Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 711
  • Pregledi 58,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Navijači FK Sarajeva, "popularne" Horde Zla ili vam ga Pitari včrs kad je bila minuta šutnje za žrtve u Parizu ZVIŽDALI. Koji su to seljaci primitivini, takvih nigdje neme. Stidite se debili, malo vam je bilo oružja i bombi od 1992. do 1996, pa zviždite drugima kada se nađu u nesreći. Brzo zaboravljaju. Samo ću reći još jednom idioti!

• Autor

Opet dijasporske nacionalističko-fašističke seljačine iz BH Fanaticosa pokaze svoje lice kao Horde zla neku večer: Zviždanje u minuti šutnje za pariške žrtve tj. uzvikivanje a zviđdanje kao reakcija. Koji jebeni primitivizam i brukanje države. Puuu mater vam jebem "patriotsku".

Navijači FK Sarajeva, "popularne" Horde Zla ili vam ga Pitari včrs kad je bila minuta šutnje za žrtve u Parizu ZVIŽDALI. Koji su to seljaci primitivini, takvih nigdje neme. Stidite se debili, malo vam je bilo oružja i bombi od 1992. do 1996, pa zviždite drugima kada se nađu u nesreći. Brzo zaboravljaju. Samo ću reći još jednom idioti!

Opet dijasporske nacionalističko-fašističke seljačine iz BH Fanaticosa pokaze svoje lice kao Horde zla neku večer: Zviždanje u minuti šutnje za pariške žrtve tj. uzvikivanje a zviđdanje kao reakcija. Koji jebeni primitivizam i brukanje države. Puuu mater vam jebem "patriotsku".

Ne pametuj.

Spaha baš voli da spominje rat? Nemoj da sad napišem skriptu da banuje čim registruje turski avatar i brojeve u postu "1992-1995".

• Autor

ko o cemu kurva o postenju

nemas ti pojma kroz sta su pola tih hordi prosli kroz period od 1992-1995 u Sarajvu

Koga boli kurac. I ja sam prošao rat kao dijete i ovdje pod granatama bježao dok je Mostar gorio, bio po skloništu, pala granata 5 metara od mene, bio u izbjeglištvu, gladan - prošao sve. Valjda imam pravo reći da je sramota što baš ti ljudi koji su prošli opsadu i upoznali zlo oružja ne bi trebali ispoštovati minutu šutnje???

Ne pametuj.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-vrijeme-minute-sutnje-na-utakmici-u-dublinu-bh-navijaci-uzvikivali-palestina/151116165

A i komentari sve kažu od udarnog pa prema dole, znači sramota neviđena:

gkNChoD.jpg

Kad će se ti Fanaticosi koje vodi ona Arpačugina sjetiti da spomenu Jemen i ostala stratišta kad već ne ljudska, onda bar muslimanska?

Primitivci i fašisti, druge riječi nemam ,ništa bolji od onih protiv kojih žugaju zadnjih 25 godina. Pljuc.

Sarajevo je bilo pod opsadom od 1992. do 1995, najduze u modernoj historiji ratovanja, prosle godine kad sam isao na sjever, bio sam sa momcima koji su izgubili bracu u ratu, to bi sad vec bili stariji ljudi. Takodjer Sarajlije nisu tako mogle lako pobjeci iz svoga grada.
Jasno je da se suosjecaju sa ljudima iz Palestine koji su pod okupacijom dosta godina, i onda takve ljude prozivati, seljacima, primitivcima, nema smisla.

Keru u cemu je problem, da spominjem rat, jesam li te uvrijedio, mrzim kad se neko javi, evo ga krsi pravila foruma, nadje se ko uvrijedjena mlada. nisam te uopste prozvao, ako imas nesto da dodas, dodaj, a ne odmah price kako nekog vrijedjam, bar tako izgleda.

• Autor

Sarajevo je bilo pod opsadom od 1992. do 1995, najduze u modernoj historiji ratovanja, prosle godine kad sam isao na sjever, bio sam sa momcima koji su izgubili bracu u ratu, to bi sad vec bili stariji ljudi. Takodjer Sarajlije nisu tako mogle lako pobjeci iz svoga grada.
Jasno je da se suosjecaju sa ljudima iz Palestine koji su pod okupacijom dosta godina, i onda takve ljude prozivati, seljacima, primitivcima, nema smisla.

Keru u cemu je problem, da spominjem rat, jesam li te uvrijedio, mrzim kad se neko javi, evo ga krsi pravila foruma, nadje se ko uvrijedjena mlada. nisam te uopste prozvao, ako imas nesto da dodas, dodaj, a ne odmah price kako nekog vrijedjam, bar tako izgleda.

