Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Everton 3 - 6 Chelsea (30.08. sub) [3]

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      78%
      18
    • Ne (remi)
      13%
      3
    • Ne (poraz)
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ljJH7or.png

3. kolo Premier Lige duel između Evertona i Chelsea, vjerovatno najzanimljivi meč 3. kola uz derbi Tottenhama i Liverpoola ako sudimo po kvalitetu timova.

Everton je sezonu počeo sa dva remija 2:2 protiv Leicestera i Arsenala, u oba meča imali su prednost do samog kraja, protiv Arsenala su vodili 2:0 u 83' minuti ali to im nije bilo dovoljno da na kraju uzmu sva tri boda i Topnici su golovima Ramsey-a i Girouda došli do izjednačenja.

Sa druge strane Chelsea je u prva dva kola igrao sa novopečenim premierligašima i ostvario pobjede, 1:3 u gositma protiv Brunley-a i 2:0 protiv Leicestera na Stamfordu, plavci nisu još pokazali svoj maksimum igrali su onoliko koliko im je bilo potrebno da uzmu 3 boda. Chelsea se sada nalazi na drugom mjestu ispod gradskog rivala Tottenhama zbog lošije gol razlike.

Fabregas i Costa se odlično uklapaju u tim Josea Mourinha i pružaju sjajne partije na startu sezone.

Diego Costa je u oba meča zatresao mrežu dok je Cesc u prve dvije utakmice upisao 3 asistencije.

Takođe će biti zanimljivo propratiti nastup Romeua Lukakua, belgijanca koji je u ovom prelaznom roku prešao u Everton iz Chelsea te je najveće pojačanje Evertona u novoj sezoni.

U prošloj sezoni takođe u 3. kolu Everton je na Goodisonu savladao Chelsea golom Naismitha krajem prvog poluvremena, to je bio prvi Mourinhov poraz u Premier Ligi nakon povratka u Chelsea.

Dueli ova dva tima uvijek na pružaju čvrste utakmice sa dosta uzbuđenja i dobrim fudbalom, nadamo se da će tako biti i u subotu i da će Chelsea nastaviti svoj pobjedonosni niz na startu sezone.

Previous game line up's:

Everton

cidnpGv.png

Chelsea

GqYj1dX.png

Recent form:

Everton

brevwrO.png

Chelsea

IP4aFVL.png

Head to head

U2yN14D.png

gRi9pYK.png

Uvod: Kun Aguer0

• Odgovori 69
  • Pregledi 4,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jedno od najtezih gostovanja, Everton nije bas najbolje poceo sezonu, ali kad im je mrtvi Arsenal uzeo bod sa onakvom igrom mi moramo uzeti ceo plen!

Treba se cuvati Bainsa i Colemana, kao i Lukakua koji ce sigurno imati motiv vise, olaksavajuca okolnost je neigranje Rossa.

Kurto

Bane Cahill Terry Azpi

Matic Cesc

Surle Willi Hazz

Costa

Come on CHELSEA! :sal:  :sal:  :sal:

Prvi veći ispit ove sezone . Vjerujem u pobjedu ali isto tako mislim da ćemo i primiti go 1:2 za nas .

Ja bi ovako izveo prvih 11 :
--------Kurto
Iva-Cahill-Terry-Azpi
--Matić--Fabregas
-Willian-Oscar-Eden
----Costa-

Oscar daje go . :D

Teško gostovanje, ovako je bilo i prošle sezone oni su prije itakmice sa nama mislim zaredali par nerješenih rezultata i onda su dobili nas.

Biće gusto na Goodisonu jer znamo kako oni tamo igraju, ovo nam je prvi ozbiljni ispit u sezoni i vidjećemo kako ćemo proći i mislim da nam prvo poluvreme od prošlog vikenda treba biti upozorenje. Nadam se da će se ekipa maksimalno dobro spremit i odigrat dobru utakmicu. Treba nam raspoloženi pojedinac po mogučnosti Hazard ili Cesc, oni su protiv Arsenala prerano stali igrati i to im se osvetilo ali protiv nas će ko da gledam letiti po terenu cijelu utakmicu.

Samo se bojim Ramiresa na krilu..

Ma ovdje moramo pobijediti, sa pobjedom u gostima kod Evertona šaljemo jasnu poruku svima koliko smo jaki, nešto slično kao što je to napravio City protiv Liverpoola.

Courtois

Ivanović - Cahill - Terry - Luis

Matić - Fabregas

Willian  -  Oscar  -  Hazard

Diego Costa

Pohvale za uvod, vidi se da se spremas. Sto se utakmice tice ocekujem pobjedu bez problema, ovaj Everton je prosjecna ekipa s kojom uvijek imamo problema.Takodjer je vazno da ovde pobijedimo iz razloga sto Manchester City igra svoju utakmicu kuci i nebi bilo dobro da na pocetku sezone odmah zaostajemo za njima.

Bilo kakva pobeda je prihvatljiva. 3 boda su najvaznija, ne ocekujem dominaciju...

Courtois

Iva-Cahill-JT-Azpi

Matic-Fabs

Schu-Willian-Eden

Costa

PS

Lukaku je picka. Cahill ce ga staviti u mali dzep.

