Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Navijači

Istaknuti odgovori

• Odgovori 711
  • Pregledi 58,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Barca i Arsenal HAHA

Covjek navija za sve 4 kluba. (najvise barcu) Pa je stekao da su im i najbolji navijaci.

Kad se sjetim zadnje tekme protiv Arsenala. Pa nasi ih nadglasali na njihovom stadionu.

Liverpool ima bolje navijace, eto prvi mi padaju na pamet sto se tice engleske a ima ih jos..

Stavit Armadu ispred Torcide je apsolutna ludost.

S punim poštovanjem prema svim navijačkim grupama s područja ex yuge Torcida je institucija za sve njih. Daleko ispred svih. Inace fan sam Dinama, pa da nebi bilo zabune...

S punim poštovanjem prema svim navijačkim grupama s područja ex yuge Torcida je institucija za sve njih. Daleko ispred svih. Inace fan sam Dinama, pa da nebi bilo zabune...

Hahahaah, to govori za svoje BBB.. Čuj DALEKO ISPRED SVIH.. malo pregledaj ostale pa javi...

u ex yu navijačima se izdvajaju 3 grupe: Torcida,Delije i Grobari

BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. prije su i oni (mislim na bbb) bili dobri i mogli su parirati ovima gore navedenim

Hahahaah, to govori za svoje BBB.. Čuj DALEKO ISPRED SVIH.. malo pregledaj ostale pa javi...

u ex yu navijačima se izdvajaju 3 grupe: Torcida,Delije i Grobari

BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. prije su i oni (mislim na bbb) bili dobri i mogli su parirati ovima gore navedenim

Pa kakve crne BBB-e ti spominješ? Ajd još jedanput pročitaj moj komentar :P

Ja sam rekao da je Torcida za mene najjača navijačka grupa na ovim prostorima. A ovo što sam napisao da sam fan Dinama je iz razloga kako nebi neko došo ovdje pa pisao gluposti tipa da navijam za Hajduk pa zato to pišem ;)

A kad si već spomenuo BBB-e. Oni su prošlost i teško će netko njih vratit na stare staze ...

Pa kakve crne BBB-e ti spominješ? Ajd još jedanput pročitaj moj komentar :P

Ja sam rekao da je Torcida za mene najjača navijačka grupa na ovim prostorima. A ovo što sam napisao da sam fan Dinama je iz razloga kako nebi neko došo ovdje pa pisao gluposti tipa da navijam za Hajduk pa zato to pišem ;)

A kad si već spomenuo BBB-e. Oni su prošlost i teško će netko njih vratit na stare staze ...

Ti si reko

Torcida je institucija za SVE navijačke grupe u exyu.. Daleko ispred svih

Kako će Torcida biti daleko ispred Delija i Grobara? U istom su rangu, spadaju u najveće navijačke grupe u Europi.
A malo proprati šta rade Grobari i Delije pa onda reci da li je Torcida institucija za njih i da li je daleko ispred njih.

Za BBB, za Manijake, za Horde Zla Torcida jeste institucija, jeste daleko ispred njih. Ali Grobari i Delije su takođe institucije i daleko ispred njih. :)

Grobari i delije su navijacke skupine koje rade na tribini ( ako me razumis ) . To sta su oni navijaci je sporedna stvar, pricam unazad par godina. Tamo 90-ih da bili su top uz torcidu...

Najbolji navijači na svijetu. Rijeke, Barce, Bayerna i Arsenala.

barselona nema navijače, barselona ima simpatizere

Ti si reko

Torcida je institucija za SVE navijačke grupe u exyu.. Daleko ispred svih

Kako će Torcida biti daleko ispred Delija i Grobara? U istom su rangu, spadaju u najveće navijačke grupe u Europi.
A malo proprati šta rade Grobari i Delije pa onda reci da li je Torcida institucija za njih i da li je daleko ispred njih.

Za BBB, za Manijake, za Horde Zla Torcida jeste institucija, jeste daleko ispred njih. Ali Grobari i Delije su takođe institucije i daleko ispred njih. :)

Ok u redu. Mozda nisu za Grobare i Delije institucija, ali su sigurno u laganoj "prednosti". Pa ono što je Torcida izvela za 100 godina kluba je za povijest. Takvo što nikad niko nije učinio i to je apsolutni primjer kako se voli klub ;)

Covjek navija za sve 4 kluba. (najvise barcu) Pa je stekao da su im i najbolji navijaci.

Kad se sjetim zadnje tekme protiv Arsenala. Pa nasi ih nadglasali na njihovom stadionu.

Liverpool ima bolje navijace, eto prvi mi padaju na pamet sto se tice engleske a ima ih jos..

Za Rijeku živim, za Barcu navijam. Sve ostalo su obične simpatije kao što bi ti u Njemačkoj simpatizirao Dortmund ili Schalke.

Ok u redu. Mozda nisu za Grobare i Delije institucija, ali su sigurno u laganoj "prednosti". Pa ono što je Torcida izvela za 100 godina kluba je za povijest. Takvo što nikad niko nije učinio i to je apsolutni primjer kako se voli klub ;)

https://www.youtube.com/watch?v=Re1Y_uploeU

Evo ti primer kako se voli klub :) i tako sat vremena

I kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci.. I tada ću, Partizane, znaj, da te volim ja!!!!

Grobari danas pokazali jos jednom kakvi su navijaci .U najtezem trenutku ,posle sedam vezanih poraza protiv jednog nimalo zvučnog protivnika ispunili Pionir do zadnjeg mjesta ,a ne kao neki drugi navijaci koji  pune dvorane samo kad igraju protiv jakih timova i kada im tim igra dobro .

HAHAHAHAHA da ispred Torce HAHHAHAHA

jbni krimosi hahahah,ta srpska scena je presmjesna(bez uvrede)

upravo to oni mozda jesu brojni i opasni ali na tribini vlada kriminal i dilerski poslovi...

BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. 

Vjerujem da znaš tko je Zdravko Mamić .. kad te horde zla budu u Londonu onda ih poredi 

http://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6Tok&feature=player_detailpage 

http://www.kurir-info.rs/drugo-ubistvo-medu-zabranjenima-navijac-partizana-izboden-na-smrt-clanak-1055227

jel to normalno??

eee al najaca stvar mi je trans BBB SISAK koji su objesili ko trofej(kao da je pao),A NIKO GA U HRV NIKAD NIJE VIDIO nit cuo da potoji hahhahah šou,šou!!!

=))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))  =))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.