Spominjanje Palestine u minuti šutnje za žrtve Pariza je DEBILNO i PRIMITIVNO. The end. Nije samo u Palestini rat i okupacija. Dosta je žarišta u svijetu. Toliko se izlilaza priča s Palestinom da se i sami Palestinci snadbjevaju. Ali ovo je sinoć bila sramota kakvu su priredile dijasporske "patriote" i grupa Sarajlija/Bosanaca napaljenih na Arape, Turke i Muslimansko bratstvo, uglavnom Bakirovi glasački puleni. Treba to doživotno protjerati sa tribina, to trebaju uraditi vođe BH Fanaticosa, ali šta očeivati od vrha BH Fanaticosa kada je to ista pamet ko ovi što su vikali. Vjerojatno su oni to i pokrenuli na čelu s onim Arapagosom, bosanskim "patriotom".

Ne vrijeđa mene niko, ali vi se uhvatite tog rata kao pijani plota, jebem ga ja pričate 25 godina o jednoj te istoj temi kao političari, gdje god da dođem vi o istom kurcu derete, upalim tv - o ratu, odem na faks - o ratu, odem u crkvu pa i tu o ratu. 

Zato sto je nekome neko poginuo u nasem ratu, treba da ne ispostuje minutu sutnje???????????????

Eto poginuo je mom haveru stari, pa je opet bio zgrozen sa ponasanjem retarda sa tribina, stid ih i sram bilo. Da su sacekali da se zavrsi u miru, pa onda poceti uzvikivati palestina, sirija ovo ono, normalnije bi dosta bilo. Ali moralo se normalno odati pocast zrtvama jebem mu majku.

Primitivci nego sta.

• Autor

A to što su domaći navijači onda zviždali nikom ništa?

Naravno da će zviždati irska gospoda našim dijasporsko-balkanskim primtivcima i kromanjoncima i njihovom ponašanju koje ne dolikuje europskoj civilizaciji. Ako ti nisi shvatio što zvižde, ona razmisli malo.

Nije tema i neću da offtopičarim, ali za Palestinu je u političkom smislu najviše dobra u zadnjih 20ak godina učinila Rimokatolička crkva tj. Vatikan i papa kojoj su najkatoličkiji narod u Europi Irci veoma odani, a prije toga perioda za Palestinu su najviše dobra učinili pojedinci iz pokreta Nesvrtanih (Tito i ekipa), a ne vehabije iz Saudije.

Ti isti Irci i uoosteno Britanci su do neki dan za tebe bili ista vrsta ljudi kao balkanci i rekao si da se nadas da ce izaci iz Europe 2017 godine.
Ne moras pricati u "njedra" mozes javno reci da ti se nedooada sve sto ima veze sa Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom.
Trebali su ispostovati minut sutnje za zrtve u Parizu a zatim uzvikivati Palestina ili sta zele, sto bi bilo fantastican potez da se ukazu da postoje zrtve i pored Pariza a ovako su ispali seljaci tj balkanci..

opet ljudi mješaju neke stvari

ovim se daje do znanja da pariz nije centar dešavanja, postoje i druga mjesta na kojima je situacija mnogo gora

eto opet, šta se dešava, u siriji, palestini, libanu i dr. ali niko o ovome ne pridodaje paznju pao francuskoj.

ja ne osporavam šta se desilo u parizu, to naravno nije humano, ali budimo realni, u ovim trenutcima ne treba zaboraviti na gore nabrojane države, jer to upravo mediji rade, da se skrene paznja sa drugih zemalja, odnosno da one tamo ljude naprave jos vecim teroristima, ponajvise mislim na nevin narod.

ali opet, eto vidite koliko se samo polemike vodi samo sto tamo neko nije ispostovao minutu sutnje za pariz, nevjerovatno.

Pa zato sto takvi k'o ti ne shvataju da je to primitivno, seljacki, retardirano, odvratno, fuj.

Niko im ne bi rijeci rek'o da su ispostovali k'o ljudi minutu, pljesak, pa poceli palestina ovo ono. Ovo sto su uradili je nepostovanje za mrtve, i nego sta, nego je primitivno.

I da, ti mi gore govoris kako je nekome umro neko u ratu, i zato ne bi trebali ispostovati minutu sutnje, daj spaha molim te, bolje je nekada sutiti.

• Autor

Ti isti Irci i uoosteno Britanci su do neki dan za tebe bili ista vrsta ljudi kao balkanci i rekao si da se nadas da ce izaci iz Europe 2017 godine.
Ne moras pricati u "njedra" mozes javno reci da ti se nedooada sve sto ima veze sa Sarajevom i Bosnom i Hercegovinom.

Kako da pričam sa čovjekom koji ne zna jebene osnove geografije? Koju si srednju školu Zemo završio???

PRVA DRŽAVA: REPUBLIKA IRSKA (uglavnom katolička):

https://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_Ireland

DRUGA DRŽAVA: UJEDINJENO KRALJEVSTVO VELIKE BRITANIJE I SJEVERNE IRSKE (uglavnom protestantska):

https://en.wikipedia.org/wiki/United_Kingdom

BELFAST:

https://en.wikipedia.org/wiki/Belfast

I da ne dopada mi se PRIMITIVIZAM, pa taman da je taj primitivizam Sarajevo, Mostar, BiH šta god! To što ti nemaš mozga pa ne znaš osuditi pogrešne stvari, to je već drugi par cipela. Ajde jednom sada uzvikni: Palestina. Samo ti izgleda Palestina na pameti, kao da nigdje drugo na kugli zemaljskoj ljudi ne stradavaju.

