne treba meni tika taka, ne treba mi da napadamo 90 minuta, ne treba meni 15 suteva u gol ili 30 van okvira. Ovi danas su bili poplaseni pilici na terenu,ekipa koja nije imala zelju,znanje nista da uradi. Mozemo pricati o Mourinhovim gostovanjima,ali sut nemati je sramota, akciju,3 pasa, e to je ocajno. Neka su nas ubili igrom 5 puta napali,pa mi jednom, oni 10 puta napali,pa mi 1 i tako celu utakmicu,a toga nije bilo, bilo je oni napadaju,mi se branimo, oni napadaju mi predjemo pola, oni napadaju mi predjemo 10 metara njihovu polovinu. E to je smesno od ekipe kakvu imamo i od igraca kakve posedujemo, budzeta,trenera,ciljeva i svega ostalog. 

Ne znam za vas ali igra je bila tuga,zalaganje 0, timski rad 0, zelja 0, sa igracem vise mi se branimo i tu jedna 0. 

Meni je utakmica za zaborav, bolje da sam radio,ionako imam posla preko glave,ja sebi namestim sve da budem jedva slobodan od 17-19 i onda se razocaram.

PS. sto se tice toga da smo pobedili prigovorio bi na igru svakako,kao sto sam napisao negde, toliko ocajno smo igrali da sam u jednom trenutku zeleo da ne damo gol koliko sam bio razocaran.

Sve to stoji, igrali smo i ispod prosjeka, ali opet kada pogledaš i kao takvi smo opet smo ostali neporaženi. Kao što Wisey kaže, svih ostalih 18 ekipa lige bi juče bilo poraženo na Etihadu. Bod je vrh vrhova iz ove utakmice protiv Citya i treba da budemo zadovoljni bez obzira na sve te okolnosti koje su nam išle u korist. City je ekipa protiv koje moraš igrat ili totalnu odbranu ili totalan napad ako želiš rezultat, vidjeli smo kako se oni obračunaju sa ovim ostalim konkurentima za titulu jednostavno ih zgaze, jer imamo primjer Liverpoola iz ove sezone, znači oni su došli na Etihad da odigraju nešto između defanzivne i ofanzivne igre i na kraju su popušili, jer na Etihadu moraš odluči ili igraš odbranu ili napad i naravno mi biramo ovo drugo. Mi smo ekipa koja je asocijacija za način igre kakav smo igrali juče, znači svi nazad a ako u napadu nešto napravimo odlično ako ne napravimo nema veze. Juče smo na Etihad došli po 0-0 i to sve objašnjava, naravno i meni je juče išlo na živce što nismo mogli 3-4 dobra dodavanja povezat i opet smo na kraju dobili bod. Samo ti hoću reć da bez obzira što imamo jaku ekipu ono što si vidio juče je naš kalup za način igranja na svim ostalim gostovanjima konkurentima za titulu, nekad će to izgledati dobro a nekad loše, znači ako ti onakav način baš ide na živce onda ova derbi gostovanja jednostavno ne gledaš i posvetiš se poslu, ja recimo i da igramo sve utakmice onako ja opet njih moram gledat :D

Divim se tvom karakteru Wisey,ali ozbiljno. Ovo gde si iskopao ovo razmisljanje meni ne bi palo ni za 30 godina. bes mi sve. Nekada mi se cini da izvrnes sve zive situacije i trazis ono pozitivno ma sta to bilo,samo da je pozitivno iako nije,ti ces napraviti da jeste. I ne bi rekao protiv Josea nesto,pa ni da mislis u sebi, a mozda i ne mislis, sta ja znam. Uglavnom svaka ti cast (ovo ne govorim ironicno,nego iskreno,da ne bude zabune). 

Mada ja opet ostajem pri svome da smo odigrali ocajno. Manimo i taktiku i sve,igraci su odigrali kao amateri bez 3 normalna pasa i bez icega vrednog pomena,uplaseno,kao da su se prvi put okupili... Ok je defanziva,ali ovo danas je bio ocaj. 

Tako i treba. Ne moze se na nakon jedne lose odigrane utakmice sa solidnim rezultatom blatiti Murinjo. Na pocetku lige Mou je bio kralj, legenda, inteligentan, posebni.. a sad je odjednom glup, picka, plasljiv isl... Jedna utakmica je premala razlika da se promijeni misljenje od najboljeg do najgoreg.

Oni ostanu sa igracem manje, mi to koristimo u roku od 5 minuta i opet nista. Nismo zasluzili pobjedu, al nisu ni oni. Jesu nas pojeli u vise segmenata igre, ali nisu imali nekih prilika. Na kraju kad se pogleda, bolje smo mi imali. Mislim da je poslije svega najrealnije. Samo sto je drugacije ispustiti pobjedu u zadnjih nekoliko minuta tekme i otici s bodom, a ne s punim plijenom. I dalje nam gledaju u ledja :D :D i gledace...

Tako i treba. Ne moze se na nakon jedne lose odigrane utakmice sa solidnim rezultatom blatiti Murinjo. Na pocetku lige Mou je bio kralj, legenda, inteligentan, posebni.. a sad je odjednom glup, picka, plasljiv isl... Jedna utakmica je premala razlika da se promijeni misljenje od najboljeg do najgoreg.

Pogledaj jel sam jednom recenicom rekao nesto lose za Mourinha, tj jednu od povucenih reci. Kao i uvek stojim iza toga da mogu da svoj stav iznesem kao kod svakog igraca,tako i kod Mourinha, obozavam i Hazarda i Baneta i Lamparda, Terrya, Drogbu i Mourinha naravno,ali svoje neko vidjenje mislim da mogu da iznesem. 

