Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Liverpool 0 - 2 Chelsea (27.04. ned) [3]

Istaknuti odgovori

Nisam gledao utakmicu, vidmi 2-0. Ali nije toliko slatka pobjeda kad od nje necemo imati nesto mnogo. Jer smo titulu moze se reci izgubili.

Cujem bunker smo igrali :D

• Odgovori 79
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma mi smo svoje šanse prokockali ali lijepo je nabiti komplekse fudbalskom svijetu a u ovom slučaju navijačima Liverpoola.

Još jednom kažem velika šteta što ove sezone nismo uzeli titulu ali koštali su nas neshvatljivi kiksevi.

Da smo iz utakmica protiv Ville,Palacea i Sunderlanda uzeli samo 3 boda sada bi bili u odličnoj poziciji.

Sjajna pobjeda, naravno za titulu nema sanse ali je uvijek lijepo pobjediti ekipu kao Liverpool i to na njihovom terenu..

Tužno je  što najbolja ekipa u ligi neće uzeti titulu zbog glupavih kikseva, ali jebiga. Nakon 36 kola ove sezone imamo više bodova (78) nego nakon 38 u prethodne tri godine (70, 66, 75). Obezbedili smo LŠ sledeće sezone ovom pobedom. Bićemo još bolji. BELIEVE

Sta bi bilo da smo imali vise od pola napadaca. Pod hitno sljedece sezone Costu ili Cavania, Lukakua, nekog.

Hahhahaha kako smo mi lud klub u pizdu mile matere, sto je najsmjesnije niko se od nas ne bi iznenadio i da smo poslali pjetlice pa ih dobili laganice ko iz picke ladno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa da smo se s pijetlićima branili onda bi nam isto srali. 
"Ej, ljudi su protiv Liverpoola izveli djecu od 15 godina i parkirali su bus i pobijedili! Fuj, gade mi se!"

Ma nabijem ih.
Nogomet se ne igra zbog ljepote, a tko ga gleda baš iz tog razloga onda ima izbor za miss pa nek tamo gleda ljepotu. 

Ne znam za vas ali meni su po 2 pobede protiv Lpool-a i City-ja melem na ranu za ''izgubljenu'' titulu. Ajde sad malo da ne verujem u čuda pa se možda desi čudo. Sve je gotovo.

Borba za titulu do samog kraja i potencijalno finale LŠ (a znamo da Mou ne gubi finala), i sve to sa mnogo lošijim napadačima od konkurenata (kako u Engleskoj tako i u Evropi) je sasvim zadovoljavajuće iako sam govorio da je za mene sezona bez trofeja neuspešna. Znamo valjda da Mou ima najbolje rezultate u drugoj sezoni i moramo biti optimisti.

Danas je Mou ostvario 7 pobedu u 9 EPL mečeva sa Liverpoolom, uz po jedan remi i poraz. Nikako da se otmem utisku da nam Atkinson donosi sreću pogotovo u derbi mečevima. Posle poraza od Plavaca je počela serija, Plavci su i prekinuli tu seriju Liverpoola.

Sve pohvale za Kalasa, Ivanovića, Azpilicuetu i Matića pre svih, mada ni ostali ne zaostaju.

Liverpul ostace nas redovni pacient  :chemu:   :dres: .

Dve sanse i opp dva gola bravo za realizaciju!Murinjo kako je umrtvio igre liverpula svaka cast na tome.

Jedino sto mi je krivo za liverpula je ako ovi cigani citi osvoju na kraju.

Znate šta je najveće poniženje? Ne to što su prvi šut u gol imali u 56. minutu i to što su cijelo drugo poluvrijeme bili nemoćno već sam kraj utakmice, drugi gol, ulazak Williana s loptom u gol, završetak kao na malom fudbalu. Svi su dolazili na taj Anfield i u prvih pola sata su bili uništeni, a onda dođu naši i ušetaju im se u gol. To boli.

Posto nisam gledao utakmicu,odgledao sam reprizu i toliko sam se zaprepastio koliko su oni nemocni zapravo bili...Znaci nemoc,ocaj, neverica se videla na njihovim licima.. 

Dodju do gola odlucno,krecu u napad,centarsut,nada ,a onda glat neko izbaci loptu,napuca je na tribine i oni ponovo,ponovo,ponovo,a mi se branimo sa lakocom. Koji Suarez,koji Sturidge... 

Bojali smo se napadackog dvojca,njihove forme,bucnog Anfielda, ali corak.. Dodje Jose i sprda se sa njima,samo sto im se u facu ne smeje :D

Nisam gledao, ali čujem da je Jose umrtvio sve živo, prvih 20 minuta smo ih frustrirali na svakom prekidu, u svakom duelu, nisu mogli zabiti rani gol i onda  uz publiku dotući protivnika kao što su obično radili. Vrhunski.

Sve je on smisljeno odradio i ona odugovlacenja na pocetku i igrao se sa njihovom psihom,nabio tenziju pre 5 dana sa "drugom" postavom... Sve je odradio vrhunski. 

Nije ni cudo sto se onoliko radovao na kraju,kada se oko necega trudis i to dobijes na kraju,kako da ne eksplodiras od srece :)

Najveci igrac mislima protivnika,navijaca,igraca... svih

Ja bih pohvalio i naše navijače koji su bili čak nekoliko puta tokom utakmice i glasniji od Liverpoolovih, što je za pohvalu

Konstrukcija rečenice ti je loša kralju.

BmSrF3tIMAAQCTW.jpg

BmSsfFDIgAAne8O.jpg

BmSseWTIMAAFgt4.jpg

Bolesnici iskompleksirani. Navijači bez ukusa, dostojanstva i stila. Večito zatucani "tradicionalisti".

ovu utakmicu zaboraviti, pustiti skuzere nek kmečaju koliko god im je volja, sad se sam skoncentrisati na atletiko i sto sigurniji prolazak u finale

Možda nekog nervira ovo što tvituju evo već 30 i kusur sati, ali meni su to sve najbolji mogući komplimenti jer znaš koliko si jak i koliko je kompleks utkan u DNK.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.