Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Galatasaray 1 - 1 Chelsea (26.02. sri) [D]

Istaknuti odgovori

Moramo kontre bolje igrati i pokusati postici jos jedan gol,nesmijemo sebi dopustiti da cuvamo ovaj rezultat.
  • Odgovori 113
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Rezultat je tu 1:0 na poluvremenu i dobro otvaranje utakmice ali opet poslije postignutog gola ništa, nula, jaje, krompir...

Pa Galata ne  može 2 pasa da poveže a mi umjesto da to iskoristimo napunimo ih filujemo i pospremimo u rernu mi ko lemuri ne radimo ništa kontra očajna ne zna se ko gdje ide ko u sredinu ko širi ma veze s' vezom nema...

Ne znam koga bih izdvojio svi solidno igraju možda Azpi i Torres zbog gola ne znam svi su mi u pet deka...

Standardno. Toliko puta sam išto ponovio da nema smisla više da pišem...kazniće me zbog spama.

Real dobije 6:0 mi 1:1, isti kurac Galata i Schalke, ključno je to što oni ne staju, pune dok se ne svira kraj... Neshvatljiva igra Chelsea u drugom dijelu, na korneru smo preloše reagirali, je da Sneijder ima prekrasnu loptu, ali ne može Chedjou ostat sam

Ovakvoj Galati se sloze 3 komada onako usputno. Za prvo poluvrijeme mogu kriviti iskljucivo igrace. Potpuno smo ih iskontrolisali i imali 100 kontri i samo jednu nekako uspjeli iskorisiti fala kurcu. Drugo poluvrijeme nakon primljenog gola totalno odsustvo. Bice ovo jebena utakmica i na Bridgeu. Malo je reci da ce nas nervoza dokrajciti ako ga prvi primimo.

Real dobije 6:0 mi 1:1, isti kurac Galata i Schalke, ključno je to što oni ne staju, pune dok se ne svira kraj... Neshvatljiva igra Chelsea u drugom dijelu, na korneru smo preloše reagirali, je da Sneijder ima prekrasnu loptu, ali ne može Chedjou ostat sam

Shvati da smo mi salke 2x po 3:0 dobili dok je Galata izbacila Juve.

Vidjeli ste vi nasu realizaciju u prvom poluvremenu. U drugom se ekipa Galate sabrala.

Za mene ocekivan rezultat i 99% smo putnici u 1/4F

Alo bre, protiv mrtve galete u 60. minutu kradeš vreme (Čeh dobio žuti). Real je ovoj poluekipi nabio 10 golova u dve utakmice... Na kraju me rezultat ni ne iznenađuje, u svakom slučaju vrlo loše i u Londonu je sve moguće.

Nije se odigrala utakmica kako treba,potpuno sam se razocarao u Mourinha i sve igrace koji su igrali,svaki Mourinhov potez je bio pogresan od zatvaranja utakmice do izmjena,ni jedan igrac nije trebao biti zamijenjen,jedino mozda Ramires zbog zutog kartona ili ulazak Oscara umjesto Schurle,ponovio sam nekoliko puta da je Mikel najgori igrac u klubu ali izgleda kod nas on igra kad primimo gol i on postane najrealnija opcija za ulazak,ako prodjemo dalje trebamo dobiti protivnika kao Real Madrid pa da nas otrese kako treba pa da se svi opamete a posebno osoblje koje priprema igrace za utakmicu.

Prvo poluvrijeme vrlo dobro, nadao sam se da će rješiti pitanje prolaza u nastavku. 
Ali ne, odluče se na povlačenje i čuvanje jebenog rezultata protiv Galatasarayja? alooooo, protiv Galatasarayja? Pa jebem ti majku ko da je na drugoj strani Bayern a ne poluraspali Galatasaray na čelu sa Mancinijem koji je bio zreo za 3 komada. Ali neka, ne dao Bog da nam se ovo osveti u uzvratu.

Muka mi je od ovakve igre...Ne zelim da gledam ovakav Chelsea pa po cijenu i da prodjemo...treba biti realan i reci da imamo igrace u ekipi takve da bi mogli komotno drzati loptu u svom posjedu najmanje 60%,da kontrolisemo mi utakmice,da mi konstantno napadamo,da vezemo,da se igraju prije svega nogometa...ovo sto sam veceras odgledo(a nije prvi put) je cisto sranje...pa zar protiv Galatasaraja da se branimo...nije mi nikakav alibi to da su oni izbacili Juventus,jer je ono bila cista sreca,da nije snijeg zapado Juve bi doso do svoje igre i zgazili bi ih...nije mi nikakav alibi da smo igrali u gostima,da smo igrali na rezultat...hocu prije svega da igramo lijepo,da napadamo i stvaramo sanse...pa tad mi ne bi bilo zao ni izgubiti,ovako sam se u jednom trenutku toliko iznerviro da sam pozelio da prime gol!

Nisu igraci krivi,kriv je Murinjo,zadnjih 5 minuta + nadoknada,Etoo je igrao desnog beka a Ivanovic je usao u 16-ac?Pa koji kurac vise!

Sve ovo sto sam napiso,napiso sam iz razloga samo jednog,a to je da imamo extra igrace,koji ne mogu da dodju do svoje dobre igre zbog Murinjove taktike!

Shvati da smo mi salke 2x po 3:0 dobili dok je Galata izbacila Juve.

