16. maj 2022.4 god. comment_328348 https://twitter.com/jamesrobsonES/status/1525953140327161856?t=BEcP784kM5gVrnh22gRluA&s=19 Ovo govno treba peske poslati u Spaniju. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328349 Kakve igrace ima Tuchel, pa covjeku spomenik treba podignuti, s kakvim olosima je uspio nekoliko trofeja osvojiti. Ovog treba na bilo koji nacin kaznit, pickica jedna Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328350 kažnjavati ga treba definitivno, ali da mi je žao što ne nastupa, to nikako..nit me boli ona stvar gdje je.. odavno je mislima tamo gdje je, samo neka igra calobah fino i to je to, pa makar sve izgubili apsolutna podrška Tuchelu, sa najboljim željama da riješi ekipu svih debila, i odstrani sve bezkičmenjake, pičke od ljudi, pljačljivce, i stvori tim za svoj nogomet i po svom guštu, i sretno mu u vođenju Chelseaja jos dugi niz godina do trofeja, kako domaćih tako i lige prvaka i sp već iduće sezone očekujem da to bude to, a naravno prije toga da odradi prijelazni rok kako treba.. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328351 Udaljiti ga ne iz prvog tima, u zadnji red tribina tamo negde, makar sa desetoricom igraca igrali. Ne volim da psujem i vredjam igrace al ovo je majmun najnize vrste, zapravo majmuni su uvredjeni time sto ga poredim s njima. Lewis Hall, decko koji je pokidao onu jednu kup utakmicu na levom stoperu, i bio najbolji igrac na poslednjem mecu u23 ekipe kad su se spasli ispadanja. Eto neka on igra do kraja sezone. Rudi je professionalac, nece mu biti mrsko da par meceva odigra na desnoj strani. Ma nek iskopaju Djilobodjija od nekud opet ako treba. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328353 Udaljiti ga ne iz prvog tima, u zadnji red tribina tamo negde, makar sa desetoricom igraca igrali. Ne volim da psujem i vredjam igrace al ovo je majmun najnize vrste, zapravo majmuni su uvredjeni time sto ga poredim s njima. Lewis Hall, decko koji je pokidao onu jednu kup utakmicu na levom stoperu, i bio najbolji igrac na poslednjem mecu u23 ekipe kad su se spasli ispadanja. Eto neka on igra do kraja sezone. Rudi je professionalac, nece mu biti mrsko da par meceva odigra na desnoj strani. Ma nek iskopaju Djilobodjija od nekud opet ako treba. tukel se ne slaze sa tobom, bolje i christensena sa proljevom gurati ispred omladinaca. a frajeru se moze ocigledno cim i odbija igrati utakmice, a posebno jednu ovakvu da ne igra. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328355 Ali odbiti igrati jedno finale, haha, ovaj je za istrazivanja. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328356 Zamisli dodjes na posao i kazes sefu 'ja odbijam danas raditi'. Pa dje to ima? Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328358 Zamisli dodjes na posao i kazes sefu 'ja odbijam danas raditi'. Pa dje to ima? U Domu Naroda BiH, parlamentu FBiH, parlamentu BiH, predsjedništvu BiH, ali nećemo o teškim temama. Ako ne postoje objektivni razlozi to je nedopustivo. Takvog igrača ne bih nikad poželio u timu. Što će se Barca usrećiti. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328360 Kako ćeš kazniti igrača kojem istiće ugovor za misec dana? Kažete poslat ga na tribine, jednu utakmicu? Pa neće mu teško past kad očito ni ne želi igrat. Prijavi
16. maj 2022.4 god. comment_328363 Kako ćeš kazniti igrača kojem istiće ugovor za misec dana? Kažete poslat ga na tribine, jednu utakmicu? Pa neće mu teško past kad očito ni ne želi igrat. Platu mu oduzeti do kraja, prekrsio je sve sto je mogao prekrsiti. Prijavi
17. maj 2022.4 god. comment_328373 ja bih ga ozljedio na treningu, bi majke mi, Rudigera bi poslao na njega pa nek lomi uz naravno sve moguće novčane sankcije, mada ga to ne boli sigurno al nema veze Uređeno 17. maj 2022.4 god., autor izmjene: drogba 11 Prijavi
18. maj 2022.4 god. comment_328410 Ja ne znam što se vi i nervirate, momak je svakako ojebina od igrača i od momenta kada se saznalo da od sledeće sezone više neće biti naš igrač igra ko ojebina, ništa bolje partije ne pruža nego Sarr recimo plus što je imao onu jednu očajnu pogrešku iz koje smo primili gol. Greška je Tuchela što uopšte njega stavlja i računa na njega... Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328458 Slazem se sa Kunom, pridajete mu znacaj a lik je operisan od fudbala. Gradja mu je kao mom bratu od tetke 02 godiste, tehnika kao meni, a o fudbalskoj intaligenciji da i ne govorim. Lep pozdrav sto bi rekli braca Slovenci. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328603 Ima odličnu 2021. godinu iza sebe. Mislim da niko nije imao clean sheetova u toj godini kao on. U 2022. godini se polako vratio na tvorničke postavke. Da li je to čuveni bmk mode ili je nešto drugo u pitanju ostaje da vidimo. Bio mi je drag, bio je prvi igrač iz akademije poslije 10-ak godina koji je dobio pravu šansu u prvom timu. Kasnije je to postalo uobičajeno, kao što treba da bude. Odlazi bez odštete, o tome smo dosta toga rekli i ne treba se na to vraćati. Odlazi na tako ružan način da je zaslužio da mu se zviždi svaki put kad se vrati „kući“. Dijete kluba, a odbija igrati za klub, odbija igrati finala, a i kad igra vidi se da mu se ne igra. Kaže koliku će platu, klub mu ponudi i on promijeni agente i zatraži više. Rudiger mu može poslužiti kao primjer i Rudiger će sigurno ostati u našim srcima za razliku od ovog. Njegov odlazak nije tolika šteta kolika se čini, da nema drugih odlazaka ne bismo ga ni osjetili. Nikad nije bio prva postava i pokazalo se da može igrati samo u jednoj formaciji. Barcin sistem mu ne odgovara, ali mu La Liga odgovara jer nema puno snažnih napadača. Vjerovatno će smiješnije izgledati u Ligi Prvaka nego u ligi. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328632 Ja sam se razocarao u njega zbog ovog odbijanja da igra u finalu kupa. Pickica prava i necu mu to nikad oprostiti. Goni ga u picku materinu i dabogda nogu slomio. Prijavi
24. maj 2022.4 god. comment_328651 Kad je Diablo opominjao za Christensena i ljudi mu nisu vjerovali. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331839 Ima i logike da se vrati jer kao novi je vlasnik, sve novo, u barsu mu propao transfer, aj da se nadamo da ce se ostvariti Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331849 Jedino sto je lose u propadanju barce jeste vratiti ovoga Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331850 Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331854 Ovo je komedija. Ponuditi ga kao kusur za Fofanu. Leicester mora nekog dovesti ako ga proda, sa Amarteyem kao stubom odbrane mogu čak i ispasti. Prijavi
11. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331860 Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331863 21 minutes ago, Igi said: Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja Genijalno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.