Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Chelsea 2 - 0 Leicester (23.08. sub) [3]

22 člana su glasala

1. 1.

• Naravno
      90%
      20
    • Samo bod
      4%
      1
    • Niti jedan
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

55272b6f20f4c37a61fb799ec1270fe1.jpg

U drugom kolu Engleske Premier Lige, Chelsea dočekuje Leicester. Prva ligaška utakmica pred domaćim navijačima u novoj sezoni za plavce.

Chelsea je sezonu otvorio pobjedom od 1:3 nad Brunley-em i time zasjeo na prvo mjesto već na startu Premiershipa.

Plavci su pokazali sjajnu igru, borbenost, kreativnost, timsku igru i što je najvažnije pokazali su da imaju kvalitet da budu jedni od vodećih konkurenata za titulu.

Diego Costa je u svom ligaškom debiju već zatresao mrežu dok je Cesc Fabregas upisao dvije  asistencije.

Leicester je u 1. kolu na svom stadionu odigrao 2:2 protiv Evertona što je veoma dobar rezultat za njih. Golove su postigli argentinac Leonardo Ulloa koji je ovosezonsko pojačanje i Chris Wood.

Mourinhov tim je favorit u ovoj utakmici i mora opravdati tu ulogu i uzeti nova tri boda.

Last corresponding meeting:

b370c9d4b2602d47dc5b925cd95a4d36.jpg

Head to head:

67d49b318f94840b515b08af59f3829a.jpg

Match appointments:

Referee: Lee Mason Assistants: M. Mullarkey, M. Wilkes Fourth official: A. Taylor

Uvod: Kun Aguer0

Poslednju utakmicu protiv njih smo igrali pre dve i po godine u četvrtfinalu FA kupa, Pobedili smo 5-2, Tores je postigao dva gola.

Tores je postigao dva gola.

Ovo zvuci kao los vic. 

Jesi ti siguran u to. 

Očekujem nova tri boda, prije svega dobru igru i dobar rezultat  i da opravdamo ulogu favorita...

Takođe nadam se da nećemo zakazati u samom pristupu ovoj utakmici jer znamo kako smo se znali mučit sa sličnim ekipama.

Treba ovo shvatiti ozbiljno i uz dobru igru naše ekipe da uzmemo nova tri boda.

Nadam se da će Costa, Hazard i Fabregas ovo pokidat..

Ovo zvuci kao los vic. 

Jesi ti siguran u to. 

https://www.youtube.com/watch?v=8zsun_jQWPM

Čak je i asistirao. :D

Nekad tamo u petom ili šestom kolu igramo Oil Firm derbi. Do tada moramo pobjediti sve utakmice uključujući i ovu, jer su protivnici realno svi slabiji od nas, a onda protiv ManC pokušati izvući pogodan rezultat. Što da ne i pobjedu? Vidjet ćemo...

Nekad tamo u petom ili šestom kolu igramo Oil Firm derbi. Do tada moramo pobjediti sve utakmice uključujući i ovu, jer su protivnici realno svi slabiji od nas, a onda protiv ManC pokušati izvući pogodan rezultat. Što da ne i pobjedu? Vidjet ćemo...

Nemamo mi uopste lak raspored cak je jako jeben. 

Prvih 10 kola bez prve tekme:

Leicester H

Everton A

Swansea H

City A

A. Villa H

Arsenal H

Palace A

United A

QPR H

Znaci samo su Burnley i Leicester "laki" bodovi. I gostovanje Palaceu bi moglo zuljati. Gori raspored od nas ima samo City.

Ja imam osjecaj da smo ove sezone sigurno za jedno 30 % jaci nego  prosle a to je bas ono sto nam je falilo da osvojimo kako i BPL tako i ligu sampiona.Tako da mislim da cemo od ovih 10 gore nabrojanih imati mozda problema samo sa Evertonom jer su stvarno dobra domacinska ekipa, i protiv City-a.Ostalo mislim da cemo pobjediti i to lakse od ocekivanog.Arsenal nam je redovna musterija,United mi vise i ne spada u elitu kao nekada,a mi jaci nego ikada.Ocekujem od mogucih 30 bodova gore nabrojanih utakmica,da osvojimo makar 28.Brat bratu ako ne bude ni 30 :)

Ja imam osjecaj da smo ove sezone sigurno za jedno 30 % jaci nego  prosle a to je bas ono sto nam je falilo da osvojimo kako i BPL tako i ligu sampiona.Tako da mislim da cemo od ovih 10 gore nabrojanih imati mozda problema samo sa Evertonom jer su stvarno dobra domacinska ekipa, i protiv City-a.Ostalo mislim da cemo pobjediti i to lakse od ocekivanog.Arsenal nam je redovna musterija,United mi vise i ne spada u elitu kao nekada,a mi jaci nego ikada.Ocekujem od mogucih 30 bodova gore nabrojanih utakmica,da osvojimo makar 28.Brat bratu ako ne bude ni 30 :)

Utd do 9. kola moze uci u formu a mi mozemo zapinjati. Dugorocna planiranja o bodovima su fejl. Tekmu po tekmu.

Ocekujem rano otkljucavanje bunkera, a zatim visestruko ubacivanje lopte u mrezu Leicestera.

Bilo bi lepo da Courtois upise prvi clean-sheet ove sezone.

Costa jedan gol, Fabregas jedna asistencija i puna kapa.

Ovo ce biti odlican voved za novu sezonu,evo takva utakmica da se dokaze nase napadace.

Ciste 3-0 bez primenog gola  ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.