Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Galatasaray 1 - 1 Chelsea (26.02. sri) [D]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 113
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ali Eighth finals. X_X Nisam nikad video da se to koristi. Stavi Round of 16 kao svi normalni izvori ako hoćeš engleski. Ili lepo staviš osmina finala.

uz dužno poštovanje, ako se Drogba uskoro ne povrijedi, ja ovo neću moć gledat

U ovom trenutku mi se nekak rezultat 0:2 čini najrealniji za prvu utakmicu, ali još su dva tjedna u igri, puno se tu može dogoditi. Nadam se samo da neće do tada biti nekih težih povreda igrača.

• Autor

Ali Eighth finals. X_X Nisam nikad video da se to koristi. Stavi Round of 16 kao svi normalni izvori ako hoćeš engleski. Ili lepo staviš osmina finala.

ZzWcMrB.jpg

Ispravno je, ali nije učestalo u uporabi.

Da ljudi ne bi sto put pitali zašto ''Eighth-finals'', stavit ću Round of 16.

Nemoj brate samo eighth finals, možda je ispravno, ali i čudno zvuči kad izgovoriš, ai navikli smo na round of 16...
Što se tiče utakmice, očekujem jednu nadmoć Chelsea i suveren prolazak dalje, volio bih da bude utakmica tipa Arsenal - Shakhtar kada se Eduardo vratio na Emirates i zabio gol, a Arsenal prošao dalje, znači Didier nam zabije na SB, a mi prođemo dalje

Ma gde bre da nam Drogba da gol, jos kuci. Pa to je gore nego da ga Melo da rukom u 96. minutu. #-o

Igraci Galatasaraja su generalno spori, sto ce Mou maksimalno iskoristiti i masakrirati ih kontranapadima.

Jedino kako nam mogu zapretiti su individialne bravure Drogbe ili Snejidera. Nasa odbrana je cuvala i sacuvala mnoge vrhunske igrace, ali sad prvi put igraju protiv Drogbe. Voleo bih da vidim neki fizicki duel s Banetom, pa bilo bi to ko Marko Kraljevic i Musa Kesedzija(kosili se letnji dan do podne). :D

Posto nece biti Matica na sredini, neko drugi mora da preuzme odgovornost da razbija njihovu igru. Nekako mi mirise da ce to biti Luiz. 

Nece Chelsea ici na nulu u ovom mecu, ali nece ni srljati napred, jer Turci su prava nocna mora, ako povedu pred svojim navijacima.

Imaju materijal da kazne greske protivnika, tako da se u mec mora uci sa maximalnom opreznoscu.

Ocekujem pobedu. 

Manji problem ce nam biti sredina terena.Matic nema pravo nastupa.Mozda ne bi bilo lose probati sa dvojcem Luiz-Lampard u sredini.

probati izvuci sto bolji rezultat,oni su jaka ekipa a domacem terenu i nece biti nimalo lahko,odbrana im je najslabiji segment u igri i to se mora iskoristiti na pravi nacin.

Bicu zadovoljan i bodom, jaka je Galata kuci pravo. Al zato kad dodju na Bridge ispod 2 komada im ne gine.

Bice nama veliki problem u Evropi bez Matica.

Bice nama veliki problem u Evropi bez Matica.

Tu je veliki Mikel :D Jest hendikepiran naprijed ali nazad ni miš ne prolazi 

• 2 sedmice kasnije...

Ne očekujem da bude nešto puno golova,u Istanbulu će vjerovatno biti "šahovska" partija između Mancinia i Mourinha.Ne bi me čudilo da Luiza ponovo vidimo na poziciji zadnjeg veznog,ali sam siguran da u prvoj utakmici nećemo otvoreno napasti Galatasaray.Bilo bi odlično kada bi postigli gol u gostima i naravno očekujem našu odbranu da bude na nivou..

Moramo ga metnuti u gostima.

Sudar dva lava, istanbulski protiv londonskog.
Čekam da izbace karte u prodaju pa DA ako Bog da kupim.

Ako čekaš da ih Chelsea stavi u prodaju, zakasnio si. Što se prodalo, prodalo se. Mislim da su neprodane karte vraćene Turcima.

Jucer Mancini odmarao nekoliko igraca iz prvih 11,kao sto su Eboue,Riera,Altintop,Chedjou,Burdiso,Sabri Sariouglu...vidim da se pripremaju pravo za nas,a poznavajuci njihovu publiku i atmosferu koju stvaraju,bice nam i vise nego tesko!
Inace kad pogledam njihov sastav ne zvuci uopste lose,cak sta vise djeluju kao veoma dobra ekipa, a mislim da bi mogli igrati u sljedecem sastavu:

Muslera
Eboue,Burdiso,Chedjou,Riera
         Altintop,Melo,Inan

Sneijder

Drogba,Yilmaz

Ma ići na pobjedu tamo.. Hendikep će nam biti na sredini terena gdje Matića nema, a Mikel i Luiz su obojica imali neke povrede. Također Jose je rekao Ramiz već duže vrijeme vuče povredu, čak ga je htio protiv Evertona odmoriti ali situacija je zahtjevala da ovaj zaigra.

Volio bih trojac Eden-Willian-Schürrle iza isturenog Torresa.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.