9. februar 2014.12 god. comment_162767 KRVAVI OBRAČUN DELIJA I GROBARA: Policija privela 11 huligana, jedan ranjen http://www.kurir-info.rs/krvava-tuca-navijaca-u-jerkovicu-masovni-obracun-ima-i-ranjenih-clanak-1220465 Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163640 Najbolji navijači na svijetu. Rijeke, Barce, Bayerna i Arsenala. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163755 Barca i Arsenal HAHA Covjek navija za sve 4 kluba. (najvise barcu) Pa je stekao da su im i najbolji navijaci. Kad se sjetim zadnje tekme protiv Arsenala. Pa nasi ih nadglasali na njihovom stadionu. Liverpool ima bolje navijace, eto prvi mi padaju na pamet sto se tice engleske a ima ih jos.. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163761 Stavit Armadu ispred Torcide je apsolutna ludost. S punim poštovanjem prema svim navijačkim grupama s područja ex yuge Torcida je institucija za sve njih. Daleko ispred svih. Inace fan sam Dinama, pa da nebi bilo zabune... Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163762 S punim poštovanjem prema svim navijačkim grupama s područja ex yuge Torcida je institucija za sve njih. Daleko ispred svih. Inace fan sam Dinama, pa da nebi bilo zabune... Hahahaah, to govori za svoje BBB.. Čuj DALEKO ISPRED SVIH.. malo pregledaj ostale pa javi... u ex yu navijačima se izdvajaju 3 grupe: Torcida,Delije i Grobari BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. prije su i oni (mislim na bbb) bili dobri i mogli su parirati ovima gore navedenim Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163764 Hahahaah, to govori za svoje BBB.. Čuj DALEKO ISPRED SVIH.. malo pregledaj ostale pa javi... u ex yu navijačima se izdvajaju 3 grupe: Torcida,Delije i Grobari BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. prije su i oni (mislim na bbb) bili dobri i mogli su parirati ovima gore navedenim Pa kakve crne BBB-e ti spominješ? Ajd još jedanput pročitaj moj komentar :P Ja sam rekao da je Torcida za mene najjača navijačka grupa na ovim prostorima. A ovo što sam napisao da sam fan Dinama je iz razloga kako nebi neko došo ovdje pa pisao gluposti tipa da navijam za Hajduk pa zato to pišem ;) A kad si već spomenuo BBB-e. Oni su prošlost i teško će netko njih vratit na stare staze ... Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163769 Pa kakve crne BBB-e ti spominješ? Ajd još jedanput pročitaj moj komentar :P Ja sam rekao da je Torcida za mene najjača navijačka grupa na ovim prostorima. A ovo što sam napisao da sam fan Dinama je iz razloga kako nebi neko došo ovdje pa pisao gluposti tipa da navijam za Hajduk pa zato to pišem ;) A kad si već spomenuo BBB-e. Oni su prošlost i teško će netko njih vratit na stare staze ... Ti si reko Torcida je institucija za SVE navijačke grupe u exyu.. Daleko ispred svih Kako će Torcida biti daleko ispred Delija i Grobara? U istom su rangu, spadaju u najveće navijačke grupe u Europi. A malo proprati šta rade Grobari i Delije pa onda reci da li je Torcida institucija za njih i da li je daleko ispred njih. Za BBB, za Manijake, za Horde Zla Torcida jeste institucija, jeste daleko ispred njih. Ali Grobari i Delije su takođe institucije i daleko ispred njih. :) Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163770 Grobari i delije su navijacke skupine koje rade na tribini ( ako me razumis ) . To sta su oni navijaci je sporedna stvar, pricam unazad par godina. Tamo 90-ih da bili su top uz torcidu... Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163772 Najbolji navijači na svijetu. Rijeke, Barce, Bayerna i Arsenala. barselona nema navijače, barselona ima simpatizere Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163802 Ti si reko Torcida je institucija za SVE navijačke grupe u exyu.. Daleko ispred svih Kako će Torcida biti daleko ispred Delija i Grobara? U istom su rangu, spadaju u najveće navijačke grupe u Europi. A malo proprati šta rade Grobari i Delije pa onda reci da li je Torcida institucija za njih i da li je daleko ispred njih. Za BBB, za Manijake, za Horde Zla Torcida jeste institucija, jeste daleko ispred njih. Ali Grobari i Delije su takođe institucije i daleko ispred njih. :) Ok u redu. Mozda nisu za Grobare i Delije institucija, ali su sigurno u laganoj "prednosti". Pa ono što je Torcida izvela za 100 godina kluba je za povijest. Takvo što nikad niko nije učinio i to je apsolutni primjer kako se voli klub ;) Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163896 Covjek navija za sve 4 kluba. (najvise barcu) Pa je stekao da su im i najbolji navijaci. Kad se sjetim zadnje tekme protiv Arsenala. Pa nasi ih nadglasali na njihovom stadionu. Liverpool ima bolje navijace, eto prvi mi padaju na pamet sto se tice engleske a ima ih jos.. Za Rijeku živim, za Barcu navijam. Sve ostalo su obične simpatije kao što bi ti u Njemačkoj simpatizirao Dortmund ili Schalke. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163960 Ok u redu. Mozda nisu za Grobare i Delije institucija, ali su sigurno u laganoj "prednosti". Pa ono što je Torcida izvela za 100 godina kluba je za povijest. Takvo što nikad niko nije učinio i to je apsolutni primjer kako se voli klub ;) https://www.youtube.com/watch?v=Re1Y_uploeU Evo ti primer kako se voli klub :) i tako sat vremenaI kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci.. I tada ću, Partizane, znaj, da te volim ja!!!! Prijavi
16. februar 2014.12 god. Autor comment_163985 Grobari su definitivno broj 1 navijači što se tiče dvoranskih sportova na prostoru Ex-Yu. Tu nema sumnje. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163997 Grobari danas pokazali jos jednom kakvi su navijaci .U najtezem trenutku ,posle sedam vezanih poraza protiv jednog nimalo zvučnog protivnika ispunili Pionir do zadnjeg mjesta ,a ne kao neki drugi navijaci koji pune dvorane samo kad igraju protiv jakih timova i kada im tim igra dobro . Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164006 HAHAHAHAHA da ispred Torce HAHHAHAHA jbni krimosi hahahah,ta srpska scena je presmjesna(bez uvrede) Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164008 HAHAHAHAHA da ispred Torce HAHHAHAHA jbni krimosi hahahah,ta srpska scena je presmjesna(bez uvrede)upravo to oni mozda jesu brojni i opasni ali na tribini vlada kriminal i dilerski poslovi... Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164010 BBB su u rangu Manijaka i Hordi Zla.. Vjerujem da znaš tko je Zdravko Mamić .. kad te horde zla budu u Londonu onda ih poredi http://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6Tok&feature=player_detailpage Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164013 http://www.youtube.com/channel/UCaOJXMDPDwCHzhM6F3818bg samo jedan klik na ovaj link i sedis i divis se grobarima :D Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164024 http://www.kurir-info.rs/drugo-ubistvo-medu-zabranjenima-navijac-partizana-izboden-na-smrt-clanak-1055227 jel to normalno?? eee al najaca stvar mi je trans BBB SISAK koji su objesili ko trofej(kao da je pao),A NIKO GA U HRV NIKAD NIJE VIDIO nit cuo da potoji hahhahah šou,šou!!! =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.