Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Basel 1 - 0 Chelsea (26.11. uto) [0]

Istaknuti odgovori

Nek ih je stid i sramota. Ovoliko ljudi navija za njih a oni igraju preko jebenog kurca. Redom svi od Mourinha pa preko svakog igrača nek se srame! Dinamo bi bolje odigra. Puuuuu pogrde jedne jebene... 

Quote i niÅ¡ta drugo nemam za dodati...  X_X

• Odgovori 69
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Isti je ovo tim koji je pre par dana samleo WHU. Do kvaliteta nije, samo do pristupa utakmicama. 

Utakmica je zamisljena kao odradjivanje posla, ali sprovodjenje tog plana je bilo osudjeno na propast. Timovi takve ideje prikrivaju pasivnim posedom lopte, dugim pozicionim napadima i strpljivom igrom, posebno na sredini. Posto je bilo toliko ocigledno da je takticka postavka losa i da nas dobijaju na svakom delu terena, Mou je morao da "naredi" prebacivanje u brzinu, te resavanje utakmice. To se nije desilo, tako da smo '90 minuta igrali jednodimenzionalno, bezidejno, bezvoljno...  

Ocigledna greska trenera u taktickoj postavci. 

Izmena Oscar-Hazard losa. Iako je Haz pokazao vise, Mou je samo zamenio play-a za krilo. Cak i dok je Oscar bio na terenu tesko smo iznosili loptu napred, a njegovim izlaskom je nastalo rasulo na sredini. Bilo ko od dvojca Lamps - Ramires bi bio bolja izmena. 

Izmena Willian - KDB prekasno napravljena. 

Jednostavno, Basel je stao u poslednjih 30 minuta, i tada smo morali da ih nadigramo. 

Voleo bih da cika Roman opet svrati u svlacionicu.

Dugo sam razmisljao kako se osecam posle ove utakmice i neko je na fb postavio gif i moram da dodam da je pogodio moje osecanje. 

tumblr_m88byluVJ51rrhz69.gif

Nevjerovatno,ne znam sta tacno da kazem.Uzasniju igru od njih odavno vidio nisam.Sta su ustvari zeljeli postici sa onom igrom.Chelsea ima super vezne igrace i kako to da su se tako povukli i nisu pokazali zelju za dominacijom.Tek kad je Hazard usao ubrzala se igra.Svaki put kad oduzmu loptu odmah je izgube,nema mirnoce,kao da zele kopirati njihovu igru.Ono kad je Hazard imao sansu da suta on ko kakva kukavica dodaje Ramiresu,nigdje veze.Koji vrag mece Matu na klupu,pa nece tamo postici svoj maksimum.Oscar moze slobodno da preuzme grijanje klupe.Cech uvijek na mjestu,nemam sta reci.Torres kao i ostali,tako da ga nemam sta posve izdvajati

Stalno obrambeno igramo, nemamo igre, ma nemamo stil. Realno možda je ovo neka transformacija u klubu koju Mou pokušava izvesti, ali kad se gleda trenutno CFC i onaj Benitezov - e onaj je bio bar za nijansu bolji.

Ili je Mou igrao na kladari včrs na Basel. Pa da pare uloži u pojačanja. Nemam treće objašnjenje.

Ma jebem ti, mene tuga uhvati kad se sjetim prošle godine pod Robbiejem kad smo primili 2 gola u 15 minuta od Uniteda i onda kad smo zaigrali... E ono je bio uraganski nogomet, sabili smo ih ko pičke dok nas nisu pokrali.

Hoćemo 3 boda i velikim dijelom podržavam večeraÅ¡nji Mourinhov izbor momčadi. 

:hljeb:

btw. po izboru prvih 11 se vidjelo da ne idemo po 3 boda. Pre defanzivno je to nekako izgledalo. 

Nesuđen čist penal za Basel i nisu realizirali nekoliko odlicnih sansi ! Cak mozemo bit zadovoljni sa 1-0 .

Kad se setim da sam planirao da odem na ovu utakmicu... X_X #-o

Sreća pa je u kladionici odmah pored TV-a na kom su pustili ovu blamažu bio Dortmund - Napoli.

Nadam se da bi van ginkel mogao doletiti sutra da ispise koji komentar na forumu jer realno volio bih procitati.

