Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Chelsea 2 - 0 Leicester (23.08. sub) [3]

22 člana su glasala

1. 1.

• Naravno
      90%
      20
    • Samo bod
      4%
      1
    • Niti jedan
      4%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ko da smo mi dosli iz championshipa a ne oni, sramota je neimati sut u okvir gola protiv ovakve ekipe.

Rutinski 2:0 :) Ivanović je pokidao, Costa očekivao dao gol.. Willian takođe dobra partija, okuražio se malo, Courtonja fino brani..

Mašina se zagrijava

Drugo poluvrijeme puno bolje , stvorili smo mnogo prilika . Casper par briljantnih intervencija . . . 3 boda su tu idemo dalje .

10610498_821508691200772_263866615911941

Ja sam se golemo zajebao. Negdje sam procitao da utakmica pocinje u 16h. Mislio sam da je to po UK vremenu i konto sam da je p onasem u 17. Kad sam upalio komp, vidio sam da sam se zajebo, tako da prvo poluvrijeme nisam nikako gledao. Po komentarima, izgleda da nisam nista posebno propustio.

Pocetak drugog poluremena kao i da nisam gledao jer me je jebavao stream, a onda mi je dragi firer poslao bolji pa sam uzivao do kraja..

Sve u svemu, nisam propustio najbitniji kadar utakmice:

aaa.jpg

Nisam odgledao ni 13 minuta tekme, padao šljunak s neba. Važno da je 2/2. Idemo dalje.

Igra u prvom poluvremenu: Sporo, tromo, kašnjene s prosljeđivanjem lopte, neambiciozno, nezainteresirano. Opet sam mislio ''Pa neće valjda kao i prošle sezone zezati s ovim fenjerašima i gubiti bodove gdje se gubiti ne smiju''.

Igra u drugom poluvremenu: Nakon što je Mou na poluvremenu ''obavio svoje'' u svlačionici, na travnjak izlazi skroz ''druga'' ekipa Chelseaja. Costa nastavio po starom, gol po tekmi. Taman do kraja sezone da ima 38 golova i da uzme zlatnu kopačku  :D  Bane pokazao svoju klasu slanjem po ćevape. Hazard također pokazao šta zna, šta može. Emocionalan trenutak kada je King Dider ulazio u igru. Roman presretan.

Izgleda da nas dosta nije gledalo prvo poluvrijeme, ja sam također jedan od njih, odgledao sam drugo i oduševljen sam njime

I bolje sto niste,al bukvalno tako mislim. :D

Opet je poluvreme bilo dovoljno za pobedu,ovaj put drugo.

Tri boda bez nekog prevelikog napora,idemo dalje

Kurta me odusevio. On je za mene igrac utakmice. Sjajan golman.

Ne mogu da shvatim zasto su onako bedno odigrali prvo poluvreme... Podsetili su me na proslu sezonu, ne ponovilo se.

Fabregasov pokusaj loba necu da komentarisem. Katastrofa. Sprda se pri rezultatu 0:0. Preopusteno je usao u mec.

Ivanovic izlomio kicme onim likovima iz Leicestera. On bi mogao da bude 2. izbor za napadaca, siguran sam da bi bio bolji od Torresa.

Costa odlican, steta sto je oklevao da uposli Ivanovica koji bi isao 1 na 1, samo da mu je ovaj prosledio loptu.

Ramires i Willian odigrali iznenadjujuce dobro. Danas je Willian bio mnogo bolji od Schurrle-a, mora se priznati.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.