Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 2 - 0 Galatasaray (18.03. uto) [W]

Istaknuti odgovori

GppcB0m.jpg

Uvodničar je soxx

Vaša očekivanja?

Vrijeme je za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige Prvaka. Pored utakmice glavna atrakcija ce biti i legenda Chelsea-a Didier Drogba koji se vraca ponovo na Stamford Bridge, nazalost u drugom dresu.

Prva utakmica je zavrsila 1-1 te ce Galata morati ganjati gol. Strijelci u prvoj su bili: Torres za Chelsea te Chedjou za Galatu.

Chelsea je nakon 14 utakmica bez poraza proslu izgubio protiv Aston Ville

Mourinho je 75 utakmica bez poraza na Stamford Bridgeu.

Galatasaray je samo jednom izgubio u zadnjih 23 utakmica ali su isto tako pobjedili samo 4 utakmice u zadnjih 19 gostujucih.

Mikel i Ramires su igraci Chelsea koji se moraju paziti zutih kartona, ukoliko hoce da imaju pravo nastupiti u 1/4 finalu ako prodju dalje.

Kod Galate se moraju paziti Fernando Muslera i Felipe Melo.

Rezultati u dosadasnjem dijelu Lige Prvaka.

d52d8ab6ab23e71f2b3802b20f0f9251.jpg

6fcb261a496bda3ac766fe4f3542f27d.jpg

121d3e922487b50f8b8552336605d2f0.jpg

451db60f78470c4314afcf70f99a4e50.jpg

d13e7d4f2ba0fb18bffad57384ea6819.jpg

Povrede

fbf3e011c792e45e1971daad94fc2698.jpg

96a1fe1cfb0da1a150e78bc383eba8a7.jpg

Utakmicu ce suditi spanac Felix Brych

Sudio nam 2 puta u sezoni kada smo i osvojili pehar LP. Protiv Napolia kada je bilo 4-1 i protiv Barce kada smo slavili 1-0

Poslije utakmice protiv Ville nekako sam pao sa raspoloženjem ne zbog poraza nego mi je muka i kada pomislim na utakmicu.

Nadam se da će igrači pronaći motiv i nastaviti dalje sa borbom jer ako se osjećaju kao ja onda bi nas vjerovatno Galatasaray dobio 0-5.

Pobijeda bi nam dobro došla na psihološkom nivou pred utakmicu sa Arsenalom gdje moramo pobijediti.

Samo agresivno od samog starta utakmice,to je glavni problam Celzija agrisvnost cesto igramo mekano...za mene najbolja utakmica ove sezone sto se tice tempai agresivnosti kad smo odigrali protiv Sitija i Liverpula na Bridzu.

Biće večeras vatreno,King se vraća na Bridge i to je samo po sebi veliki događaj plus ulog je četvrtfinale Lige Prvaka.Sigurno je da ću uživati gledajući našu legendu ponovo na Stamford Bridgeu doček od strane navijača će sigurno biti emotivan.

Ne znam šta da očekujem od naših igrača jer znamo da ove sezone što se igre tiče igramo "toplo-hladno" dok sa druge strane rezultatski stojimo dobro i uz to sve ne znam u kakvom je psihološkom stanju ekipa posle poraza od Ville.

Nadam se dobroj utakmici pa neka bolji prođe dalje.. :sal:

Ne očekujem puno golova, 2 u vrh glave. Imam jeben osjećaj da Terry daje gol, ne znam zaÅ¡to .. 

Ovo se mora proći, bila bi sramota da nema nijednog engleza u sljedećoj rundi ( ManU sam već otpisao )

Kaznit će nas Bog što smo MASKU podjebavali, 100%. Onda ću banovat sve koji su to radili uključujući i sebe.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Ako mene banaÅ¡ dao Bog da viÅ¡e ne progovoriÅ¡ nijednu rič! hahahah :D 

A nemam ni ja neki dobar predosjećaj Å¡to se utakmice tiče, ali bit će to dobro. 
Vidim BHT prenosi Chelsea, hvala kurcu. Zavalit se i u miru gledat. :D 

Po meni sastav koji će večeras izaći na teren:

ÄŒech

Ivanović - Terry - Gary - Cesar

Ramires - Lampard

Willian   -  Oscar   -   Hazard

Eto'o

Utakmicu ce suditi spanac Felix Brych

Sudio nam 2 puta u sezoni kada smo i osvojili pehar LP. Protiv Napolia kada je bilo 4-1 i protiv Barce kada smo slavili 1-0

e moj Caeruleus nije on spanac nego nijemac.

Toliko o Galatasaraju i losem osecaju... 

Utakmica odradjena rutinski, fin kolektivni performans, bez da se neko preterano izdvojio. Igrali su taman koliko treba. 

Sad nazad u centrifugu.

kakva euforija,niko nije ni postao :D 

. 

Utakmica odradjena rutinski, fin kolektivni performans, bez da se neko preterano izdvojio. Igrali su taman koliko treba. 

Azar dobro odigrao al slab bio u završnici ali i pored toga da je Tores dao go il da je dodao nemcu posle one pete svršavali bi sad svi

Steta sto nam DIDI nije metnu jedan :) Sad lagano  nek pocnu sa pripremama za Barsu u 1/4 finalu. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.