Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Chelsea 1 - 0 Everton (22.02. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Gledao utakmicu tamo do 70 minute. Mora ić na posa. Krenio sam 5 minuta kasnije u nadi da će naši dat gol i umalo zakasnim na posao a zašto, zbog ničega. Dođem tamo prebacim- minuta 88.. Ja rekao ovima da prebace, oni kao gledaju neko sranje, ja reko da me ne jebu u zdrav mozak da moram pogledat kraj. 
Nisam od nervoze moga sjedit na stolici, ustao ja, šetam po prostoriji, grizem nokte. Zabi ga Terry a ja viknu TOOOOOO!! pola kolega se okrenu gleda koji je sad k****, šta je ovome. A ja sretan sjednu na stolicu i odradi svoju smjenu slađe nego ikad u životu! :D 

Jebo te život koliko će oni meni živaca popit ali vrijedi. Solidna partija, ništa više, ali vrlo važna 3 boda su tu i to je jedino što se broji. C'mon Chelseaaaaaaa! 

• Odgovori 80
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Statistički gledano, uvijek nakon kiksa dobivamo utakmice i ovo je bilo za očekivati danas. Everton je igrao dobro, dobro su bili postavljeni, nisu imali neke šanse, ali su se trudili. Kod nas se vidi kroničan manjak napadača, nema tko prelomiti utakmicu kad treba, veznjaci štimaju, ali fali nam taj čovjek odluke ala Drogba naprijed. to će se na ljeto riješiti sigurno. Skočio sam skoro metar kad smo zabili, isto ko i protiv Citya u nadoknadi, baš infarkt utakmica bila. I sjetio seonog Gallasovog gola protiv Tottenhama za 2-1 :D. Valjda tri najbolje završnice ikad :D.

Nemam šta nadodati na ovu utakmicu, samo ću se citirati se teme ''Odlasci'', jer mislim da sam tamo sve rekao.

I vjerovatno će i otići petorica s te liste na ljeto, ali definitivno ZABORAVI mogući odlazak Ramiresa i Oscara.

Zbog Oscara je otjeran Mata i mislim da je to sve što treba reći na tu temu, a Ramires je igrač kakvog Mourinho voli i ne ide ni on nikud milijun posto.

Nisam gledao utakmicu i citam sada komentare i zao mi je sto nisam ali posao ne sme da trpi...volim tu neizvesnost,nervozu i na kraju srecu :D nista pogledacu u pola 1 je repriza na SK 2,nije to,to,ali bar malo da pogledam.

Everton je igrao dobro, dobro su bili postavljeni, nisu imali neke šanse, ali su se trudili.

Igrao je odlično. Bilo je iz aviona vidljivo da su došli po bod i tako su se i postavili od samog starta. Krali su vrijeme kod apsolutno svakog prekida i nadali su se da mogu izvući 0:0. Na sreću to im nije uspjelo, ali i više su nas nego pošteno namučili. I ne bih se složio da nisu imali neke šanse. Imali su 2 mrtva zicera koja je Cech maestralno obranio(po jedan u svakom poluvremenu, prvi je izvukao iz lijevih rašlji, drugi iz donjeg lijevog kuta). A kad prevrtim film u glavi mislim da je još jednu njihovu super priliku za gol u 1. poluvremenu tj. definitivno siguran gol spasio Cahill bacivši se na zemlju u blok udarca kada je Cech već bio savladan...

Definitivno se napravila greška prodajom mate ali to je prošlost triba se okrenit budućnosti i vidit kako dalje. Činjenica je da nam je obrana top kad igramo u ovom sastavu jer koliko su opasnih baluna ukrotili john i cahill to je naprosto nevjerovatno i to kakvom lakocom. Šta se napada tiče tu je vec davno sve rečeno tuga i jad. Ali mene boli i smeta centralni vezni igrač .... Ako nam oscar bude taj , jadni mi to je sve sta cu rec. jucer sam se iznervira u 15 min pa sam ga bas pratija pola sata. Znači liku se baluni odbijaju od nogu doslovno ka u amaterskim ligama od 5 forova koje je gurnija sam sebi tri su bila prejjaka. Mislin katastrofa. Williana triba stavit u sredinu pod hitno
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.