Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Andreas Christensen (2014-2022, 161 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 709
  • Pregledi 45,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Polu covek polu dijareja ime mu je Kristensen Andreja

• Jebo ti sve svoje blijedi raspali danski jadu, jebem ti gdje god sta imas toljago trutinaska mutava da mozes toliko jadan biti da mi u drugom klubu zivce kidas u visinu te jebem tu tvoju, na pola te s

• Ma jebi ti to, ja bih njega vratio. Naravno, uz manju platu nego što je imao.

Objavljene slike

Ružan način da ode iz kluba u kojem je ponikao. Azpilicueta na ljeto puni 33 godine i u klubu je proveo najbolje godine, a ovaj je tek došao na vrhunac. Šteta jest, nije loš igrač, a u normalnoj situaciji sa ugovorom bi ga prodali za 50 miliona eura, mlad je, 25 mu je godina, dosta uspješan i sa klubom i sa reprezentacijom, toliki clean sheetovi iza njega, moderan igrač, tražena roba na tržištu.

On kod nas nije bio prva postava ove i prošle sezone. Na centralnom štoperu je prvi izbor bio Silva, a na desnom je češće igrao Azpilicueta ili Chalobah u jednom dijelu sezone. Kad se tako gleda nismo izgubili nekog previše bitnog igrača. Dovedeš jednog štopera koji može igrati i u sredini i desno i pokrio si i njega i Azpilicuetu. Tu je i Chalobah kao zamjena. Sada treba usmjeriti svu energiju u zadržavanje Rudigera, ali nam neizvjesna situacija oko vlasništva nad klubom ne pomaže.

Ružan način da ode iz kluba u kojem je ponikao. Azpilicueta na ljeto puni 33 godine i u klubu je proveo najbolje godine, a ovaj je tek došao na vrhunac. Šteta jest, nije loš igrač, a u normalnoj situaciji sa ugovorom bi ga prodali za 50 miliona eura, mlad je, 25 mu je godina, dosta uspješan i sa klubom i sa reprezentacijom, toliki clean sheetovi iza njega, moderan igrač, tražena roba na tržištu.

On kod nas nije bio prva postava ove i prošle sezone. Na centralnom štoperu je prvi izbor bio Silva, a na desnom je češće igrao Azpilicueta ili Chalobah u jednom dijelu sezone. Kad se tako gleda nismo izgubili nekog previše bitnog igrača. Dovedeš jednog štopera koji može igrati i u sredini i desno i pokrio si i njega i Azpilicuetu. Tu je i Chalobah kao zamjena. Sada treba usmjeriti svu energiju u zadržavanje Rudigera, ali nam neizvjesna situacija oko vlasništva nad klubom ne pomaže.

Bio bi on verovatno cesce u prvoj postavi da nije promenio agente i odbio ugovor koji mu je ponudjen.
Zbog toga je i sklonjen iz tima, i sa punim pravom.

Imao je i razne povrede.

Bas glup potez za njega, ne znam koji bi djavo jurio za mrtvom Barcelonom u ovom trenutku. Dobar je bio pogotovo u poslednje vreme, cesto nepravedno bio na udaru kritika, nece ga biti tako lako zameniti.

Ma ostao bi on kod nas da je dobio novac koji je dobio u Barseloni. Prosto ko pasulj. Novac mu je ocito u ovom trenutku vazniji od sredine u kojoj ce igrati.

Ma ostao bi on kod nas da je dobio novac koji je dobio u Barseloni. Prosto ko pasulj. Novac mu je ocito u ovom trenutku vazniji od sredine u kojoj ce igrati.

4.160.000 funti, sto je tu negde zapravo, kad se preracuna u evre, je primao kod nas. Novim ugovorom bi sigirno dobio povecanje, al eto, sto rece Diablo, lik je debil.
A mozda mu se jednostavno svidio novi projekat koji gradi Barcelona pod vodstvom Xavija?
Iskoristiti ovu situaciju s njim i s Azpijem i uzeti Arauja po akcijskoj cijeni a moze i Dembele (mada se klubovi ne pitaju kada igracu istekne ugovor).

U reprezentaciji je uvijek bio na visini zadatka i standardi reprezentativac. Kod nas onako, bise squad igrac nego materijal za prvih 11, do dolaska Tuchela. Pod njim se preporodio i zaista postao od Pickensena svjetska klasa.
Ja ga ne smatram govnetom kao pojedini od vas, odlucio se na novi izazov u karijeri i to je to zivot ide dalje.

Ma jebat ga iskreno, eto on nije htio nigdje u englesku iz poštovanja prema klubu a ovo je jedini trenutak u njegom životu kada može potpisati za klub kao što je barsa i da očekuje čak da bude prvotimac, tako da razumljiv potez. Plus mislim da će mu i La Liga odgovarati, dobar je on tehnički i sa loptom u nogama a fizički mu tu i ne treba snage...

Tako da pametan potez je on uradio za sebe, neka mu je sretno. Ovo što je odigrao zadnje 2-3 sezone je bilo sasvim solidno, šteta je što se nije nekih 20-30 miliona uzelo za njega

Steta je da klub ne dobije ni marku za ovoga, jer ipak mnogo je ulozio u istog.

5 miliona, bolje nego nista, ali eto ipak ce biti nista. Govno je jer je dopustio to,da klub me dobije nista, al takvi su danasnji fudbalercici, naravno da samo sebe gledaju.

Sto se tice Christensena kao igraca, ni jedne jedine sekunde nam nece faliti, tako da ne pogadja nas ovaj transfer.

Sjetimo se njegovih "bravura" prije dolaska Tuchela, pa mi bi iz dzepa platili Barseloni, samo da ga vode.

Ma kakve emocije u današnjem fudbalu, to je možda nekad bilo, ako je i bilo. Istekao mu ugovor i to je to, ako je već neko kriv što nismo dobili dinara za njega i možda u budućnosti Rudigera, onda je to uprava. Trebalo se to na vrijeme riješavati.

Ipak, ponuđen mu je ugovor, on je to odbio, što je njegovo pravo, također nije prešao u drugi engleski klub. Nek mu je sretno u Barceloni, a mi ćemo pronaći neku zakrpu, a hvala Bogu nije nezamjenjiiv.

Neko je vec ranije pisao da je problem sa ugovorom njega i Rudia sledeci.Dve sezone pre isteka su igrali tako da je i Dragovic za njih Barezi. Medjutim pojavi se gos'n Tuchel, osvojise ls i sad su pomislili da su uhvatili Boga za bradu. Nazalost gubis svoj proizvod, ali nije mi krivo.
Videce se u barsi sta znaci trener, a da je dobar za pas igru to jeste.

jeste primjetili poziciju i radnju ovoga jučer kod Pukkijevog izvođenja penala?

na ovakvim detaljima vidiš tko ti je od igrača "unutra" a koga boli ona stvar, i ne daje svaki atom sebe..o Wernerovom zastajkivanju, izbjegavanju duela da i ne pričam, žalosno

• 4 sedmice kasnije...
Jebem i tebe i onog ko te uvrstava u prvi sastav a zna se da odlazis...pa ne bi mi igrao ni na playstationu a kamoli 1/4 lige prvaka..stup drveni tamo da je stao vise bi koristi bilo..eto napusite se naizmjence i ti i Tuchel sto te stavlja, da mu ne idem na temu bzvz

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.