Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

• Autor

Užas, Spaha pravit ću se da ovo nisam vidio ;)

Slažem se. Jebote jes ružna. Baš nešto po netu gledam ove Kraljice zla. Pa ajde evo ima zgodnih, ali nevjerojatno je da nijedna navijačica FK Sarajeva nije lijepa. Nijedna ljudi. Ko da ih je Bog prokleo. Rekao im: "Navijat ćete za FKS, tj. bit ćeš gabori. To je kriza.

ALI IPAK POSTOJI JEDAN IZUZETAK. Samo jedna lijepa navijačica FK Sarajeva na svijetu, ali ona je lijepa ne zato što navija za Sarajeva, nego zato što navija za Chelsea:

volNXh5.jpg

• Odgovori 711
  • Pregledi 58,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

1044511_406061826169045_1003076754_n.jpg
Dres Borussije Dortmund napravljen od 80,645 cvjetova.  80,645 cvjetova je zato Å¡to je kapacitet njihovog stadiona upravo toliki.  

#RESPECT 

• Autor

Znači nije mi se učinilo. To sam i ja primjetio. Ali nisam htio spominjati dok nije došla potvrda od inspektora Ante Majića.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Stvarno bruka koliko dobrih navijačkih grupa na Balkanu imamo, od Torcide, Grobara, Delija, Manijaka...teško da nam je ijedna regija u svijetu ravna, al ipak jedna mi se navijačka skupina gadi, po mom mišljenju uvjerljivo najgluplja skupina ovih prostora, a to su Horde Zla, hrpa mlatimudana koja skače i pjeva nanananana cijelu utakmicu, niti imaju pojma zašto su tu, niti tko igra, niti što pjevaju, isto da si ovce doveo da mekeću na tribini.

Stvarno bruka koliko dobrih navijačkih grupa na Balkanu imamo, od Torcide, Grobara, Delija, Manijaka...teško da nam je ijedna regija u svijetu ravna, al ipak jedna mi se navijačka skupina gadi, po mom mišljenju uvjerljivo najgluplja skupina ovih prostora, a to su Horde Zla, hrpa mlatimudana koja skače i pjeva nanananana cijelu utakmicu, niti imaju pojma zašto su tu, niti tko igra, niti što pjevaju, isto da si ovce doveo da mekeću na tribini.

Razocarao si me ! 

Placenici bre! Finansiraju ih uprave da se tuku i prave nerede

• Autor

Moraš biti svjestan činjenica da je to zato što su originalni Pitari uglavnom u Kopenhagenu, a ovo što urliče po Olimpijskom stadionu su ti pljevaljski tamburaši. Fakt, drug, fakt.

LFC SERBIA: Staridž i pivo za dobar provod (FOTO)

13787151499491.jpg

Navijači Liverpula iz Srbije i regiona okupili su se pre dva vikenda na Danima piva u Zrenjaninu, gde su zajedno ispratili pobedu nad velikim rivalom Mančester Junajtedom

http://www.mozzartsport.com/vesti/lfc-serbia-staridz-i-pivo-za-dobar-provod-foto

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.