Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Everton 3 - 6 Chelsea (30.08. sub) [3]

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      78%
      18
    • Ne (remi)
      13%
      3
    • Ne (poraz)
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Gotovo sam siguran da će sutra desno istrčati Ramires, u sredini Oscar i lijevo Willian. Jednostavno, Mou je pročitan - kad god igramo protiv jače ekipe, Ramires ide na krilo. Sutra očekujem patnju i valjda neki bod uzmemo, jer je pobjeda ravna pobjedi na Etihadu ili Anfieldu.

Pa gdje je tu Eden guzlati?? :D

• Odgovori 69
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako moze neko da mi da broj od Mou-a da mu javimo da ima treceg napadaca Bane Ivanovic!!! bolje da cuva pare za januar!

Stvarno smo dobro otvorili utakmicu i postigli brze pogotke ali olahko smo primili ovaj gol. Ako se nastavimo braniti ispusticemo pobjedu. Sudjenje je isto jako slabo ali neke npr.situacije su uticale:
1.Gol Ivanovica cist opsajd
2.Hvatanje Howarda vani najmanje zuti karton i indirektan udarac
3.Costa kad je driblao Howarda tada nije bio opsajd.

Net me nesto zeza, pa ne gledam vise stream, ali pratim na rezultatima, bas je zanimljivo, kad bi jos DiDi dao jedan gol za kraj!

Evo sto volim vise tvrde pobjede 2:0 ali pobjede u kojima imas sigurnost da ga necemo primiti do sutra. Dati 6 komada Evertonu nece niko do kraja sezone, da aplaudira covjek, ali neozbiljno je primati ovako lako golove s nase strane. Danas je realizacija bila uz nas, a bio bi uzas da nije. Ogromna 3 boda, prvo mjesto. Prezadovoljan. Ali ovo se vise ne smije ponoviti.

Costi se klanjam!

Dobra utakmica nisu nam trebala 3 gola u mreži nije odbrana bila na nivou mogao Courtois i nešto odbraniti. Lako pravili akcije i davali golove

Danas je dobro proÅ¡lo. Pobjeda 6-3 ali nimalo lak posao. Očekivao sam tvrdu utakmicu sa malo golova, posebno jer se zna kako Mourinho igra velike utakmice. I viÅ¡e bi volio da je bilo 1 ili 2-0 nego ovako da su nam 3 gola zabili bez po muke Å¡to se kaže, al dobro. PreviÅ¡e smo propusni bili u obrani, prelako su se golovi primali. Sreća naÅ¡a pa je Costa bio na nivou, već nas je pomalo počeo navikavat na to da u svakom kolu zabije gol. :D Ako iduće kolo ne zabije treba ga prodat. :D 

Ramires odigrao fantastičnu utakmicu, imao je par greÅ¡aka ali sve u svemu odlično. A Costa je čudo, napokon imamo killera u napadu, tj. napokon imamo napadača nakon dugo godina. 
Bane je takoÄ‘er dobru utakmicu odigrao kao i Fabregas i Matić. 
DoduÅ¡e ne mogu izdvojiti nikoga pa da mogu reć' da je loÅ¡e odigrao. :) 

Ja utakmice, sve ti ne jebem nehumano. Reče mi drug koji je gledo u miru pored mene (neutralac) da je za 11 minuta palo 5 golova. Strava, samo u Premiershipu.

Fenomenalno. Ali dobro će nam i ova pauza sad doći da se presaberemo, da ne poletimo previše. Što bi naši navijači na Goodisonu rekli: We're gonna win the league!

Za ono je Howard trebalo da dobije cist crveni karton... Namerno hvatanje lopte sa dve ruke van 16.

Costa majstor, obozavam ga. Volim sto je podjebavao Colemana kada je postigao autogol. :D

Ramires odigrao odlicno.

Courtois je mogao da odbrani neke stvari, ali nema veze. Ona odbrana Eto'u je maestralna.

Matic upisao prvi gol za Chelsea! (EPL)

Danas gledao tekmu kod forumaša kodnog imena ElmoCFC koji živi ovdje nedaleko od mene u sjevernom mostarskom predgrađu zvanom Bijelo polje (ja sam tu preko ljeta). S nama je tekmu gledao i još jedan njegov rođak, inače s nama ide na okupljanja.