Vidjeli ste vi nasu realizaciju u prvom poluvremenu. U drugom se ekipa Galate sabrala.

Za mene ocekivan rezultat i 99% smo putnici u 1/4F

Kog briga koga je Galatasaray izbacil..bitno je da smo mi ovu utakmicu morali dobiti, a pogotovo zato jer smo utakmicu trebali riješiti već na poluvremenu..

Jasno je da je ovo Realova sezona i da će uzet lp..uz bayern trenutno najjača momčad i očekujem njih u finalu (jedino ak ih ždrijeb ne spoji prije)..mi si moramo priznati da nismo zreli za finale ove sezone i to ne temeljim samo na današnjoj utakmici već na cijeloj dosadašnjoj sezoni..

Mikel je ima 10 dodavanja na paniku put nazad iz prve... Prepreprepre los sramotan igrac

Kog briga koga je Galatasaray izbacil..bitno je da smo mi ovu utakmicu morali dobiti, a pogotovo zato jer smo utakmicu trebali riješiti već na poluvremenu..

Jasno je da je ovo Realova sezona i da će uzet lp..uz bayern trenutno najjača momčad i očekujem njih u finalu (jedino ak ih ždrijeb ne spoji prije)..mi si moramo priznati da nismo zreli za finale ove sezone i to ne temeljim samo na današnjoj utakmici već na cijeloj dosadašnjoj sezoni..

Pa nismo zreli, polufinale u vrh glave ako nas sreca u zrijebu posluzi tako da ne znam sto neki ocekuju da cemo karindjat Galate itd.

Zao mi je sto sam gledao utakmicu, igrali su kao najvece pickice. Necu vise nista da kazem. Na 1:1 protiv Galate uvodi Mikela umesto Schurrlea.. tu je morao Oscar . Razocaran sam.

Bicu zadovoljan i bodom, jaka je Galata kuci pravo. Al zato kad dodju na Bridge ispod 2 komada im ne gine.

Ocekujem napad od prvog do zadnjeg minuta, nek se na Real ugledaju..

Rezultat ok, ali da nisam gledao utakmicu. Ovi Turci su bili zreli za tricu, i to bez po muke. Nismo bili nimalo efikasni ni ubitačni. Gol preglupo primljen, Cech kiksao, Terry kiksao.

Biće jebeno na Bridgeu, zato što nemamo baš jednog Didiera na kojeg se uvijek možeš osloniti u velikim utakmicama. Ne daj Bože da primimo prvi gol, bilo bi baš teško.

Nemam ništa protiv igranja na kontre, ali problem je u tome što hrvatski drugoligaš bolju kontru ima od Chelseaja. I kako onda pobijediti utakmicu kada igraš na kontre, a poštenu kontru ne možeš napraviti?

Nemojte sada Galatu dizati u nebesa, to je jedno sranje obično od ekipe koje bi svaka ozbiljna ekipa napunila 3 razlike najmanje.

Sramota me bilo gledati kako Čech zadržava loptu u 60. minuti? Pa čemu to?

Hazard 0 bodova. Na našu žalost nije on još dovoljno konstantan da bude u samom vrhu.

Ne znam u čemu je problem, zašto ovakva ekipa s tako skupim igračima ne može na terenu razbiti ovu šaku jada od Galate. Bilo kako, posjedom ili na kontre...Ali mi smo na terenu nemoćni.

Ja kod Mourinha ne vidim nikakav napredak što se tiče napadačke igre.

Kolko bi sve bila druga prica da smo metnuli u prvom komad-dva a morali smo. Onda bi se drugo poluvrijeme opisalo kao rutina. Tako je to kad si meljav pred golom.

Pa nismo zreli, polufinale u vrh glave ako nas sreca u zrijebu posluzi tako da ne znam sto neki ocekuju da cemo karindjat Galate itd.

Al opet, iako nismo zreli za nekaj više napravit, mislim da svi očekujemo da se Galatasaray dobije, pogotovo nakon ovog kak su igrali prvo poluvrijeme (mislim na njih, ne na nas)..po meni su oni jedna prosječna ekipa i možeš si mislit kaj hoćeš, al ja očekujem pobjede protiv takvih ekipa..

Nemam ništa protiv igranja na kontre, ali problem je u tome što hrvatski drugoligaš bolju kontru ima od Chelseaja. I kako onda pobijediti utakmicu kada igraš na kontre, a poštenu kontru ne možeš napraviti?

Nemojte sada Galatu dizati u nebesa, to je jedno sranje obično od ekipe koje bi svaka ozbiljna ekipa napunila 3 razlike najmanje.

Sramota me bilo gledati kako Čech zadržava loptu u 60. minuti? Pa čemu to?

Hazard 0 bodova. Na našu žalost nije on još dovoljno konstantan da bude u samom vrhu.

Ne znam u čemu je problem, zašto ovakva ekipa s tako skupim igračima ne može na terenu razbiti ovu šaku jada od Galate. Bilo kako, posjedom ili na kontre...Ali mi smo na terenu nemoćni.

Ja kod Mourinha ne vidim nikakav napredak što se tiče napadačke igre.

Slazem se u potpunosti.. Braniti se pored Galate, cak i u Turskoj, smesno je za ozbiljan klub sa tako velikim budzetom. Da su barem pokazali zelju da postignu drugi pogodak, ali ni toga nije bilo. Chelsea jedino igra muski kada gubi utakmicu, ovako su kao babe.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.