Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Chelsea 1 - 0 Everton (22.02. sub) [3]

Istaknuti odgovori

Ma da ok,samo da vidim kolika ce vama kazna biti,ako je i dobijete zbog malverzacija,posto vam UEFA redovno cuva ledja.

Sretno sutra protiv Citya da vas docekaju kao pravi domacini i daju poklone za odlazak iz Engleske,par poklona.

• Odgovori 80
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem ovu postavu u subotu:

936809_Chelsea.jpg

Pošto Mou baš ne rotira postavu ne očekujem neku preveliku rošadu, ali ipak sljedeći tjedan nam dolazi LP pa očekujem da nece uć sa standardnih 11 u tekmu. Očekujem povratak Terry-a u prvih 11, konačno Lamparda od prve minute, a uz to mislim da ćemo gledat Oscara, Schurllea i Torresa od prve minute.

Što se tice same tekme očekujem pobjedu Chelsea. Sada kada smo upisali dva loša rezultata za redom. Remi WBA i poraz od City-a vjerujem da ćemo krenut s novim dobrim nizom počevši s Evertonom koji u zadnje vrijeme baš i nije na razini.

Tvrda tekma s pobjedom 2:0

Ovo je must win tekma. Å to zbog mira u kući Å¡to zbog daljnje borbe za titulu. 
Očekujem pobjedu jer su naÅ¡i momci redovito bolji u težim utakmicama nego u utakmicama u kojima su izraziti favoriti. 

Ma sad su nam sve utakmice must win. Imali smo cistu situaciju i mogucnost da grabimo napred, ali to nije iskorisceno. Sad opet upadamo u ringispil, a kraj se jos ni ne vidi.

Ocekujem da razbijemo Everton jer smo uvek posle poraza igrali jako dobre utakmice.Mourinho je doktor,specijalista,psiholog,trener i on je BOG u Celziju.

Keep calm - Å¡to bi rekla braća Englezi... Ja ću biti tamo.  ;)

Gledao sam čini mi se 9 utakmica live na Stamford Bridgeu do sad.

Omjer je: 8 W - 1 D - 0 L ...

OK, sve smo dobili većinom samo 1 ili max 2 razlike, ali ipak smo dobili...  :D

Keep calm - Å¡to bi rekla braća Englezi... Ja ću biti tamo.  ;)

Gledao sam čini mi se 9 utakmica live na Stamford Bridgeu do sad.

Omjer je: 8 W - 1 D - 0 L ...

OK, sve smo dobili većinom samo 1 ili max 2 razlike, ali ipak smo dobili...  :D

Očito da donosiš sreću. Tražim od udruženja fan cluba Hrvatske da pošalju zamolbu klubu kako bi se Gandalfa financiralo da od sljedeće sezone prisustuje apsolutno svim utakmicama. Jer nebi doživjeli jedan poraz :D

Odmah napasti,visok presing pogotovo sto Everton voli da igra na posjed lopte kako im je trener Martinez...gledao sam protiv Liverpula kad su igrali,kada su im ovi postavili visok presing,nisu znali gdje se nalaze,izzgubili se jer nisu na to navikli...naucili su oni da kontroliraju tempo,posjed...samo i to ne treba dozvoliti i nemaju sanse protiv nas!

1888533_619581974779784_565836633_n.png

zanimljiv duel

Teska utakmica, ali se mora pobjediti, i mora se igrati dosta bolje nego u prethodne dvije

Kad igra City zaostalu protiv Sunderlanda

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Mislio sam sutra igrati na vas u kladionici. Dobra je kvota. Šta mislite u kojoj će postavi Chelsea istrčati?

Samo pobjeda
Cech

Ivanovic...Cahil...Tery...Cole

Lampard....Matic

Salah.....Oscar.....Hazard

Tores

joj klupe, samo Cole iz odbrane, samo Ramires od centralnih veznih. Nadao sam se da ce McGeady poceti u Evertonu od prve, jedan od najdrazih igraca i jako mi je drago sto je dosao u Englesku gdje ga mogu pratiti a ne u glupoj Rusiji..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.