Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

PSG vec sad ima respektabilan igracki kadar, imaju jednog od najboljih trenera Carla Ancelottija, pomocni trener Claude Makelele, a svi znamo sta ovaj covjek predstavlja u svijetu fudbala.. sto se tice rukovodstva, direktor kluba je Leonardo, koji je imao impresivnu igracku karijeru, igrajuci za Flamengo, Valenciu, PSG, Milan, osvojio svjetsko prvenstvo s Brazilom.. zatim kao trener vodio klubove kao sto su Milan i Inter.. tako da ako neko zna sta radi onda je to on.. ii pored svega ovoga imaju para da trose koliko hoce.. tako da budite sigurni da ce oni biti strasni sljedece sezone.. za City jesu tako govorili ali sta City ima osim igraca ?? imaju pare ali sta ces od para ako imas trenera koji kurcu ne valja, kojem kad bi i Barcu dao da vodi zasro bi sve..
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

[quote name='mata10' timestamp='1326464767' post='16842']PSG vec sad ima respektabilan igracki kadar, imaju jednog od najboljih trenera Carla Ancelottija, pomocni trener Claude Makelele, a svi znamo sta ovaj covjek predstavlja u svijetu fudbala.. sto se tice rukovodstva, direktor kluba je Leonardo, koji je imao impresivnu igracku karijeru, igrajuci za Flamengo, Valenciu, PSG, Milan.. zatim kao trener vodio klubove kao sto su Milan i Inter.. ii pored svega ovoga imaju para da trose koliko hoce.. tako da budite sigurni da ce oni biti strasni sljedece sezone.. za City jesu tako govorili ali sta City ima osim igraca ?? imaju pare ali sta ces od para ako imas trenera koji kurcu ne valja, kojem kad bi i Barcu dao da vodi zasro bi sve..[/quote]

Prosto k'o pasulj.
[list=1]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/alex/profil/spieler_15420.html"]Alex[/url]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/jose-bosingwa/profil/spieler_9813.html"]Bosingwa, Jose[/url]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/florent-malouda/profil/spieler_5461.html"]Malouda, Florent[/url]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/salomon-kalou/profil/spieler_7971.html"]Kalou, Salomon[/url]
[/list]
Volio bih kada bi ove igrače prodali u ovom prelaznom roku i kupili :[list=1]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/gary-cahill/profil/spieler_27511.html"]Gary Cahill[/url]
[*][url="http://www.transfermarkt.de/de/dries-mertens/profil/spieler_56416.html"]Dries Mertens[/url]
[/list]
Od ovih poznatiji teško će nam ko doći.
Evo par novih nevezanih za CFC:

Moskovski Dinamo doveo Balasza Dzsudzsaka
Darron Gibson prešao iz Manchester Uniteda u Everton
Robbie Keane došao na pozajmicu iz LA Galaxyja u Aston Villu
Gekas napustio Eintracht i pridružio se Samsunsporu
Jose Antonio Reyes iz Atletica u Sevillu
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326472533' post='16877']
Evo par novih nevezanih za CFC:

Moskovski Dinamo doveo Balasza Dzsudzsaka
Darron Gibson prešao iz Manchester Uniteda u Everton
Robbie Keane došao na pozajmicu iz LA Galaxyja u Aston Villu
Gekas napustio Eintracht i pridružio se Samsunsporu
Jose Antonio Reyes iz Atletica u Sevillu
[/quote]
Mislim da je puno za Balasza 17 milijuna.
Ne vjerujem da će Keane biti od neke koristi Villi.
Reyes mi je drag igrač, valjda će se snači u Sevilli.
[quote name='Terry26' timestamp='1326472383' post='16875']
ma kakav PSG kakvi bakraci , nece oni daleko garantujem
[/quote]

Ne bi da ih Mancini vodi, ali ja vjerujem u Ancelottija ;)
jesam li ja jedini koji nebi volio vidjet Pata u Chelsea-u?

mislim dečko ima staklene noge, ozljeđen je više nego zdrav
i još k tome, ne igra u kontinuitetu, malo dobro odigra, pa onda ništa...

mali ima talenta, pokazo je to protiv barcelone onim sprintom i golom u prvoj minute, ali jebiga šta će ti sav talenat svijeta kad imaš stalkene noge...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326555425' post='17192']jesam li ja jedini koji nebi volio vidjet Pata u Chelsea-u? mislim dečko ima staklene noge, ozljeđen je više nego zdrav i još k tome, ne igra u kontinuitetu, malo dobro odigra, pa onda ništa... mali ima talenta, pokazo je to protiv barcelone onim sprintom i golom u prvoj minute, ali jebiga šta će ti sav talenat svijeta kad imaš stalkene noge...[/quote]

Nisi jedini :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326637616' post='17406']
haha cuj da dodje do zamjene Torres-Modric pa kad bi do toga doslo poludio bih :angry:
[/quote]
Me 2.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326732289' post='17712']
ja bi Torresa dao za podosta igrača, evo jedan od njih Hazard
[/quote]
Are you serious?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1326739532' post='17785']
Jedini igrac, koji bi bili dostojni zamjene torresa su hulk, c.ronaldo i cavani ;)
[/quote]

Ne bi C. Ronalda mogao zamisliti u Chelseaju ni pod razno.
Ja ga ne bi mog'o zamislit ni pod 'razno' ..:P
  • Autor
Iako je igrao u MUFC-u CR mi je drazi od Messia mnogo (kao i Real od Barcelone).

Ima li kakvih transfera nevezano za Chelsea ?
[quote name='Hojs' timestamp='1326739227' post='17778'] Are you serious?[/quote]

dobro nema baš puno igrača takvih(bar ih se u ovom trenutku nemogu sjetiti), ali za Hazarda bi Torresa mrtav ladan dao...

onda bi ljepo Lukaku u vatru odma :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.