Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round of 16: Galatasaray 1 - 1 Chelsea (26.02. sri) [D]

Istaknuti odgovori

Volio bih trojac Eden-Willian-Schürrle iza isturenog Torresa.

Ja bih volio da Torres bude isturen iz tima :) 

• Odgovori 113
  • Pregledi 8,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Znate li ima li Drogba pravo nastupa protiv Chelseaja? Moj prijatelj Å¡to navija za Liverpool kaže da Drogba ne može igrati tu utakmicu. Navodno neka stavka iz ugovora. Ja prvi put za to čujem pa mi malo čudno bilo.

Znate li ima li Drogba pravo nastupa protiv Chelseaja? Moj prijatelj Å¡to navija za Liverpool kaže da Drogba ne može igrati tu utakmicu. Navodno neka stavka iz ugovora. Ja prvi put za to čujem pa mi malo čudno bilo.

Nisi samo ti glup, i prijatelji su ti, nista cudno, dopunjavate se :D

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Ajd da je prešo direkt iz Čelsija pa da i ture tu stavku, a ovako ti kao glavni kurconoša naredi tom kurconoši da ne prdi bez veze

De mi neko reci gdje ima igrac da ne smije igrati protiv drugog kluba??? Osim ako nije posudjen. Boze oprosti.

De mi neko reci gdje ima igrac da ne smije igrati protiv drugog kluba??? Osim ako nije posudjen. Boze oprosti.

Ima, u nižim bosanskim ligama. Ne smiješ igrat došli navijači sa sikirama, ne daju ti uć, ni tebi ni sudiji, a delegata uzeli ko taoca

Ma prolazimo ovo. Galata može odigrati dobro doma, Turska je zeznuta za Engleze. Ali već zadnjih 5 sezona imaju jako veliike probleme sa stoperskim parom, stvarno svake sezone sve lošije igrače u obrani imaju + golman koji je srednja žalost. Na Stamfordu naravno demoliranje po potrebi i kontrolirana utakmica.

možda oni imaju lošu odbranu, al zato mi imamo napad, stra'ota

u dvi utakmice ce bit slicno ka sa schalkeom. 4-1 ili 3-0 tako nesto

Ma remi ovdje. Siguran sam da ih kući uzimamo ;)

Mikel-Ramiz zadnji vezni da umrtve igru i to je to xD

Muslera je meni sasvim dobar golman,mnogo iznad prosjeka.

Sve zavisi od nasih igraca.Ako budu na nivou Galata nema sanse.Ako odigraju nesto slicno kao protiv Evertona sve je moguce.Vrijeme je da Eden jednu tekmu izdominira :D

Ne znam kakva im je trenutna kadrovska situacija, nemam mogucnost da ih gledam u sampionatu Turske, ali po imenima igraca, i zbog cinjenice da su izbacili odlicni Juventus, sigurno zasluzuju respekt.

Ipak, uzevsi sve u obzir, mislim da bi u 2 meca morali da ih prodjemo. Fudbal jeste cudo, ali mi se pitamo.

Neki rez 1:1 bi bio sasvim ok.

Jbt, pobjedimo galatu, tj prodjemo. Zamislite onda dobiti u 1/4 Olimpiakos/United :D

U polufinalu bi bili jednom nogom. Nakon toga sve je moguce za mene.

Bice tesko momci,igraju na svoj teren Galata ali mi imamo pokvalitetne igrace tako da to smetam za prednost.

Murinjo sigurno ce biti zadovoljan sa bodom,iskreno i ja bi bio u engleskoj imah da ih napunimo dosta  :dres: .

C'monnnn Chelsea :sal1:

Ne očekujem laku utakmicu, niti očekujem neku uvjerljivu pobjedu. Naravno da bih volio da naši pobjede i vjerujem u to, a posebno bih volio da odigraju za naše momke koji su izbodeni u Istanbulu. Nek odigraju za njih najbolje što znaju i neka pobjede.

Iako, ja osobno ne bih bio nezadovoljan ni sa remijem ali pod uvjetom da to bude remi sa golovima, ne remi sa nulom. 

Gol u gostima je od velike važnosti,Galatasaray nije ekipa koja će izaći na teren da bi izgubili,moramo utakmicu držati pod kontrolom i biti svijesni da nam gol neće pasti sa neba vec ga moramo igrom i šansama zaslužit.Ja se iskreno pribojavam jedne od onih utakmica kada se povućemo i izgledamo potpuno bezvoljno,al naravno nadam se da će Chelsea odigrat jednu dobru utakmicu.

Kada je sastav u pitanju ja lično nemam neku predstavu kakav će sastav biti jer sve zavisi kakav će cilj Mourinho večeras postaviti ekipi.

Prva varijanta:

Cech,Ivanović,Cahill,Terry,Azpilicueta,Mikel,Ramires/Lampard,Hazard,Willian,Oscar,Eto.

Druga varijanta:

Cech,Ivanović,Cahill,Terry,Azpilicueta,Mikel,Luiz,Hazard,Willian,Ramires,Torres.

Smatram da će Mikel početi utakmicu 99% jer Mourinho neće sigurno postaviti ekipu bez klasičnog zadnjeg veznog,takođe dosta sam u dilemi što se tiče igrača koji će irati sa Mikelom u paru,ali to sve zavisi od toga da li će se Mourinho odlučiti da igra sa Ramirsom na krilu.Možda čak vidimo i Schurrlea u prvih jedananest...sve je moguće.

:sal:

Pošto nismo tradicionalisti, valjda će prekinuti niz poraza od 2:0 engleskih klubova u LŠ.

Sada lagano u skolu odraditi kontrolni neki nesto I onda kuci nadam se uzivati u utakmici.Odavno vec cekam ovu utakmicu,oduzila se ova pauza :P.

Kad god sam se radovao utakmici u sred nedelje na kraju bih se smorio, tako da nemam osećaj da je večeras utakmica.

Odigrati na rezultat, u duhu nokaut takmicenja, 0:1 moze.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.