Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

svaka čast šveđanima, a i ostalim navijačkim skupinama koje su diljem europe na lijep način ispratile odlazak našeg turine na onaj svijet..

ovdje sam stavio samo skandiranje jer se zbilja naježim kad čujem, a koga zanima može pronjuškati po jutjubu i pogledati i sjajnu koreografiju aik-ovih navijača, pravu minutu šutnje itd.

zbilja lijepo..

a turini dinamovoj legendi plavoj, neka je pokoj vječni, počivao u miru Božjem..

http://www.youtube.com/watch?v=W-NFajxIFJ0

• Odgovori 711
  • Pregledi 58,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nek počiva u miru.

No, da je legenda Dinama, nećemo se lagati. Pamtim kad je branio za Dinamo i bio je dosta loš golman.

u pravu si donekle, međutim najviše se zadržao u dinamu, a i ja sam ovo "legendi" više u nekom efektu napisao nego što sam se vodio činjenjicama..

u svakom slučaju, neka mu je laka zemlja..šteta čovjeka zbilja..

• Autor

Iako se u Torcidi u ovom poslijeratnom razdoblju nakotilo jako puno fašistoidnih kockoglavaca koji su u Split doselili s vlajskog kamenjara, moram se složiti da su fenomenalni i da nam može ostati samo nedosanjani san da navijači na SB-u naprave ovakvu atmosferu.

A s druge strani naši navijači na gostovanju uvijek prave lom. Kako su jučer uletjeli kad je Lamps zabio 203. gol. Neprocjenjivo!

• Autor

Koliko god da je Primera i španjolski nogomet ciganski, za ovo svaka čast. Svaka momčad svoju koreografiju. Ovo nikad nećemo dočekati na Wembleyju. Ima li ova slika gdje u većim dimenzijama?

306759_464210683662641_2026732556_n.jpg

Šta misliš odakle naziv 'plastic fans' :)

Pa sigurno ne dolazi zbog toga sto ne pravimo koreografije i ostala cuda kao sto mislis. Pa u cijeloj Engleskoj se u sezoni samo jednom koreografija pravi i to kad se osvoji neki trofej .. ako i tad ... zna svak tko su englezi i kakvi su ( ne *ebu ta sranja ni 2% ). Naziv naravno dolazi od Abramoviceve kupovine kluba. 

Al' znaci nista mi ne ide vise na zivce nego kad mi netko kaze da navijam za Abramovicevu igracku .. koda sam ja znao tko je Abramovic kad sam poceo navijat za Chelsea !.. jednostavno zavolis plavu boju i to je to . 

Nisam znao u koju bi temu, pošto ovo nisu navijači, nego kreteni:

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/masovna-tucnjava-navijaca-na-autocesti-rijeka-zagreb-cudim-se-sto-nema-mrtvih

I hajd ti uvedi regionalnu ligu, ma oćeš vraga. Tuku se sami između sebe, ne treba im ni Bošnjak ni Srbin, eto ti. A isto je i kod nas i na cijelom Balkanu. Ovi ljudi uništavaju nogomet !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.