Ajmo da ne diskutujemo o Mourinhu,njega svi volimo, ajde da ne prigovaramo Hazardu on je nas najbolji igrac, ajde da ne kazemo nesto lose za Romana, kojeg je ovde bar svako napljuvao makar zbog Di Mattea, Beniteza pogotovo...nemamo to pravo on je od Chelsea napravio to sto je danas Chelsea kada je donosio trofeje bio je car,kada je oterao Di Mattea bio je los, nestrpljiv, nema odnosa prema legendama itd,opet se menjalo misljenje... o cemu cemo da pisemo,samo kada pobedjujemo? Samo kada dobro odigramo, samo da hvalimo? 

Ako ne razlikujes kritiku i mrznju ili sta vec,onda ne znam sta da kazem,obozavam sve po redu od Romana preko Eve (nju pogotovo) preko Mourinha i Terrya sve do Feruza,ali forum je da se diskutuje i da se da vidjenje stvari,a ne da kada je lose vicemo bitno je to i to,a kada je dobro da dizemo i iznad nebesa,

Meni je puno teže pao remi sa Schalkeom nego remi sa Cityem..

Kada pogledaš činjenicu da je npr. United odigrao puno bolje od nas u napadu i na kraju poražen od Leicestera dok smo mi odnijeli bod sa Etihada sa par napada, ne može uvijek sve savršeno ići, nekada podbaci napad nekad odbrana.

Ma nisam tebi nista rekao, niti nekom drugom posebno. Samo mi je malo glupo sto su gotovo svi (ne prozivam nikog) na ovoj temi uoci utakmice pisali kako bi bod protiv cityja bio odlican, a narocito kad je u pitanju gostovanje. Eto, dobili smo bod (kojeg smo ocekivali) al murinjo ne valja xd Ne mozete nesto pcekivati i kad se to ispuni, opet biti nezadovoljan.

Ja samo mogu biti malo tuzan jer smo od pobjede sa igracem vise naapravili remi, ali jbg svako grijesi. Duga je sezona, a trenutno smo na prvom mjestu. To je najbitnije.

Ma nisam tebi nista rekao, niti nekom drugom posebno. Samo mi je malo glupo sto su gotovo svi (ne prozivam nikog) na ovoj temi uoci utakmice pisali kako bi bod protiv cityja bio odlican, a narocito kad je u pitanju gostovanje. Eto, dobili smo bod (kojeg smo ocekivali) al murinjo ne valja xd Ne mozete nesto pcekivati i kad se to ispuni, opet biti nezadovoljan.

Ja samo mogu biti malo tuzan jer smo od pobjede sa igracem vise naapravili remi, ali jbg svako grijesi. Duga je sezona, a trenutno smo na prvom mjestu. To je najbitnije.

Evo ja sam prvi govorio da bi bilo super da ne izgubimo(tu sam mislio na remi), ali jednostavno me boli nacin a koji smo ga uzeli tj. branis se citavu utakmicu (sto smo svi i ocekivali) i oni ne mogu da ti daju gola, oni ostaju bez igraca, ti onda napadnes i das gol. Zasto koji kurac nakon sto si postigao gol moras se nastaviti braniti, umjesto da ih pritisnes da das jos jedan gol, pa onda se nastavi braniti ili stati na loptu i cuvati je, nego ti njima prepustis loptu ponovo da oni napadaju i onda iako ti citavu utakmicu nisu mogli dati gol sa 11 igraca oni uspiju to sa 10.

Da se zna ja i dalje podrzavam Mou-a i mnogo mi je drag, ali jednostavno sa ovom odlukom da se brani nakon datog gola ne mogu da se slozim..

Bod je svakako super na gostovanju kod City-ja, ali se ovo ne moze zvati osvojeni bod nego propustena 2 boda.

P.s. Zna li neko zbog cega ne mogu da bacim lajk na neki komentar preko tapatalk-a?

Da se zna ja i dalje podrzavam Mou-a i mnogo mi je drag, ali jednostavno sa ovom odlukom da se brani nakon datog gola ne mogu da se slozim..

Ko ti kaže da je uopšte bilo odluke da se branimo nakon gola, možda su nas igrači Citya svojom igrom natjerali na to...

Ko ti kaže da je uopšte bilo odluke da se branimo nakon gola, možda su nas igrači Citya svojom igrom natjerali na to...

Ja sam sebi to kazem i meni je tako izgledalo i ne moze me niko ubjediti da to nije njegova zamisao bila.
Mozda grijesim, ali sam ja tako vidio desavanja na terenu.

Mene si citirao,pa rekoh zato :D 

Ali sto jest,jest,duga je sezona,bice bolje, jedva cekam da dodju na SB pa da odigamo kako znamo.

Citirao sam taj dio u kojem hvalis Wiseya kako je miran i stalozen vezano za Murinja, pa sam ga i ja htio pohvaliti i slozit se sa tobom. Dobro je pa smo se skontali :D

Citirao sam taj dio u kojem hvalis Wiseya kako je miran i stalozen vezano za Murinja, pa sam ga i ja htio pohvaliti i slozit se sa tobom. Dobro je pa smo se skontali :D

Nikada nije kasno :D bolje ikada nego nikada :D 

https://www.youtube.com/watch?list=UUkzCjdRMrW2vXLx8mvPVLdQ&v=KaoC61dS55k

hahahahhaha zajebancija na nivou :D

ajde sto ga je u tunelu isamarao,zato se ovaj usro na terenu. Molim za sledecu utakmicu da ne izlaze zajedno napolje iz tunela. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.