Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

U čemu ovo Kale, u boćanju?

Ne kontam? Gleda se najviše navijanje u fudbalu, pa u košarci i vaterpolo se isto gleda..

Ultrasworld je najveći sajt navijački, svake nedelje daju izveštaje o navijanju u svijetu i prave listu top 5 ultras of the week na kraju svake sedmice.. a na kraju godine odaberu 10 najjačih navijačkih grupa u toj godini.

ovom mrtvomkeru ništ neću odgovoriti jer se vidi da momak nema ama baš nikakve veze i pojma o čemu govori

• Odgovori 711
  • Pregledi 58,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne kontam? Gleda se najviše navijanje u fudbalu, pa u košarci i vaterpolo se isto gleda..

Ultrasworld je najveći sajt navijački, svake nedelje daju izveštaje o navijanju u svijetu i prave listu top 5 ultras of the week na kraju svake sedmice.. a na kraju godine odaberu 10 najjačih navijačkih grupa u toj godini.

ovom mrtvomkeru ništ neću odgovoriti jer se vidi da momak nema ama baš nikakve veze i pojma o čemu govori

izvini :D

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Neke se životne priče završe tragično, neke srećno, a neke su jednostavno.... Neobjašnjive! Slučaj 32-godišnjeg Endija Granta drastičan je primer, pošto se sudbina surovo poigrala s njim. Tačnije njegovom tetovažom kultnog Liverpulovog navijačkog stiha: "Nikada nećeš hodati sam" (You’ll Never Walk Alone).

Bizarnim spletom okolnosti Grant je – već je prošlo šest godina od tada – nagazio na minu tokom služenja u Avganistanu, pa su doktori morali da mu amputiraju desnu nogu do kolena. Od tetovaže je ostalo samo: "Nikada nećeš hodati" (You’ll Never Walk).

Da ne bude ipak sve tako crno pobrinuo se sam Grant, koji nije od onih koji samo kukaju. On je u međuvremenu postao uspešan sportista sa hendikepom, a i sam se često šali sa tragikomičnom tetovažom.
"Moraš to da gledaš sa vedre strane. Ironija je što kaže da nikada neću hodati. A ja trčim deset kilometara za 40 minuta. Ali dobro. Jeste bizarna tetovaža. I sam joj se često smejem. Barem imam šta da pričam ljudima".

Kapa dole za Granta. To je pravi pristup životu. I nije kraj. Njegovi naredni ciljevi su da prevesla Atlantski okean u dobrotvorne svrhe, ali i da se izbori za mesto u britanskom paraolimpijskom timu.

bez ikakve uvrede,meni se se sere od ovoga

šta je koj kurac tražio u Avganistanu

ko zna lik možda tamo ubio kolko nedužnih ljudi,možda nije,neću uopšte ulaziti u to,sad još treba da mu sisam muda što trči sa jednom nogom

eto,moj otac je bio u ratu,kad se već ratovalo,i ne želim da znam šta je tamo radio,nit se ponosim tim,nit mi je ikad palo na pamet da ga pitam,umesto da sedi kući sa svojim porodicom ,otišo ratovat za neke političara kojima se jebe za sve nas a i meni se još više jebe za njih

znam samo na kraju,da je leteo ne znam kolko u vazduh,posle ga prevezli helikopterom nazad i imao je mnogo sreće velike na kraju 

nit ja imam nekog tamo po bosni,hrv nit mi neko tamo učinoo nešto loše,šta je koj moj tražio tamo

bolelo bi mene kurac da idem tamo da ratujem za nekog 

eto i sad mi skače pritisak od ovakvih priča i mogu se svi toranjat u ti lepe materine zajedno sa ovim u avganistanu

čuj moj pravi pristup u životu,pa majmune sedi kući čuvaj porodicu,jebi nešto,ladi muda,odgledaj utakmicu,pomogni ljudima oko sebe

možda bi danas i imao jebanu nogu

bez ikakve uvrede,meni se se sere od ovoga

šta je koj kurac tražio u Avganistanu

ko zna lik možda tamo ubio kolko nedužnih ljudi,možda nije,neću uopšte ulaziti u to,sad još treba da mu sisam muda što trči sa jednom nogom

eto,moj otac je bio u ratu,kad se već ratovalo,i ne želim da znam šta je tamo radio,nit se ponosim tim,nit mi je ikad palo na pamet da ga pitam,umesto da sedi kući sa svojim porodicom ,otišo ratovat za neke političara kojima se jebe za sve nas a i meni se još više jebe za njih

znam samo na kraju,da je leteo ne znam kolko u vazduh,posle ga prevezli helikopterom nazad i imao je mnogo sreće velike na kraju 

nit ja imam nekog tamo po bosni,hrv nit mi neko tamo učinoo nešto loše,šta je koj moj tražio tamo

bolelo bi mene kurac da idem tamo da ratujem za nekog 

eto i sad mi skače pritisak od ovakvih priča i mogu se svi toranjat u ti lepe materine zajedno sa ovim u avganistanu