Kad sam došao kod njega stara mu je bila veoma susretljiva, prvo nas je ponudila sokom, a onda kolačima (neki kolač od vanilije i banane), a na kraju nas je ponudila i ručkom (juha, pileće šnicle, sataraš, riža, svašta nešto), ali ja sam sve to kulturno odbio uz jedno veliko hvala. Jer na dijeti sam, ne smijem jesti svašta. Utakmicu smo gledali znači Elmo, njegov rođak Vernes i Elmin stari, dok mu je sestra ručala stol do nas.

Uglavnom, izgleda da njegov kućni ambijent donosi sreću našem klubu, jer uvaliti šest komada je velika stvar. Nemam šta zamjeriti ekipi što je primila 3 komada, pa miša mu, dala je dvostruko više. Everton uopće nije šaša, čim se uigraju predviđam im borbu za 5. poziciju.

Costa je gol-stroj, ako ovako nastavi i ako ga ozljede obiđu bit će prvi strijelac prvenstva. Ona patka o ozljedi je čini mi se bio Mourinhov trik. Eto'o nam zabio gol, jebi ga, neka je. Peta Mikela i neobično kvalitetna utakmica bezmozgovića Ramiresa - to je ono po čemu ću je pamtiti. Definitivno utakmica kola, osim ako bolju predstavu sutra ne ponude Liverpool i Tottenham. Drago mi je također i zbog golova naših Balkanaca Ivanovića (iako je bilo zaleđe) i Matića, ali i drago mi je zbog sjajne predstave Francesca Fabregasa koji se kako stvari sada stoje pokazuje kao pun pogodak. Žao mi je što Schuerrle nije igrao, žao mi je što i Salah napokon nije zaigrao ali šta je tu je.

Idemo dalje, teško da nas itko može srušiti s prve pozicije premijerligaške ljestvice, ali za svaki slučaj sutra sam uz Liverpool.

KTBFFH!

Ne mogu preć preko ova 3 gola, a nisam ljut na obranu jer osim kod 2. gola nisu nešto krivi, jbga u skoku je uvijek teško dobit, i iskreno za to ih ne krivim, ali onaj drugi gol je glup ostao je Naismith sam, a Ramires se usrao čvršće u McGeadaya uletit jer bi dobio drugi žuti, a nitko drugi nije izletio na njega.. Al ajd nema veze, samo se nadam da više nećemo primati toliko, a da ćemo nastaviti trpati ovoliko :D

Ja bih odmah sad potpisao da svaku utakmicu do kraja sezone pobjeđujemo 6:3, 7:4, 8:5... ;)

Bolje je ovo 100 puta nego gledati opet onakvih 2:0 protiv Leicestera. A Courtois je obranio i više nego što je trebao. Kod nijednog gola nije imao ni gram šanse za obranu.

Utakmica za anale.
Curtoa-ispod prosjeka ali odbrana Etou extra.Moze bolje a ako nastavi primati ovoliko golova uprkos pobjedama mogao bi na klupu.
Bane-stroj
Cahil-ispod prosjeka
Terry -solidan
Azpi-jednog od najboljih desnih bekova cuvao i vise nego solidno
Matic-odlicna partija
Ramiz-ZMAJ!-po meni nisam nikad gledao njegovu kompletniju partiju nego danas.Kod onog gola Nejsmita nije smio dirati Megidija jer je imao zuti.
Hazard-solidan
Fabregas-dobar,upravo je on ono sto nam je trebalo na sredini
Willian-prosjek
Costa-masina.Dzabe najbolji vezni red na svijeu,ali ako nemas dobrog napadaca,mozes sve baciti u vodu.Prvi strijelac prvenstva sigurno.

Utakmica za anale.
Curtoa-ispod prosjeka ali odbrana Etou extra.Moze bolje a ako nastavi primati ovoliko golova uprkos pobjedama mogao bi na klupu.
Bane-stroj
Cahil-ispod prosjeka
Terry -solidan
Azpi-jednog od najboljih desnih bekova cuvao i vise nego solidno
Matic-odlicna partija
Ramiz-ZMAJ!-po meni nisam nikad gledao njegovu kompletniju partiju nego danas.Kod onog gola Nejsmita nije smio dirati Megidija jer je imao zuti.
Hazard-solidan
Fabregas-dobar,upravo je on ono sto nam je trebalo na sredini
Willian-prosjek
Costa-masina.Dzabe najbolji vezni red na svijeu,ali ako nemas dobrog napadaca,mozes sve baciti u vodu.Prvi strijelac prvenstva sigurno.

