Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Liverpool 0 - 2 Chelsea (27.04. ned) [3]

Istaknuti odgovori

lisac je Mou, kombinirani sastav bi se mogao nadtrčavati s Liverpoolom pa bi moglo biti svega

• Odgovori 79
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma X ili nasa pobeda golom Dembare ili Salaha ,ovaj tim sto Murinjo izvede u nedelju bice jaci od tima koji ce izac u srijedu :D 

UVOD

TO nije mec izmedju dva konkurenta za titulu ,to je mec sampiona protiv B tima Celsija ,to nije mec visokog kvaliteta ,to je mec sa autobusom na jednoj i sa Suarezom na drugoj strani ,to nije duel dva trenera to je duel Murinja i njegovog ucenika ,to nije duel obicnih igraca to je duel Lamparda i Dzerard, to nije najveci derbi u Engleskoj ali to nije ni najmanji derbi ,to nije veciti derbi ,ne to nije ni el klasiko ,to je mec izmedju Liverpula i Celsija  .Dobro dosli na stadion sa dva gola, sa 4 korner zastavice i 2 16-erca  .

Ne tripujte se mnogo

Kako smo "čudan" klub ne bi me čudilo da pobijedimo sa drugom postavom na sred Anfielda.

O tome trubim vec 2 dana :D

Nece me iznenaditi da pobedimo,ni najmanje. Pa prvu utakmicu smo primili gol i onda smo ih odsekli na brzinu do kraja poluvremena da nisu znali gde su.

Ne tripujte se mnogo

SiS pa moraju i oni imati jedan los dan,ne mogu stalno igrati na vrhuncu,11 pobeda zaredom,mora doci bar remi jedan,ne moze se konstantno pobedjivati,nije ovo Nemacka i nisu oni Bayern... 

Ljudi igraju 11 igraca na 11,pa makar i sa drugom postavom mi sto igramo,a druga jaka kao prva. Koliko puta su utakmice dobijali timovi koji igraju bez pola prvog tima.

Salah i Matic zeljni igre,Salah i dokazivanja,Dembara i igre i dokazivanja... Jedino nazad da budu konsolidovani,ko god bude igrao i nema nama poraza. 

Mourinho rekao prioritet je LS.. rekao je da cemo i ulagati u mlade nade,pa samo kupujemo,rekao je necemo dovesti napadaca odjednom se stvorio Eto...rekao zeli da pomogne Engleskoj tako sto ce i englezi igrati u Chelsea,izbacio Colea iz postave,umesto njega igra Spanac.. Nije rekao da ce predati mec Liverpulu.

Danas se potukli Suarez i Skrtel na treningu,ko zna zbog cega,ljudi u Liverpulu hoce da zataskaju,ali su se gadno zakacili.

Uređeno , autor izmjene: grena

Mozda ce i imati los dan, ali ne ocekujte mnogo jer bi se mogli mnogo razocarati usljed nekog debakla ne daj Boze. Bas i brine sto ce u odbrani igrati tako neiskusni likovi protiv najboljeg tandema u ligi.

Mozda ce i imati los dan, ali ne ocekujte mnogo jer bi se mogli mnogo razocarati usljed nekog debakla ne daj Boze. 

Ovo je i Wisey napisao (ako se ne varam)  u temi Chelsea i PSG posle ocajnog rezultata tamo... Bas to "da se mnogi ne razocaraju" i onda pozitiva. 

Opustite se,sacekajte utakmicu nemojte pokopavati Chelsea odmah.  Najbolji tandem jesu trenutno,ali nisu marsovci pa da im niko ne moze nista. 

Ako nasa druga postava skida gace pred Liverpulom i boji se debakla,sta treba da kazu oni iz 3,4 lige kada nastupaju u kupu protiv timova iz premijer lige? Treba da skinu gace i da govore "trpaj dok ti je volja"? Ne,igras i das sve od sebe i sta bude,bice.

Samo se nadam da im Mourinho nece pustiti pobedu,neka igra sa drugim timom,ali neka da sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat. 

Ovo je i Wisey napisao (ako se ne varam)  u temi Chelsea i PSG posle ocajnog rezultata tamo... Bas to "da se mnogi ne razocaraju" i onda pozitiva. 

