Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06 - Swansea (H) 24.09.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

http://www.goalsaren...swansea_en.html

eto ga i et imas tu stranu goalsarena.org i na njoj imas sve golove poslije svake utakmice :D

hvala za ovo nisam znaooO pozzzz :lol:

http://www.youtube.c...d&v=hCxTfVaHXA4

to je taj start Torresa pa prosudite sami,... po meni je ovo cist crveni karton!!

sad sam fino pregledao snimak pa torres ga nije pipnuo al je gluma bila za holivuda ocam dobro pogledaj pa ces vidjeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sjajan rezultat za nas iako nisam gledao tekmu, šteta jedino što nismo ostali Äiste mreže...da se pohvalim da sam na chelsea fc score predictu pogodio rezultat i 3 strijelca, nando, ramboi droga, stavio sam još jedino anelku krivo

da ga nije ni dodirnuo to je start sa dvije noge i opravdano crveni, nisam gledao utakmicu osim zadnjih 10 min prvog poluvremena i gola Ramiresa ali vidim da su ih razvalili ocekivano, drago mi je sto je opet Torres zabio, Ramires pokazuje opet svojim kriticarima kakva je igracina, a najvise od svega mi je drago vidjeti da je Drogba zabio

Evo Stoke otkinuo Unitedu dva boda tako da smo smanjili razliku. Bravo Pottersi ! B)

eh to nam je trebalo da se upotpuni dan!!! :D

da ga nije ni dodirnuo to je start sa dvije noge i opravdano crveni, nisam gledao utakmicu osim zadnjih 10 min prvog poluvremena i gola Ramiresa ali vidim da su ih razvalili ocekivano, drago mi je sto je opet Torres zabio, Ramires pokazuje opet svojim kriticarima kakva je igracina, a najvise od svega mi je drago vidjeti da je Drogba zabio

ma dajte ba ljudi o Äemu priÄate... na svakoj utakmici dns u svijetu bude po 5 startova sa dvije noge i šta, za svaki trebao ići crveni karton samo zbog toga što je start sa dvije noge. Ovo danas sto je Torres uradio nije ni za žuti a kamoli crveni karton. Ne budite smiješni...

Strasni smo bolaaaaa ! samo jos poradit na prekidima , iduca sedmica ce bit vazna , jos kad bi u obe utakmice pobjedili nemoze bolje :D

Dva teska gostovanja ! Mozemo :D po 2 pobjede.

Jaooo, Ramires je odigrao tako dobro da će ga Äak i Caeruleus zavoliti :P

Btw. Bravo Butchersi, ili kako ih neki zovu Pottersi..

A sad da ocijenim igraÄe po mojoj procijeni:

ÄŒech - 6 - Ništa posebno obranio, al nije ni imo baš posla, kod gola je bio nemoćan, nije njegova greška.

Bosingwa - 5 - Po meni, danas jedini minus u momÄadi Chelseaja, nije više opasan ofanzivno kao na startu sezone, a u obrani ne pokriva, na prekidima je katastrofa za tim, i mislim da će ga AVB polagano posjesti na klupu, te staviti Baneta malo na beka.

Ivanović - 7 - OdliÄno odraÄ‘en posao u defenzivi.

Terry - 7 - TakoÄ‘er odliÄno odradio svoj posao.

A. Cole - 7.5/8 - U obrani Ävrst, u napadu ubojit ko strijela.

Mikel - 7.5 - Zadivio me jednom reakcijom kada je high-kickom izbio loptu koja bi bila opasna po Cecha da je došla do planiranog primatelja.

Ramires - 8.5 - IgraÄ utakmice, nesumnjivo, no od više ocjene su ga odmakli onaj glupo promašeni zicer, te još par situacija u kojima se nije najbolje snašao.

Meireles - 7.5 - Uklopio se u momÄad, fenomenalno odradio svoj posao na sredini, može se reći da je izgurao Lamparda do daljnjega.

Mata - 8.5 - RijeÄi su suvišne.

Torres - 8 - Iz jedne prilike jedan gol, nažalost, crveni karton.

Anelka - 8 - Briljantan i sa 32 godine.

--------------------------------

Malouda - 7 - Lijepo odrađeno.

Drogba - 8.5 - Kralj se vratio u najboljem izdanju.

McEachran - 8 - Osobno mislim da će ovaj malac biti bolji od svih u povijesti, potezi koje ima ga Äine bogom nogometa.

AVB - Zadovoljan sam, Luiza je morao odmoriti, jebiga morao je, drago mi je da vjeruje Anelki, momÄad je odliÄno posložio, ubacio Drogbu i Josha, te posjeo na klupu Lamparda. Sve 5!

Ovo je prvi put da se u potpunosti slažem s kolegom dubrovcaninom. Ko da si mene pitao kad si ovo pisao. Kontao sam i ja odradit nešto sliÄno, al kad sam proÄitao tvoj post reko 'Ma ko sam ja da ovdje išta dodam'. :lol: ;)

evo i da ja prokomentiram. dobra utakmica steta za torresa jer je s dvi noge isa ovome na jednu, nenamjeran start steta. igra odlicna i sljedeca utakmica na sb ocekujem 5-1 (radi niza)

• Autor

Šteta za Torresa, ali ne brine me to ništa, pa Drogba je tu, a i Lukaku po potrebi. Upravo odgledao utakmicu na satelitu i mogu reći odliÄna igra s igraÄem manje ;)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.