čuj moj pravi pristup u životu,pa majmune sedi kući čuvaj porodicu,jebi nešto,ladi muda,odgledaj utakmicu,pomogni ljudima oko sebe

možda bi danas i imao jebanu nogu

Bila dobra para za posao deminera :D
Sve su to plaćenici, male su šanse da će neko otići ratovati u drugu zemlju samo zato što ide srcem. Para vrti gdje burgija neće.

https://www.youtube.com/watch?v=tAEgQv2QyLM Malo nas je al smo govna

Opet sjajna bakljada navijaca PAOK-a protiv cigana

https://www.youtube.com/watch?v=VNu5nVBxPHY 

https://www.youtube.com/watch?v=uEdWUpDpYxQ

Prije toga i na kosarci sjajna atmosfera

https://www.youtube.com/watch?v=hK2jNK_nH8I#t=39

upravo saznao da sam rodjen na isti dan kao i Miša Tumbas 

hahahahahhahaha

A jesi saznao ko ima veci IQ ? 

• 2 sedmice kasnije...

Ne seri reLo.. ozbiljan sam. uopšte nisi upućen o čemu se radi

evo sad naletio na još nešto

u subotu su delije i grobari zajedno skandirali ime Zorana Vujovića, navijača Partizana koji je pronađen mrtav u američkoj ambasadi u beogradu. u subotu je bilo tačno 7 godina od tog...

Utakmica se igrala na sedmu godišnjicu smrti Zorana "Zokija" Vujovića, navijača Partizana, koji je poginuo tokom mitinga pod nazivom "Kosovo je Srbija". Tada je, 21. februara 2008. godine, u izlivu besa zbog jednostranog proglašavanja nezavisnosti takozvane Republike Kosovo, došlo i do demoliranja Ambasade SAD u centru Beograda, a kada su se neredi smirili, Vujevićevo beživotno telo bilo je pronađeno unutar zapaljene zgrade.

Zoran je, u trenutku smrti, bio student druge godine student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

zoran-vujovic.jpg

nastradao u požaru... inače njegovu porodicu su šiptari protjerali sa kosova a ime je dobio po djedu koji je izvršio samoubistvo jer nije mogao da preboli gubitak majke, koju su šiptari zadavili u kupatilu, u kadi

• 2 sedmice kasnije...

Gledam danas River Plate, vode 2:0 i na kraju 2:2, al pored utakmice mene su impresionirali navijači i tako ja odem malo youtube pogledati neke navijačke klipove južnoameričkih navijačkih skupina (inače mrzim navijačke skupine, posebno s naših prostora jer je to grupa retardiranih maloumnika koji umjesto da navijaju za svoj klub, pljuju po drugim navijačkim skupinama, klubovima, savezu i ostalom, a ne rade ono što bi trebali raditi, a to je bodriti svoje dečke i voditi ih do pobjede).. Nego da nastavim, tako ja gledam klipove i kontam KAKO NETKO MOŽE IZGUBIT PRED TAKVIM NAVIJAČIMA!? Pa da me bodre navijači tipa Boca Juniorsa ne bi izgubio nijednu utakmicu pred njima, nebi gol primio, oni su čudo, kolika strast... Ne razumijem ni riječi šta viču, ali te nabrije ta njihova energija, strašni su!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UdysbYOvrAA[/media]

(inače mrzim navijačke skupine, posebno s naših prostora jer je to grupa retardiranih maloumnika koji umjesto da navijaju za svoj klub, pljuju po drugim navijačkim skupinama, klubovima, savezu i ostalom, a ne rade ono što bi trebali raditi, a to je bodriti svoje dečke i voditi ih do pobjede).. 

A odkud ti znas sta pjevaju ovi navijaci Boke ? Mozda i oni pjevaju ooo jebi River, ooo jebi River ili UPRAVA NAPOLJE.

Ne moze bolje od ovoga da grmi

https://www.youtube.com/watch?v=eQsJ0I4xkQE

Pa zato sam i napisao da ne razumijem šta viču pa mi zato i odgovara ta energija i sve to. Ali oni su zaljubljenici u nogomet i u klub od najmanjih nogu, tako da ne vjerujem da navijaju poput idiota s ovih prostora. Oni žive za klub poput Boce, a i taj klub vrijedi nešto za razliku od ovih kanti za nabijanje ovdje

Argentiski navijači su isto bolesni, kao i Srbi npr ..Samo što prave karnevalsku atmosferu, pa moćno izgleda, a i kod njih ima nereda i svega. pogledaj samo šta su pjevali u brazilu lol

Ugl i njima je moćno kad evropski navijači, prije svega balkanski, a ponajviše Delije,Grobari i Grci , naprave neku atmosferu, iako ne razumiju tekst njima je moćno, jer je drugačije u odnosu na njihovo, vidim dosta po youtube komentarima, baš respectuju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.