Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 27: Chelsea 1 - 0 Everton (22.02. sub) [3]

Istaknuti odgovori

0,,10268~11830482,00.jpg

Chelsea versus Everton

22.02. Saturday

13.45h CET

Preview - soxx

U 27. kolu Chelsea docekuje, ekipu koja ih je vec jednom ove sezone pobjedila, Everton.

Everton je trenutno na 6. poziciji i jos uvijek su u borbi za plasman u ligu prvaka.

Chelsea je najbolja domaca ekipa lige sa 11 pobjeda 2 remia i bez poraza.

Everton je tek 9. najbolja gostujuca ekipa lige, 

Zadnje 4 utakmice Everton nije dobio u gostima.  Everton nije dobio Chelsea na Stamford Bridgeu jos od sezone 94/95

Chelsea je ove godine igrao 3 puta u ovom  terminu (13:45h). Ubiljezena je jedna pobjeda,(Hull), jedan remi(Tottenham) i jedan poraz(Newcastle).

Ukoliko bi Plavci stigli do pobjede, bili bi jedno vrijeme odmaknuti M.Cityu 6 bodova koji bi imali 2 utakmice manje.

Forma

2390fef66198f8b4a29cd7fce67d04d0.jpg

Povrede:

ea781584fe3c705df4a1baf1cc3917f4.jpg

Chelsea ne moze racunati na Van Ginkela dok bi Terry trebao biti spreman za mec u subotu.

Sudija bi trebao biti Lee Pobert

_46667558_probert_ref_get.jpg

Ove sezone nam nije jos sudio al je sudio Evertonu u porazu od 0:1 protiv Sunderlanda.

Sudio nam je 2010 protiv Evertona gdje smo igrali 1:1 te smo imali i penal u nasu korist.

Vaša očekivanja?

• Odgovori 80
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Celzi ako odigra ovako mlako kao protiv WBA  sve je moguce,jako bi voleo da uzmemo PL sve mi se cini da ekipa nema mentlanu snagu da ode do kraja.

Sad ocekujem poraz od Cityja u kupu za vikend pa onda je sve moguce s Evertonom. Bilo bi ekstra da sto duze ostanemo u borbi za titulu kad smo vec izgurali ovoliko.Kazem opet, ako se kojim slucajem uzme titula BEZ NAPADACA to ce biti najvece dostignuce Mourinha u karijeri.

Ramires apsolutno nema mjesta u prvih 11 protiv ekipa koje stoje iza lopte. Potpuno beskoristan. Mora svaki put opipati loptu 4-5 puta i onda se molis da doda smireno, u noge, bez panike. O duplom pasu ne treba ni pricati, a bas on je kljucan protiv ekipa sa hard core bunkerom. Drzati ga na klupi i ubacivati kad bas nista ne ide, pa eto, da se nadas da ce trcanjem nesto uraditi. U prvoj samo kad smo instalirani pred svojim golom.

Ma dajte ljudi smirite se kad god kiksnemo ili odigramo losu utakmicu Mourinho posle toga motivise igrace da odigraju najbolje sto mogu.Ocekujem da protiv City-a i Evertona pobedimo.

Ocekujem 1-0  za nas na poluvreme  ,ako se zatvorimo ocekujem 1-3 za njih :D 

Termin jedan od najmrzih. Kad kiksas pa cekas rivale koliko ce te stici/ili pobjeci.

Dobro ce biti ukoliko pobjedimo. 6 bodova iznad Citya a oni 2 tekme manje. Pritisak skace

Bilo bi extra dobit pa cemo vidit šta će pratitelji odigrat

To je onaj "moj termin" u 15 do 2. Ma dobit ćemo ih, nema tu priče previše. Mislim, Everton se dobro postavlja na terenu, ali Bridge je Bridge. I Martinez baš ne igra neki bunker teški skoro nikad, više igra ko jedan Atletico Madrid, ali ni blizu ružno kako oni znaju igrati. Nema teorije da ovdje ne uzmemo 3 boda. Uvijek nakon kiksa Mourinho dobiva utakmice, tako i ovu. Mislim da ih možemo i hendikepom dobiti, gledat će se gol razlika možda na kraju i nije dovoljno dobiti 1 razlike.

Ostali smo još na dva fronta,ekipa ima sedam dana da se spremi i da nastavi borbu u Premiershipu.Ovo moramo dobiti i treba ovo odigrati pod punim gasom,veliki bi bio luksuz da vežemo dvije utakmice bez pobijede u ligi.WBA i City smo odigrali baš mrtvo bez želje i inspiracije tako da je vrijeme da ponovo odigramo dobru utakmicu.Vjerujem da će Mourinho napalit ekipu nakon ispadanja iz kupa i da ćemo se vratiti na pravi put.Bilo bi fantastično da neko od igrača ima svoj dan treba nam neko ko će nositi ekipu do pobijede.Nije naravno Everton za podcijenit ali mi jednostavno moramo ići na pobijedu.

Sastav:Cech,Ivanović,Terry,Cahill,Cole,Matić,Lampard,Hazard,Willian,Oscar,Torres.

Ovo se naprosto mora pobijediti, ne toliko i zbog samih bodova nego zbog psihološkog stanja ekipe. Puno bi toga palo u vodu ako ovdje ne bi ostvarili željenu pobjedu.

Ma zovemo odmah u London da pomjere tekmu zbog tvog posla ne brini

E hvala ti,car si ;) 

Hocu da blatnjavi zavrse utakmicu. Svi.

Evo da ne bude da sam hejter kakvim me predstavljate. Poželjet ću vam puno sreće protiv Evertona. Eto ako išta moja podrška znači. Mada više preferiram Martinezov nogomet, nego Mourinhov.

Vidi Silvio niti nas zanima tvoja kritika niti tvoje zelje i pozdravi,shvati vec jednom... ispuni to slobodno vreme pametnije za sebe,a nas ne diraj. Shvati ne zanima nas misljenje jednog navijaca Barselone,jednostavno je tako. Ovde tvoj klub niko ne podnosi zbog sudijskog navlacenja,guranja od strane UEFA-e,malverzacijama sa transferima itd... 

Postedi i sebe i nas muke. Veliki pozdrav.

Vidi Silvio niti nas zanima tvoja kritika niti tvoje zelje i pozdravi,shvati vec jednom... ispuni to slobodno vreme pametnije za sebe,a nas ne diraj. Shvati ne zanima nas misljenje jednog navijaca Barselone,jednostavno je tako. Ovde tvoj klub niko ne podnosi zbog sudijskog navlacenja,guranja od strane UEFA-e,malverzacijama sa transferima itd... 

Postedi i sebe i nas muke. Veliki pozdrav.

Vučeš me za jezik. Maksimalno poštujem da su ovdje navijači Chelseaja domaćini, ali zašto potežeš priču o malverzacijama oko transfera. Ja znam jedan klub koji je dobio godinu dana zabrane transfera zbog jedne ilegalne kupnje. Da iz pristojnosti ne govorim na koji klub i na kojeg igrača mislim. Ti vrlo dobro znaš.

Ali neću o tome. Sretno protiv Evertona.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.