Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Swansea (H) 24.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Temu otkljuÄavam...Gorak je okus ulaziti u bilo koju sljedeću utakmicu, pa makar i protiv dojuÄerašnjeg drugoligaša, nakon smješnog poraza od Manchester Luckynateda. Ono što se mora desiti u ovoj utakmici je pobjeda da se ne poveća zaostatak za vodećim koji je već pet bodova. Ovaj sastav bih volio vidjeti:

ÄŒech

Ivanović DL4 Terry Cole

McEachran Mikel Malouda

Sturridge Lukaku Mata

Znam da je ovo nemoguće i da će opet Torres na travnjak istrÄati pa će mi se odmah smuÄiti na poÄetku, ali pokušat ću ga ignorirati.

Na djelu cemo opet vidjeti nekada jednog od vecih talenata Chelsea Sinclaira, kako mi je taj momak bio drag, steta sto nije uspio a sada je glavni igrac u Swansea koja nije bas toliko lagan protivnik. Ocekujem pobjedu ali kao i uvjek prije svega lijepu napadacku igru, a rezultat neka bude i 2:0 ja zadovoljan

ma samo pobjeda dolazi u obzir. Nadam se da cemo protiv Swansee odigrati jednu odliÄnu utakmicu sa 5-6 golova u protivniÄkoj mreži, da se podigne moral ekipi. Ako budemo igrali kao protiv Man.utd-a ne gine im 6-ica.

Jos se nadam prvim minutama McEachrana u ovoj utakmici. :D

U Premiershipu nema laganog protivnika niti lagane utakmice ali ovo je jedna od onih koje su manje teške.. :D Ako nastave igrati kao protiv Manchestera to ce biti odliÄno jer će Swansea teško nastradati.. Samo ne treba uć nonšalantno u utakmicu već ako je moguće u prvom poluvremenu riješit pianje pobjednika i onda uvodit mlade igraÄe (mceachran, lukaku...).

Vrlo vjerojatno tako, jedino umjesto McEchrana Mikel ili Lampard vjerojatno

Temu otkljuÄavam...Gorak je okus ulaziti u bilo koju sljedeću utakmicu, pa makar i protiv dojuÄerašnjeg drugoligaša, nakon smješnog poraza od Manchester Luckynateda. Ono što se mora desiti u ovoj utakmici je pobjeda da se ne poveća zaostatak za vodećim koji je već pet bodova. Ovaj sastav bih volio vidjeti:

ÄŒech

Ivanović DL4 Terry Cole

McEachran Mikel Malouda

Sturridge Lukaku Mata

Znam da je ovo nemoguće i da će opet Torres na travnjak istrÄati pa će mi se odmah smuÄiti na poÄetku, ali pokušat ću ga ignorirati.

Nemoj bolan, ima i on majku..Zabit ce on u subotu, imam neki osjecaj isto za ManU..:D

Torres mora ovo poceti, u prosloj utakmici je zabio ali i promasio gol, tako da mu samopouzdanje jos uvjek ne moze biti pun samopouzdanja, a utakmica sa slabijim protivnikom gdje bi trebao imati vece sanse za gol su odlicne za samopouzdanje

Torres mora ovo poceti, u prosloj utakmici je zabio ali i promasio gol, tako da mu samopouzdanje jos uvjek ne moze biti pun samopouzdanja, a utakmica sa slabijim protivnikom gdje bi trebao imati vece sanse za gol su odlicne za samopouzdanje

Slazem se..

torres nadam se da ce sad krenuti na bolje :)

Inace bez didiera nema nist :D

Cech će biti spreman za ovu tekmu, a Sturridge bi mogao preskoÄiti nakon što su obojica izašla protiv Fulhama radi povreda. ;)

Mislim da je sutra press, pa ćemo znati nešto više o samom sastavu iako je Andre dosad pokazao da ne želi otkriti sve karte prije same utakmice, tako da ... :)

Sturidge preskace ovu tekmu, tako je AVB izjavio. Siguran sam da ce Anelka Torres i Mata biti medju prvih jedanaest, a ocekujem ovaj sastav:

232821_Chelsea.jpg

Sturidge preskace ovu tekmu, tako je AVB izjavio. Siguran sam da ce Anelka Torres i Mata biti medju prvih jedanaest, a ocekujem ovaj sastav:

232821_Chelsea.jpg

samo umjesto Ivanovica Luiz( ako nije povrijedjen )

Igrao je Luiz 120 minuta protiv Fulhama, realno bi bilo za ocekivati da starta Ivanovic, s tim sto treba ocekivati da Luiz udje u drugom poluvremnu umjesto JT-a.

AVB mora rotirati igrace, jos ako se zna da sljedecu tekmu igramo protiv Valencie.

Sta ima veze ako je igrao 120 minuta moze opet odigrati 90 .

Zasto ujesto JT-a ?

Luiz po meni treba da igra od pocetka a vec ako nemoze 90 minuta nek odigra koliko moze a umjesto njega nek udje Bane

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.