Opustite se,sacekajte utakmicu nemojte pokopavati Chelsea odmah.  Najbolji tandem jesu trenutno,ali nisu marsovci pa da im niko ne moze nista. 

Ako nasa druga postava skida gace pred Liverpulom i boji se debakla,sta treba da kazu oni iz 3,4 lige kada nastupaju u kupu protiv timova iz premijer lige? Treba da skinu gace i da govore "trpaj dok ti je volja"? Ne,igras i das sve od sebe i sta bude,bice.

Samo se nadam da im Mourinho nece pustiti pobedu,neka igra sa drugim timom,ali neka da sve od sebe da ostvari pozitivan rezultat. 

Ne pokopavam  nikoga. I totalno opusteno cekam tekmu i opusteno cu je i gledati i potajno se, normalno, nadati pobjedi sto je normalno ali nisam euforican nimalo i na to sam mislio kad sam napisao "nemojte se samo razocarati" jer su svi nalozeni ko da cemo ih odvaliti od picke, a ako izgubimo, onda ce biti komentara svakakvih.

Kad vidim koliko ih boli kurac odma mi se ni ne gleda .. radije ću otić termin bacit :)

Kolko su retardirani novinari, svi redom stavljaju "weakened XI" pa onda nas tim. Pa serem vam se u usta sta je tu za navodnik, jebem li vam ujnu u picku. Bez Cecha, Terryja, Cahilla, Williana, Hazarda sa KALASOM u srcu odbrane u paru s Ivanovicem, nisu odigrali 5 minuta skupa citave sezone, pa zar to nije slabiji tim? Sta je tu za sarkasticni navodnik mamu vam navodnim!

Murinjo danas izvodi mozda i najaci sastav ,jedino bih mozda HIlarija stavio prije na gol nego Svarcera ali sve u svemu ocekujem da razmontiramo liverpul golovima Baneta,Matica ili Dembare .

We go again. YNWAHAAHHAHAHHAH

Jesam rekao da dobijamo ,bravo momci ,cas odbrane  smo im odrzali .Liverpul jednu priliku pravu nije stvorio ,jbg Staridza vracaj se kuci to je jedino sto ti mogu porucit ;D 

CHELSEA je bog fudbala hahahhaah sa drugim sastavom mi pobijedimo na Anfieldu...

Al ono što me najviše boli je to što smo sami sebi u predhodnim utakmicama oduzeli titulu.

Titulu osvajaju Liverpool ili City koje smo dobili i kući i u gostima.

:sal2: :sal2: :dres: :sal1:  Gledati ovu utakmicu s navijacem Liverpoola NEPROCJENJIVO !!

BmPMKw9CIAAJsfH.jpg

Tužno je  što najbolja ekipa u ligi neće uzeti titulu zbog glupavih kikseva, ali jebiga. Nakon 36 kola ove sezone imamo više bodova (78) nego nakon 38 u prethodne tri godine (70, 66, 75). Obezbedili smo LŠ sledeće sezone ovom pobedom. Bićemo još bolji. BELIEVE

Volim kada mi govorite da pazim da se ne razocaram,a onda BUUUM 

Nisam gledao utakmicu zbog posla,ali ovo je vrhunski rezultat :D neka smo im lekciju ocitali. 

A naravno,uzelo se i para,moralo je realno,ovakvi pokloni se ne odbijaju :D 

1517607_740354412688396_8333964144084486

10305326_740353439355160_250562773565310

I sada idem na FB svima da napisem,a pre 2 dana ste mi se smejali :D 

We go again. YNWAHAAHHAHAHHAH

Nemoj tako druže, nije fer :/

Tekma uživancija, Mikel igrač utakmice. Kako ih je zatvorio uuuuf. A o Azpiju se nema šta reći, sila od igrača.

Ova pobjeda ništa ne garantuje sem da smo nabili komplekse ynwa nakotu bez obzira na konačan ishod. Kako smo ih zasuli govnima na sred Anfielda. Mi moramo dobiti još dvije pa šta bude biče. Treba uživati u izjavama kojih ima milion trenutno. Frustracija, tuga, bijes, visok pritisak, nešto tipa ovo.

Rodgers on Chelsea approach: 'It's the polar opposite to what we do ... it's not difficult to coach, to put 10 players on the 18-yard box'

Kontate, ovo je duhovito hahahhahahah. Joj koliko boli, mogu samo da zamislim.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.