Koliko toliko upravu je u nekim stvarima.

Nadam se da bi van ginkel mogao doletiti sutra da ispise koji komentar na forumu jer realno volio bih procitati.

Ne prizivaj zlo... neka ti pise komentare u inbox :D :D :D (napise #Mikel ....to,to i to, pa #Lampard .... itd) :D :D 

• Autor

=D>    =D>    =D>     =D>     =D>

Ovakvim pristupom utakmicama i bez kontinuiteta mi smo donji u svim takmičenjima.Protiv Basela da ne uputimo šut u okvir gola za 90 min ^:)^

Da, još kad bih vjerovao da je to zato jer je Basel kvalitetnija ekipa, a ne Mourinhova naredba imalo bi smisla kritizirati, ovako nema. Također, nitko ne garantira Baselu da će proći u knockout fazu LP.

Dakle, kad god vidite Mikela u početnih 11 odmah znate da nema napadanja, tako da ubuduće se ne razočarate kad gledate, toliko dugo pratim Chelsea da znam što znači kad Jose uvodi "svojeg" igrača. I nije mi jasno kako svi veličaju naše igrače kad se dobije recimo West Ham, Schalke, Steaua sa par komada, a svi kenjaju po Mourinhu kad ne valja rezultat. Također, ne postoji ekipa iz Premiershipa ove sezone koja ima konstantu pobjeđivanja, čak niti Arsenal na vrhu nije toliko uvjerljiv i tek im slijede teške utakmice.

Ova momčad može biti kvalitetnija, a kvalitetu ćemo nadam se dobiti na zimu jer se moramo pojačati, ne zato jer igramo loše, nego zato jer su neke pozicije kritične.

Ocaj od igre ali prosli smo. U zadnjem kolu dobiti Steauu i ovjeriti prvo mjesto.

Tek sad ide jebacina od rasporeda u ligi, a igramo toplo-hladno.

Van Ginkel je najrealniji čovjek na ovom forumu. Samo što mnogi to neće da vide.

Da, još kad bih vjerovao da je to zato jer je Basel kvalitetnija ekipa, a ne Mourinhova naredba imalo bi smisla kritizirati, ovako nema. Također, nitko ne garantira Baselu da će proći u knockout fazu LP.

imal kod tebe da je ista regularno,pobijedili su nas u obije utakmice i to potpuno zasluzeno.

Prijatelju, ja ne tvrdim da je bilo sta neregularno. Vidio sam gro ovakvih utakmica gdje jaca ekipa uopce ne napada ako ne treba. Primjer utamica Zadar Dinamo ili Rijeka Dinamo u kojima jaca ekipa nije osutala po golu. Pogledaj kako je Barcelona jucer igrala, sa rucnom i vidi kako je mlako njihova obrana reagirala kod gola. Jednostavno, jace ekipe si mogu dozvolit losu utakmicu.
Naravno ako im to bodovno stanje dozvoljava.

Prijatelju, ja ne tvrdim da je bilo sta neregularno. Vidio sam gro ovakvih utakmica gdje jaca ekipa uopce ne napada ako ne treba. Primjer utamica Zadar Dinamo ili Rijeka Dinamo u kojima jaca ekipa nije osutala po golu. Pogledaj kako je Barcelona jucer igrala, sa rucnom i vidi kako je mlako njihova obrana reagirala kod gola. Jednostavno, jace ekipe si mogu dozvolit losu utakmicu.
Naravno ako im to bodovno stanje dozvoljava.

Hahaha, smješna ti je priča TAF. Gle ovo...

trtrtrrtrr.png

Vrijednost Basela - 54.300.000 €

Vrijednost Chelseaja - 458.750.000 €

Nego aj budi ljudina, pa otiđi na Mourinhovu temu i napiši svoje kritike - pozitivne i negativne - na sinoćnju postavu ekipe i to kako ih je mentalno spremio za meč, kao i za njegove izjave nakon tekme. Al budi objektivan.

Vi svi mislite da je Basel bolja ekipa. Nismo osutali po golu i sta sad? Jel to zato jer nismo mogli ili zato jer nismo htjeli? Mozr se nagadati do sutra.
Kako smo im onda dali gol u prvoj utakmici kad su oni tsko jaki?
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.