Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Chelsea 2 - 0 Galatasaray (18.03. uto) [W]

Istaknuti odgovori

http://www.youtube.com/watch?v=9h-PW5eS5c8 pokidali smo ih ko ovaj lav nas dres :)  

Volio bih u sljedecem krugu nekoga iz duela United-Olimpiakos. Isto tako zadovoljan bih bio kad bi dobili Dortmunda ili Barcu.

Ivanovic i Azpi imaju vise dodira sa loptom nego Willian i Oscar.

Odgledao sam samo drugo poluvreme. Bez trzavica, bez pritiska, bez vecih problema smo ovo resili. Dosta pokusaja u poslednjih 20 minuta, Galata nesto nije ni mnogo rizikovala , bar ne previse kako su morali kad im nista nije preostalo.  Sto bi se reklo - obican dan na poslu. Ono sto je moglo da bude bolje , to je bar bolja zavrsnica nekih kontri, ne u smislu postignutog gola, vec samog suta, pokusaja suta. 

Odbrana - ponovo netaknuta mreza, plus majstor Geri gol, to mi se svidja. Cestitike ekipi na dobrom rezultatu, Galata je fina ekipa, moglo je da bude vrlo nezgodno u ovom dvomecu, fudbal je to, ima tamo majstora, Juventus se u to uverio.

Najveci docekan kako i dolikuje, na kraju je bas bilo dirljivo kad je sam ostao na terenu.

Osmo 1/4 finale za klub u poslednjih 11 godina. 

Sledi zreb u petak, nemam nekih posebnih zelja, mozda jedino da protivnik u 1/4 finalu ne bude Real Madrid. 

U svakom slucaju, to je sve sad daleka buducnost, sledi mec sa Arsenalom gde moramo da poginemo za pobedu.

Idemo dalje...

Mogli bi daleko otići ovako bez nekog pritiska na leđima, ali nam za taj iskorak treba puno bolja efikasnost. Ovi Turci su u prvoj tekmi bili zreli za 3 komada, a večeras i za petice. Moramo puno okomitije i odlučnije igrati prema golu. Faliće Matić u LŠ sigurno, pogotovo bi mogao biti problem što su Ramiz, Obi i Lamps na karton do suspenzije.

S obzirom kako Manure igra ove sezone, najvjerovatnije ćemo ponovo braniti čast Engleza u Evropi, što je fenomenalan feeling. :D

Malo mi je žao Didiera bilo, nije lako igrati sa nekim od ovih njegovih saigrača, još kad te vodi Mancini. Najbolja scena kad mu je Lamps pokušao uzeti loptu, a on se onako zagradio ko u stara dobra vremena.. Nasmija se, ko da veli 'đe ćeš je meni tako uzeti', a Lamps veliki profesionalac, mrtav ozbiljan ga gleda. :P

Ma vreme je za nekog ozbiljnijeg, dosta smo se vadili na ove poluekipe poput Galete, Šalke 1-6 i ostale. Ako ekipa želi do kraja, treba pobeđivati i favorite.

Ma vreme je za nekog ozbiljnijeg, dosta smo se vadili na ove poluekipe poput Galete, Šalke 1-6 i ostale. Ako ekipa želi do kraja, treba pobeđivati i favorite.

Tako se pričalo/pisalo i kad smo izvlačili grupe prošle sezone, pa nam došao Juve i Šahtar.. Bila je priča, neka što jače, da se dokažemo, treba pokazati ko je prvak itd itb

Iskreno, ne zanima me nimalo. Ako je moguće odigrati ovako 'laganu' utakmicu i proći među 8 najboljih, neka tako bude opet.

Pa i da dobiješ Olimpijakos (rutinski), prođeš ih, pre ili kasnije ćeš svakako naleteti na Bajern/Real/Barsu/Atletiko. Daj da vidimo na čemu smo, pa ako ispadnemo odmah, damo sve od sebe u PL, a ne da ulivamo sebi lažnu nadu.

• Autor

Emotivna utakmica zbog Drogbe. Eto'o pokazao da je tata za Torresa, a Mourinho da je tata za Mancinija. Rutinski odrađeno i rutinski prolaz dalje.

Jedna lagana utakmica gdje smo dosta lako koristili polukontre/kontre, sve je tecno dok ne dodjemo u gol sansu a onda slijedi potez vise ili losa realizacija. Sinoc se petica morala staviti ali eto... Vazno je da je ekipa drzala koncentraciju kroz citavu tekmu sto se ne vidja cesto u posljednje vrijeme.

Osjecam da izvlacimo Real ili Bayern.

Ma rutinski i sigurno odrađena utakmica,prolaz ni sekunde nije došao u pitanje.

Kako je lijepo kada ekipa nakon prvog poluvremena riješi pitanje pobijednika i onda drugo poluvreme samo završavanje posla.

Nadam se će nam ekipa omoguciti što više ovakvih utakmica i u Premiershipu,a ne da se uvijek vadimo u drugom djelu..

Ma neka  se tuku real bayern i barca medusobno :D , mi da idemo zaobilaznim putem da se ne mucimo toliko, jer ja bi rade da osvojimo Premiership nismo fkt dugo!

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.