Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 05: Man. City 1 - 1 Chelsea (21.09. ned) [1]

21 član je glasao

1. 1.

• Pobjedu Cityja
      15%
      3
    • Pobjedu Chelseaja
      65%
      13
    • Remi
      20%
      4

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 88
  • Pregledi 4,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

volia bih da ih dobijemo al cisto sumnjan nama se niz morA kad tad prekinit a oni vec 3 tekme nznaju za pobjedu tako da mislin da ce city pobjedit dns

volia bih da ih dobijemo al cisto sumnjan nama se niz morA kad tad prekinit a oni vec 3 tekme nznaju za pobjedu tako da mislin da ce city pobjedit dns

Pa neka pobjede, nije kraj svjeta, bez obzira na rezultat mi ostajemo na prvom mjestu..

Nadam se će ekipa odigrat kako može, remi bi bio dobar rezultat..

Aa nemoj tako, bas kad ja idem prvi put na okupljanje. Koliko sam sujevjeran, necu vise ici na okupljanja ako izgubimo jer cu biti u tripu da je zato sto sam dosao na okupljanje :D

Procitah negdje zanimljiv komentar: " Who ever have Possession in this Game,WILL LOSE! " 

Ocekujem da to bude City,a iskreno i volim sto ne igramo utakmice na velik posjed lopte,jer smo konkretni kada god loptu imamo u nogama.Sto vratiti loptu nazad kada smo na krilu kada mozes nabaciti?Sto dodati kada mozes opucati?Sto dodavati 5 puta da se osvoji prostor od 10 metara kada mozes jednim pasom?Ocit primjer pravog napadaca je COSTA,ne sjecam se tacno koliko je suteva imao,nesto oko 10 u okvir gola a dao 7 golova(ispravite me ako gresim),ali znate na sta mislim.Kada ekipa igra na kontre,a ujedno i brzo i dinamicno,to je 100x ljepse za oko vidjeti nego ona jebena tiki-taka.

Sanjao sam da ih dobijamo autogolom Lamparda i da smo izasli sa totalno ofanzivnom ekipom, ali u ekipi su bivsi igraci, kao sto su Eto i Torres pa  ne znam jel to los znak ili dobar :D 

IDEMO PO POBJEDU !!!

bice tesko,ali videcemo ima jos 45 min. 

Ono sto me brine je sto nemamo sut na gol,ali nema veze, poentiracemo iz prvog puta,moramo. 

Lamps tuzan na klupi. 

Ako ovako nastavimo necemo dugo izdrzati primicemo gol, moramo sto prije biti konkretniji prema naprijed, Ramiresa mora izvesti iz igre sto prije jer ima zuti karton i igra na osjetljivoj poziciji s puno faulova, Wiliana takodjer izaci a ubaciti Schurle, do sada Hazard i Azpilicueta najbolji.
Jao Lampsa, profesionalac al dusa mu place.

Sto se tekme tice, bod je zlata vrijedan prema trenutnom stanju. City jaci i bolji, mada i oni bez ciste sanse. Sve je moguce u drugom dijelu, ako nas nastave ovako tuci po nogama fasovace neko crveni. I nasi razbijaci su ugrozeni, obojica uzasno glupo dobili po zuti.

Utakmica se odvija sigurno onako kako je Murinjo zamislio.Oni ne mogu napred nista a mi ne zelimo.Da hoce ovako ostati jer je ovo bod ko kuca.Sve druge ekipe ce vjerovatno ovdje izgubiti.A ne zaboravimo da oni imaju igrati i na SB-u.

Propustena OGROMNA prilika s obzirom da u naredna 2 kola imamo derbi s Arsenalom a prije toga pogana Villa. Mnogo losije odradjena tekma nego ona proslogodisnja. Daleko od toga da nas je City ubio ali nekako si stalno pod utiskom da cemo ga primiti. A tek nakon crvenog, nije bilo sve ukupno 6 minuta kontrolisanja tekme. 

Kako je City krenuo u zadnjih 10 minuta strepio sam da i ovo ne prospemo sto bi bio skandal. 

+5 u odnosu na City a +4 na Arsenal. Jos cemo se mi cerat.

Znam da nam je bod na Etihadu kao tri boda bilo gdje drugo i znam da je ovo dobar rezultat, da ostajemo na vrhu tablice s 3 boda prednosti pred Aston Villom...Sve ja to znam, mozak kaže logično da je ovo dobar rezultat, ali Bogme srce kaže da je ovo poraz zato što nam je najveća legenda kluba u dresu tuđinskog kluba oduzela dva od tri boda svojim golom i sigurnu pobjedu. Jbg, ovo je poraz CFC uprave, jer da je Lamps bio član CFC-a tj. da su mu produžili ugovor, pa makar i ne igrao, mi bi ovu tekmu dobili.

Druga stvar, još se jednom pokazalo kakva je igračina Schuerrle, važan jako. Ja znam da su i Willian i Ramires borci, ali nekad ljudima fali pameti. Jesu oni dosta lopti uzeli Cityjevcima, ali su i vala dosta izgubili prema naprijed, a šta znate - možda je od tih izgubljenih koja mogla završiti iza leđa Joea Harta. Ali šta je to je, idemo dalje.

Lamps legendo!

wilian ocajan ramires ispod njega 

fabregas predivno doda pa falije dodat 

al jebote pa s igracem vise prosut vodstvo proti bilo koje momcadi 

s lampsu ne zamjeram nie on ni tia zabit hahah

i sad ide pakleno villa arsenal, pa utd liverpool...........

Na prvi pogled bod je ok ali nismo smjeli ispustiti ovu priliku. Steta stvarno.
City nije zasluzio izgubiti, ruku na srce.
Situacija s Lampsom srceparajuca, nemam rijeci.

Šteta što smo ispustili tri boda i to nam ga naša legenda zavali :(

City je realno nije zaslužio da izgubi ali opet ostaje osjećaj "šta bi bilo kad bi bilo"

Trebali smo nakon što smo poveli i imali igrača više poukušati preuzeti kontrolu i malo izgurat City dalje od našeg gola, ali jbg meni je žao što ovu situaciju nismo bolje iskoristili.

Moramo dalje, šta je tu je :sal:  

Uzeti bod na gostovanju City-u, sve u svemu nije lose. Ostaje ruzan osecaj posle Lampsovog gola.

Sudija je skandalozno lose sudio, usudio bih se da kazem da je u nekim situacijama navlacio za City, pogotovo u duelima i remplovanju. Zabaleta potpuno zasluzeno dobio crveni.

Pas igra nas je izdala, nisu mogli da povezu 3 lopte kako treba, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo imali ni srece, posle Kostine stative Lamps nam daje gol.

Osecaj cini boljim ono sto Wisey rece "City nije zasluzio izgubiti, ruku na srce.". Bilo bi malo nepravedno da smo ih dobili, mada da smo ih dobili niko ne bi pricao o nepravdi na forumu. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.