ŠTA DA TEBI ČOVJEK KAŽE!??!?!??!?!?!??

Odlican mec, jebo te devet golova pa to nije normalno aaa. Napokon imamo i srece. Dali smo dva gola na pocetku, prije smo obicno nesretno primili prvi gol i onda nam je trebalo dugoo da se vratimo u mec i onda evetualno borimo za pobjedu. Sad je napokon sve na svom mjestu.

Svi su bili odlicni. Ne znam da li je zbog streama, ali Fabregas me podsjeca na Lamparda, i igrom i izgledom. Kurto je bio solidan, legenda Mikel sa petom je, pored drzavljanstva, zasluzio i titulu sir :D  Zao mi je sto Salah nije dobio priliku umjesto Drogbe. Ta zadnja izmjena je izvrsena pred kraj meca i mislim da je bilo bolje da je te minute dao Salahu a ne Drogbi. Svejedno mi je drago sto je Mou dao priliku Mikelu i Luisu, dvojici igraca koji nisu igrali. Valjda ce u sljedecoj utakmici dati priliku i ostalim.

Svidja mi se Costa. Drzak je na terenu, bori se, stalo mu je, a onda se na kraju meca srdacno, sportski rukuje sa protivnicima. PRavi igrac.

Bio mi je zanimljiv momenat kad su se Terry i Cahill sudarili i obojica bila na podu pa je medicinsko osoblje uslo na teren . Eva je otisla do Cahilla, a ostali do Terryja a on je, vidjevsi da mu Eva nije dosla, odmah ustao, kao sve je u redu :D

Kao ljubitelj fudbala sam prezadovoljan, kao navijac Celsija nisam ni malo zadovoljan. Primili smo jeftino druga dva gola, a mogli su nam jos dva gola metnut.Kurtoa ispod nivoa, osim one jedne odlicne intervencije,Bane manje, vise odlican mogo je kod drugog gola da isprati bolje, Kejhil odlican, Teri dobar imao jednu odlicno uklizavanje na sut Eto'o-a, Fabregas odigrao dobro, Matic u pocetku los, a onda u drugom poluvremenu izdominirao. Ramires za divno cudo odigrao dobru utakmicu,Wilian onako solidan, Azar ladio jaja. Kosta ubojit. Mikel KAPITEN LIDER LEGENDA izdominirao :D Sudjenje ocajno, greske i na njihovu i na nasu vodenicu. Everton ocajan u odbrani, u napadu snazni i konkretni. Najvaznije je da smo uzeli tri boda i sada smaranje sa propalim reprezentacijama dvije nedelje :D 

Vec sam rekao prije neki dan da cemo dobiti Everton bez problema i tako je bilo, kljucni detalj je autogol Colemana, jer smo se prije tog gola branili i isli na to da sacuvamo vodstvo pa je Mikel trebao u igru a nakon toga kad je Naismit ubrzo dao gol jednostavno utakmica se otvorila i sigurno jedna od najboljih utakmica u zadnje vrijeme. Lukakua necu komentarisat jer se vidjelo da nije imao sanse kraj Cahila i ako ga u je u prvom poluvremenu cuvao Tery, Eto koji je toliko stariji pokazao je vise od njega. Dalje moram spomenuti sudjenje Jonatana Mosa i njegovih pomocnika. Iskreno taj sudac ne ulijeva veliko povjerenje kod mene i primijetio sam da je doslo dosta novh sudaca u premiership, on je tu bio i prosle sezone ali osli su Howard Web i Peter Wolton od sudaca, dolaze neki novi i neiskusi za ovakve utakmice.

1.Gol Ivanovica cist opsajd

2.Lopta koju je Howard uzeo bila je van i najmanje je trebao dobiti zuti karton i indirektan udarac

3.Sansa kada je Costa izasao pred Howarda sviran je opsajd a nije bio

4.Sansa kad je Cahil uklizao loptu koja je isla prema Lukaku sviran je opsajd a nije bio ni blizu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.