Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 36: Liverpool 0 - 2 Chelsea (27.04. ned) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 79
  • Pregledi 6,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nakon Mourinhove izjave da će vjerovatno izvesti drugi sastav onda ne vidim razloga da mi nesto specijalno raspravljamo.

Ako klub odluči da se sve karte bace na LP ja to poštujem i ionako imamo velikih problema sa povredama tako da ne očekujem od ove utakmice ništa već čekam revanš sa Atleticom.

Svarcer, Cole,Mikel, Matic,Lampard - Schurrle, Salah - Ba

Ovako ocekujem. Samo ne znam ko ce igrati stopere i desnog beka :D

Nek radi šta hoće, titula je ionako izgubljena. Ja bih postavio bunkericu čisto da ih umrtvim da ispizde od nemoći, oni su ti kojima trebaju sve pobjede do kraja.

Mislim da bi morao malo promiješati sastav i u ovim zadnjim utakmicama dati i drugima priliku

Blackman

Kalas - Ake - Cahill - Cole

Lampard - Matić

Salah  -   Oscar  -   Schurrle

Ba

Ovu utakmicu sam čekao s nestrpljenjem zadnjih mjesec i pol pa slobodno ću reći kao utakmicu sezone...i tako sve do našeg zadnjeg kiksa prošlo kolo. Sad mi svejedno. Kad bih mogao znati da će Lpool izgubiti još jednu utakmicu poslije nas do kraja sezone, onda bih volio ovdje pobjedu više nego išta. Ali ako to neće biti tako, neka Lpool i Rodgers i Gerrard budu prvaci Engleske. Bolje nego luzer Pellegrini, Aguero i plastičari iz plavog dijela Manchestera.

Ovu utakmicu sam čekao s nestrpljenjem zadnjih mjesec i pol pa slobodno ću reći kao utakmicu sezone...i tako sve do našeg zadnjeg kiksa prošlo kolo. Sad mi svejedno. Kad bih mogao znati da će Lpool izgubiti još jednu utakmicu poslije nas do kraja sezone, onda bih volio ovdje pobjedu više nego išta. Ali ako to neće biti tako, neka Lpool i Rodgers i Gerrard budu prvaci Engleske. Bolje nego luzer Pellegrini, Aguero i plastičari iz plavog dijela Manchestera.

From a L'pool fan. YNWA!

...oni su ti kojima trebaju sve pobjede do kraja.

Ne trebaju. Trebaju im samo 2 pobjede i jedan remi. A osobno bih im i sam suprotstavio neki polu-rezervni sastav.

Recimo: Blackman - Ivanović, Kalas, Luiz, Cole - Mikel, Lampard, Matić - van Ginkel, Ake - Salah; pa neka cijela Engleska pukne od muke i bijesa...  :D

Sastav: 
Schwarcer - Christensen, Kalas, Ake, Cole - Matic, Van Ginkel - Salah, Lampard, Schurrle - Ba. 

Blekmen - Kalas, Kristensen, Ake, Kol; Matić, Pekar, Van Hinkel; Salah, Širle; Ba.

:D

Blekmen - Kalas, Kristensen, Ake, Kol; Matić, Pekar, Van Hinkel; Salah, Širle; Ba.

:D

Dobro je, promenio si golmana. A ko je pekar? :D

Koja smo mi gospoda idemo u Liverpool sa drugom postavom :D

Ovi iz Citya ce se na nas malo naljutit a to će Mourinha baš onako pogodit u srce i biće mu žaoooooooo.

To sto cemo igrati sa drugom postvom ne mora znaciti da cemo skinuti gace da nas naguze...svejedno ce Murinjo takticki se pripremiti max za tu utakmicu,tako da me ne bi iznenadilo da pobjedimo i sa C timom jer mi smo fakticki i  dalje teoretski u borbi za naslov...tako da citijevi navijaci mogu odahnuti a ja vjerujem i u ove momke sa klupe pogotovo kada znam da i ta postava uopste nije losa!

Dobro je, promenio si golmana. A ko je pekar? :D

https://www.youtube.com/watch?v=w-U-ayMx_XI   ;)

jedva cekam utakmicu, nadam se da je istina da ce igrati Kalas, Ginkel, Aki, Salah, Ba i to sve udarna postava, a mozda cak oni budu i vise motivisani za pobjedu pa tako, pobjedimo liverpool i sve ostale do kraja, a liverpool i city do kraja kiksaju i mi osvojimo premiership 

Jebo te ja još nisam skontao da li vi Bakera trolate sa tim pekar ili ga tako zovete samo od milja

Baker na engleskom znaci pekar. :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Dobro to ali opet mi nekako sve o njemu zvuči nekako sa puno sarkazma evo danas kad je zabio gol sve neko podjebavanje, baš ga prcate :D

Ma ja samo kazem zasto, ja ga ne zovem tako.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Videcete kada mi njih na kraju dobijemo,kada ih klepimo po usima. Pazite sta sam rekao. Kako se blizi utakmica,sve vise i vise verujem da necemo izgubiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.