-----------------Courtois-------------------

Ivanovic--Terry---Cahill--Azpilcueta

------------Fabregas--Matic------------

--Schurrle--Oscar----Hazard---------

----------------Costa-----------------------

Zamjene:

Costa-> <-Drogba

Azpi-> <-F Luiz

AJMO LUKAKU DAJ GOL :D a sto mi moramo Evertonu sad kad su u losoj situaciji zao mi je sto ih moramo karnut :D  Mnogi ne ocekuju laganu pobjedu a ja bas mislim da cemo ih dobiti sa dva ili tri gola razlike.E moj Evertone sto ne dobiste Arsenal pa sad ne biste imali problema da izgubite od nas :D Everton- Celsi 1-3 (Lukaku,Bane,Oscar,Azar)

Ne to nije obican mec , to je derbi treceg kola

ne to nije borba snaznog Celsija i posrnulog Evertona

to je borba industrijskog grada Londona protiv  lučkog grada Liverpula

ne to nije duel dva trenera, to je duel jednog trenera i jednog igrača

u plavom uglu je ROmelu Lukaku, a  u crvenom Jose Murinjo

Lukaku ce uciniti sve da da gol, Murinjo ce ucini sve da do toga ne dodje

NE NE NE taj sto napada po desnoj strani to nije Messi, to je Branislav Ivanovic samo je promijenio kopacke

Dobrodosli na Gudison park dom plavaca ali ne onih iz Londona nego onih iz Liverpula

Vlaznost vazduha:98%

Temperatura :19 stepeni

Vjetar duva : > 2m/s

Ne to nije obican mec , to je derbi treceg kola

ne to nije borba snaznog Celsija i posrnulog Evertona

to je borba industrijskog grada Londona protiv  lučkog grada Liverpula

ne to nije duel dva trenera, to je duel jednog trenera i jednog igrača

u plavom uglu je ROmelu Lukaku, a  u crvenom Jose Murinjo

Lukaku ce uciniti sve da da gol, Murinjo ce ucini sve da do toga ne dodje

NE NE NE taj sto napada po desnoj strani to nije Messi, to je Branislav Ivanovic samo je promijenio kopacke

Dobrodosli na Gudison park dom plavaca ali ne onih iz Londona nego onih iz Liverpula

Vlaznost vazduha:98%

Temperatura :19 stepeni

Vjetar duva : > 2m/s

Aco ti li si ovde?

Uvijek tradicionalno teško gostovanje, očekujem tešku i tvrdu utakmicu s malo golova.

Ali prednost dajem Chelsiju, mislim da bi trebali dobiti.

Lukaku ima neku povrjedu, ne znam da li ce igrat protiv nas.

Mi ovo MORAMO pobjediti bez obzira što i Everton koji se jako pojačao traži prva tri boda ove sezone. Mi smo ti koji moramo ići na sva tri boda pod svaku cijenu ako želimo odmah na početku pokazati zube i gonjati se sa Man. Cityjem. Nažalost trenutno imamo samo jednog napadača (Drogbu), ali nadam se da on može odigrati odlično i zabiti! Ipak je on legenda kluba i pola čovjek-pola zvijer.

Ma nije ljudi ni Drogba macji kasalj pa da ga protivnici zaustavljaju sa pola snage.Nama je najbitnije da nam ne igra ono magare Torres,a Drogba ako nista drugo uspjesno ce spustati lopte igracima iza.Takodjer zna stati i zadrzati loptu,sto je u danasnjem nogometu sa jednim napadacem itekako potrebno.

Jer ne mogu da se otmem dojmu da smo prosle godine fakticki igrali sa igracem manje(if you know what I mean) pa smo ako nista drugo barem igrom i i po broju prilika nadigrali Everton u utakmici koju smo izgubili.

Mislim da cemo pobjediti,u najgorem slucaju odigrati nerjeseno a znajuci Murinja  mislim da cemo u ovu utakmicu uci sa Ramizom na krilu.

KTBFFH!!!

Prognoza Everton Vs Chelsea  1:2 FT  (Mirallas /Hazard,Cahil)

Evo highlights od prosle godine sa Goodisn Parka.Sve prilike na utakmici.

http://hoofoot.com/?match=Everton_1_-_0_Chelsea_2013_09_14

Sad mi je prava uzivancija pratiti Chelsea. Jedva cekam sutrasnju tekmu :D

Sad mi je prava uzivancija pratiti Chelsea. Jedva cekam sutrasnju tekmu :D

Sramota da jedan plasticni navijac,kao sto si ti ima moderatora na ovom forumu.Svaki igrac za tebe treba da je svetinja, zvao se on Torres ili Terry.

Gotovo sam siguran da će sutra desno istrčati Ramires, u sredini Oscar i lijevo Willian. Jednostavno, Mou je pročitan - kad god igramo protiv jače ekipe, Ramires ide na krilo. Sutra očekujem patnju i valjda neki bod uzmemo, jer je pobjeda ravna pobjedi na Etihadu ili Anfieldu.

Uvijek jebeno gostovanje, ali sta drugo ocekivati i cemu se drugom nadati nego pobjedi...Mi smo favoriti u svakoj tekmi, tako trebamo i moramo nastupiti i uzeti ova super teska 3 boda... prognoza-pobjeda uz manje od 3 gola 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.