Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Everton 3 - 6 Chelsea (30.08. sub) [3]

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      78%
      18
    • Ne (remi)
      13%
      3
    • Ne (poraz)
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 69
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ŠTA DA TEBI ČOVJEK KAŽE!??!?!??!?!?!??

Vidi se da si penzioner...kad sam rekao ispod prosjeka mislio sam konkretno na ovu utakmicu...s obzirom da je njihov prosjek otprilike ravan izvanrednoj predstavi nekog prosjecnog igraca,onda razumes druze penzioneru na sta sam mislio!

Jbt koja ludnica od utakmice, stvarno je bilo jebeno ovo i gledat...

Taman pomislim "evo to je to pobijedili smo" ali oni odmah nama uzvrate golom. Mislim da je onaj naš furiozan start odlučio utakmicu tu smo ih zapravo bili dobili, jednostavno ovo je utakmica koju nismo mogli izgubit jer da su oni nama dali 6 golova mi bi njima 9.

U ovom trenutku napad puno bolje funkcioniše nego odbrana, to je nešto što smo rijetko govorili u posljednjih par godina, samo još da malo odbrana se uštima i to je to.

U sljedećem kolu derbi dosadašnjeg dijela prvenstva Chelsea-Swansea :D

Šta više napisat osim da je onih 10 min billo vjerojatno najluđih 10 minuta koje sam gledo. 5 golova, gol svake dvije minute, strasno.

Costa čudo, može bez problema preko 20 golova ove sezone u BPL samo da je zdravlja.

Da, i Ramires kvalitetan za čudo, iako nebi on bio on da nije prodo nekoliko lopti.

A peta Mikela, smijeh.

Uglavnom samo jako naprijed i pomalo mi je žao da je sad stanka, ali sta je tu je.

Ako ovako nastavimo naslov je naš! :D

Vidi se da si penzioner...kad sam rekao ispod prosjeka mislio sam konkretno na ovu utakmicu...s obzirom da je njihov prosjek otprilike ravan izvanrednoj predstavi nekog prosjecnog igraca,onda razumes druze penzioneru na sta sam mislio!

I ja ti upravo za tu utakmicu i govorim, Cahill je definicija stopera, one njegove reakcije, koliko uklizivanja, blokova, jadni Romelu nije mogao do lopte, odigrao je doktorski, jedina slabija reakcija je kod drugog gola gdje je cijela obrana zakazala iako sam miÅ¡ljenja da ni to nije on sjebao nego da je Bane morao biti bliže Naismithu, a prije svega se morao joÅ¡ ranije zaustaviti McGeady.. 
Courtois nije mogao ništa kod niti jednog gola, pokušao je, ali nije mogao, odreagirao je najbolje moguće na ostalo, nekoliko puta sjajno skočio i pokupio loptu.

I ja ti upravo za tu utakmicu i govorim, Cahill je definicija stopera, one njegove reakcije, koliko uklizivanja, blokova, jadni Romelu nije mogao do lopte, odigrao je doktorski, jedina slabija reakcija je kod drugog gola gdje je cijela obrana zakazala iako sam miÅ¡ljenja da ni to nije on sjebao nego da je Bane morao biti bliže Naismithu, a prije svega se morao joÅ¡ ranije zaustaviti McGeady.. 
Courtois nije mogao ništa kod niti jednog gola, pokušao je, ali nije mogao, odreagirao je najbolje moguće na ostalo, nekoliko puta sjajno skočio i pokupio loptu.

Pa nisam ja ni jednom rekao da je los ili slicno,vec da je bio ispod svog prosjeka nego inace.

Pa nisam ja ni jednom rekao da je los ili slicno,vec da je bio ispod svog prosjeka nego inace.

ma pusti ovog pensionera brate 

Pa ne znam kako je bio ispod prosjeka kada je riješio sve što je trebao to ti govorim..

Pa ne znam kako je bio ispod prosjeka kada je riješio sve što je trebao to ti govorim..

Mozda da pogledas jos jednom utakmicu?Kod gola Mirallasa zakasnio,kod gola Naismita takodjer.Sta ces,desava se i najboljima.Ne kazem da nije imao dobrih stvari,imao je itekako,Lukakua je i vise nego dobro cuvao.Ali generalno,zna on odigrati puuuuno bolje nego jucer.
Nemam namjeru se vise prepirati.Pozz

Po meni nije ni za jedan krivac, odnosno objasnio sam kojim redosljedom su krivi, kako i zašto...
Nemam ni ja više namjeru nastavljati se raspravljati bezveze, bitno je da smo pobjedili, tvoje i moje mišljenje je manje bitno :)

Po meni nije ni za jedan krivac, odnosno objasnio sam kojim redosljedom su krivi, kako i zašto...
Nemam ni ja više namjeru nastavljati se raspravljati bezveze, bitno je da smo pobjedili, tvoje i moje mišljenje je manje bitno :)

Tako je.Najmanje sto nam treba je da se mi medjusobno nedo Bog zakacimo ili slicno.Haj pozz

Kejhil i Ivanović su kasnili i loÅ¡e reagovali kod golova,pogotovo Ivanović,jbt meireleÅ¡ nam daje go glavom 

Kurtoa isto mogo mnogo bolje

Jeftino smo primili 3 gola,kad ti jedan Eto zabije go glavom iz kurca onda moras da se zapitas dal si normalan

sva sreća pa smo ih analno devastirali pa su ti kiksevi lako pali u drugi plan

pa ne bi Murinjo onolko popizdeo da nije došo do istog zaključka

problem je u tome što je Everton brzo odigrao a naši odbrambeni igrači kad nisu fino postavljeni u tim i takvim situacijama imaju problema

nusprodukt situacija kad ivanovic ide u napad jeste opasnost po naš go,morao bi tu neko da pokrije njegovu poziciju il da se on brže vraća

Normalna stvar da na pocetku sezone obrana pliva i ispada smiješno, pa pogledajte kako su u Evertonu igrali obranu,ali opet svejedno jedna od ludih utakmica u Premier ligi , netipično 9 golova nisam ni u filmu očekivao, ali bitno da je tu pobjeda...

Možemo mi govorit "ma nema veze što smo primili 3 gola jer smo dali 6" ali neka to neko pokuša objasniti Mourinhu. On bi vjerovatno više volio da smo dobili 0-1 nego 3-6 jednostavno to je njegova filozofija. Čitao sam njegovu izjavu gdje kaže da je ekipa u srijedu 90 minuta vježbala odbranu nakon kornera i slobodnih udaraca i da je nakon utakmice došao do zaključka da je bilo bolje da je umjesto tog treninga sjedio kod kuće a igračima dao slobodan dan. Koliko god pobijeda bila velika i spektakularna Mourinho će tražit objašnjenja...

hamco i The Pensioner dogovorite se, mada i ne morate, na shoutboxu. Ovdje imate desetak postova gdje jedan drugog ubjedjujete da li su dobro igrali ili ne. To je vase licno misljenje, ne morate se sloziti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.