Boli me ba Cae kurac za tvojom logikom, ti si jedan od navijaca koji sve lose pise o Sarajevu i uopsteno Bosni i Hercegovini a nigdje ne procita nesto lose o hrvatskim navijacima da si napisao, nisu ni oni bas velika gospoda i ako ih cijenim kao narod i drzavu.

• Autor

Boli me ba Cae kurac za tvojom logikom, ti si jedan od navijaca koji sve lose pise o Sarajevu i uopsteno Bosni i Hercegovini a nigdje ne procita nesto lose o hrvatskim navijacima da si napisao, nisu ni oni bas velika gospoda i ako ih cijenim kao narod i drzavu.

A daj Zemo ne seri. Evo ti tih hrvatskih navijača:

0,,18518341_401,00.jpg

svastikaaalivornoScreen.jpg

Hrvatskoj-prijete-sankcije-UEFA-e-zbog-n

Svaku utakmicu se iste pjesme pjevaju, pa onda ide "Ubij ubij Srbina". To je furka hrvatskih navijača. 

Uglavnom općenito mislim da su navijači stoka koja svoje frustracije liječi na utakmicama. I uglavnom su ekstremno desno orijentirani. BH Fanaticosi su uglavnom dijasporaši i "ultrapatriote" i odvratni su mi. A ovo što nisu ispoštovali minutu šutnje, kao ni Hordze Zla je divljačko pećinsko ponašanje. Imam ja jednog prijatelja u Švedskoj, Bošnjak iz Mostara. Koji je to jebeni fašist postao. Izgleda sve ove balkanske dijasporaše uhvati nostalgija pošto imaju sve u financijskom smislu, ali su stranci i dalje gore koliko se god trudili, pa odo skroz udesno i počnu prosipat ljubav prema rodnoj grudi na sebi svojstven način. Ista situacija je s Hrvatima i Srbima. Kanada, Australija, USA. Prijatelj od mog starog, Srbin iz Mostara, živi u Chicagu, otvorio lik kafić zove se "Pride of Chetniks", a lik ovdje dok je u MO živio bio normala skroz iz partizanske obitelji. Da ne govorim o Hrvatima u Njemačkoj koji su svi proustaški nastrojeni i glasuju za HDZ po deafultu iz svojih "domoljubnih" pobuda, kao da nitko nema svog mozga, dođu rezultati glasanja za hrvatski sabor iz izborne jedinice koja se zove "jedinica za dijasporu" i HDZ svake jebene izbore uzme 97% glasove, to je gore jednoumlje nego nego u komunizmu kojeg oni mrze također po deafultu.

Nego meni je smješno to što ti pričaš da ja pljujem po jednim navijačima, druge da gotivim. Meni su uglavnom sve to ista GOVNA. Što se tiče navijača FK Sarajeva i to što sam ih popljuvao zbog nepoštivanja minute šutnje, žao mi je što je vidim i tebe to dirnulo u žicu. Ali kralju dirnula te pogrešna stvar. Nije trebala da te dirne moja kritika, nego njihovo ponašanje. To što ti ne vidiš dalje od nosa, e to je tvoja stvar. Nadam se da si bar naučio da su Irska i UK dvije susjedne države, a ne jedna. Živio ti meni.

• 1 mjesec kasnije...

Najveća navijačka stranica na internetu "Ultras world" izabrala je 10 najjačih navijačkih grupa na svijetu za 2014. godinu

prošle godine 2013, najbolji na svijetu su bili navijači Legije a drugi su bili navijači Crvene Zvezde

ove godine došlo je do zamene mesta pa su najbolji navijači u 2014. godini - Delije, navijači FK Crvena Zvezda

Top 10 grupa

10. CSKA Sofija
9. Al Ahli
8. Rosario Central
7. Levski Sofija
6, Panathinaikos
5. PARTIZAN - GROBARI 
4. River Plate
3. Raja Casablanca
2. Legia
1. CRVENA ZVEZDA - DELIJE

zavalite se i uživajte narednih 50 minuta
https://www.youtube.com/watch?v=uxlYVJ1VHMA

Kao i svake godine, i u 2015. su izabrane najbolje navijačke grupe na svetu..

Balkanci podbacili, ne znam zašto nema Torcide i grčkih grupa.. Od ex-yu tu su samo Delije i Grobari..

10.Bröndby
9. Partizan Belgrade - Grobari jug 1970
8. Magdeburg
7. Spartak Moscow
6. CSKA Sofia
5. Rosario Central
4. Lech Poznan
3. Legia Warsaw
2. Red Star Belgrade - Delije sever 1989
1. Wydad Casablanca - Winners 2005

Balkanci podbacili ove godine, Grci slaba godina, nijedne grupe u top 10, Hrvati isto, pre svega Torcida.. Eto i Zvezda spala za jedno mesto, prošle godine su bili prvi, Partizan bio 5. sad 9.

Uživajte...
https://www.youtube.com/watch?v=SRrhLcKYQ_M

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.