Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Swansea (H) 24.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

Alex je suspendiran na 3 tekme tako da sigurno neće poÄeti, Luiz vjerujem da će takoÄ‘er odmoriti ovu tekmu jer nema potrebe da ga forsiramo poslije 120 odigranih minuta. Protivnik ipak nije toliko opasan, Bane i JT će to nadam se uspješno rješavati pozadi.

Naprijed ćemo najvjerovatnije poÄeti s Anelkom, Matom i Torresom. Za Sturridgea sam već rekao da je povrijeÄ‘en. U veznom redu su svi zdravi pa ćemo vidjeti ko će dobiti priliku. ;)

Mancho igra s Stokeom u gostima, City Äeka Evertona pa možda bude koji kiks. Najvažnije je dobiti,a onda šta Bog da...

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Come on Chelsea,..Momci bar 3 za nas..:D

Sta ima veze ako je igrao 120 minuta moze opet odigrati 90 .

Zasto ujesto JT-a ?

Luiz po meni treba da igra od pocetka a vec ako nemoze 90 minuta nek odigra koliko moze a umjesto njega nek udje Bane

"There will be a lot of influences in the selection,' said Villas-Boas. 'Not only was there a game of 120 minutes, but there was a 70-minute game with 10 men.

'It was a superhuman effort from everybody and it plays a part in tomorrow's game, especially when you're playing three days after a game like that.'

iskreno, nikako ne bih volio vidjeti Obi Mikela na terenu bar ne prvih 80 minuta, :-P ali mislim da ce igrati od pocetka.. :-(((

Hoće. Sigurno hoće.

evo jos jedan podatak: :-DD

KEY STAT

"Chelsea are unbeaten in our last 62 games against newly-promoted teams stretching back to April 2001 and including 53 wins and 9 draws."

Sturidge preskace ovu tekmu, tako je AVB izjavio. Siguran sam da ce Anelka Torres i Mata biti medju prvih jedanaest, a ocekujem ovaj sastav:

232821_Chelsea.jpg

Ovako bih i ja volio da se pocne

nadam se da Sinclair nece praviti probleme nasoj odbrani, dok je bio u Chelsea bio mi je najdrazi omladinac, talentovan, brz i vjest dribler.... nadao sam se da ce ostati u timu puno vise nego sto je... jbg, i povreda je imala svoje..

Evo vam jedna provjerena info: No Frank Lampard in the starting eleven.

Znam da vecina vas ga ne zeli u prvoj postavi sada kad nije u formi, ali ja bih ga ipak vodilo vidjeti i danas u startnoj postavi. :)

Znam da vecina vas ga ne zeli u prvoj postavi sada kad nije u formi, ali ja bih ga ipak vodilo vidjeti i danas u startnoj postavi. :)

Ne znam što mene ukljuÄuješ u to, znaš i sam kakav je moj stav prema Lampsu i njegovoj igri. Samo sam prenio jednu zanimljivu informaciju. Odluka ipak nije toliko Äudna kad se uzme u obzir da je odigrao drugo poluvrijeme + produžetke u srijedu tako da sad odmara.

Oficijalni sastav:

Cech - Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole - Mikel, Ramires, Meireles - Anelka, Torres, Mata

Subs: Turnbull, Luiz, Lampard, McEachran, Kalou, Malouda, Drogba

sad udje u kucu, necu vjerovatno dugo se ni zadrzati, ali vidim da je Torres postigao gol, mnogo mi je drago :D

Uf uf, kreće šou. TORRES, znao sam, rekao sam.

Football365

Torres didn't look at the goal once before he stuck that one in. The boy's definitely back.

Bravo Ramires bas kad ukljuci malo stream

aaaa Torres zasto tako ostar start :( ocekivao sam jos jedan pogodak, ovako naredne 3 utakmice bez njega :(

Bravo decki, dominiramo i ja sam zadovoljan :D Bilo bi mi drago da Drogba uÄ‘e da imamo klasiÄnog napadaÄa unutra sad

Sta vam je sudije, ulazimo u formu pa nam svaku utakmicu morate dat crveni..ee moji vi..ccc..Svaka cast momcima za igru i za golove Mata pokazuje da je veliko pojacanje za nas u ovoj sezoni, Torresu hoces ijednu utakmicu zavrsit kako treba..prosli gol si promasajem zajesnio, a sad crvenim.. Mikelu svaka cas za tacnost dodavanja..samo malo brze to..:D U drugom ulazi Drogba i zabija 2..:D

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.