Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Basel 1 - 0 Chelsea (26.11. uto) [0]

Istaknuti odgovori

Jedno od najlošijih prvih poluvremena što sam ikad pogledo, totalno nepovezana igra, ustvari nema nikakve igre. Ovo treba snimiti pa pokazivati djeci kako se NE IGRA nogomet.

• Odgovori 69
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Izgleda da je na kraju ispalo dobro sto me jebavao stream pa nisam bio u mogucnosti da gledam utamicu.

Sada sam nasao dobar link,valjda bude bolja igra!

Kada je isti sastav izveo za vikend dali smo brzo gol i onda je bilo lakse,a sada sto se Mourinhno kocka sa bodovima nije mi jasno. Ubaci Hazarda da mozemo istrcati kontru kao ljudi,kada su se ovi otvorili,igramo kao p****tine. Sramota!!! Znao sam da nece izaci na dobro sa ovim sastavom. Nece moci Basel ovako 90 minuta,ali umesto da ih napunimo i pokazemo im ko je ko,pustamo ih da se zaje***vaju sa nama,NISMO IMALI SUT NA GOL?!

Sramota, basel samo 8 suteva protiv celzija.

Inace rek'o sam jaranu da igra vise kornera basel kvota preko 2. Haman prolazi

Nisam bio u prilici da pogledam prvo poluvreme i ne mogu da verujem da nismo sutnuli jedan jedini put na gol.

Ne mogu suditi o igri kad nisam gledao, ali opet i ta statistika nesto govori. Valjda cemo dobiti do kraja ili bar uzeti bod.

Nek ih je stid i sramota. Ovoliko ljudi navija za njih a oni igraju preko jebenog kurca. Redom svi od Mourinha pa preko svakog igrača nek se srame! Dinamo bi bolje odigra. Puuuuu pogrde jedne jebene... 

Ovo je sramotno. Mi igramo konstantno bunker bez obzira ko je s druge strane. Ne znam sta rec

Zasluženo uzeo Basel, lijep gol su zabili. Katastrofalna partija naših.

Ja još uvijek ne kontam kako je Lampard ostao na terenu svih 90 minuta. Trebao je van negdje tamo u 30.

A nije bio jedini loš. Oscar se igrao Caspera, a Ramires je izgledao kao propali klizač.

Azpi također loš.

Willian jedini nešto pokušavao.

Hazard je bio vrlo dobar ovo malo što je igrao.

I tako nas Basel 2 puta pobijedi.

Plesačice su napokon završile utakmicu.

Slika ispod govori 1000 riječi..

Ja ću samo napisati da sam ja igrač probao bih u zemlju, da sam Mourinho ne bih od stida smio izaći na press konferenciju, a pred Abramovicha ni zamisliti...

Za ovakvu igru, igrači i Jose zaslužuju zvižduke. Nadam se da će ih dobiti.

Nadam se da će navijači javno osuditi ovakvu igru i ovakvu sramotnu utakmicu bez ijedne jedine ozbiljne prilike, 90 minuta nismo uputili šuta!

Nadam se da će Basel završiti prvi na tabeli, zaslužuju biti ispred nas.

S0JgqBj.png

Tako je to kad igramo na X, Basel zasluzeno!!!!

Picke, misle lako ce protiv mrtve Steau na SB, ma nek nas i tamo nabiju pa da opet igramo ligu evrope, tu nam je i mesto.

Mozemo a mrzi nas, to je nasa teorija.

Bez prave sanse, samo se 2-3 igraca trude, 

Rami na krilu, ko da igramo protiv RM, Barce, BM, pa i da shvatim, al protiv ovih polu amatera, vadi Wiliana koji jedini trci i uvodi Kdb,e moj Mou za ovo si ti kriv i niko drugi.

nemamo mi vise one igrace kao balak, lamps, ess, makelele,drogba,...................... koji ce da trce do poslednje sekunde meca i pucaju ssa pola terena, ovi sad ne mogu dobacit sa 20 m do gola, sve bi iz peterca dali, e kurac.

Picke, misle lako ce protiv mrtve Steau na SB, ma nek nas i tamo nabiju pa da opet igramo ligu evrope, tu nam je i mesto.

Pa nemozemo ispast nikako vise :D ... al ovo danas je bila katastrofa :(

Ne znam da li se secate gostovanja Arsenala Barseloni kada Arsenal za ceo mec nije imao ni jedan jedini sut, pokusaj, ma nisu pljunuli ka golu za 90 minuta.

E , tada sam se vise cudio cudio, sto se kaze "kadar nevera", i mislio se sta li ovi ljudi treniraju, za sta primaju platu, odes na Kamp Nou sa timom od 200-300 miliona evra i ne pogledas ka golu a kamoli da sutnes.

E pa to je pita sa jabukama za ovo veceras. 

Ok, bice komentara svakakvih, pljuvanja i svega, jeste, treba imati meru, ali ovo je stvarno sramota. Nije rezultat koji ce se pamtiti, koji ce uticati na plasman dalje ali, pa ne mozes, majku mu, sa ovakvim timom , trenerom i jednom reputacijom favorita za visok plasman, biti na taj nacin ponizen da nemas sansu za gol.

Mala sreca u nesreci je sto je Murinjo trener, koji realno jeste neki stit da se sve ne shvati toliko tragicno, mogu misliti sta bi bilo da su treneri Benitez, Viljas Boas ili neko drugi.

Pamet u glavu, ne mogu ja uciti profesionalce poslu i zadacima, ali ovo danas je nedopustivo.

Ne znam da li se secate gostovanja Arsenala Barseloni kada Arsenal za ceo mec nije imao ni jedan jedini sut, pokusaj, ma nisu pljunuli ka golu za 90 minuta.

E , tada sam se vise cudio cudio, sto se kaze "kadar nevera", i mislio se sta li ovi ljudi treniraju, za sta primaju platu, odes na Kamp Nou sa timom od 200-300 miliona evra i ne pogledas ka golu a kamoli da sutnes.

E pa to je pita sa jabukama za ovo veceras. 

Ok, bice komentara svakakvih, pljuvanja i svega, jeste, treba imati meru, ali ovo je stvarno sramota. Nije rezultat koji ce se pamtiti, koji ce uticati na plasman dalje ali, pa ne mozes, majku mu, sa ovakvim timom , trenerom i jednom reputacijom favorita za visok plasman, biti na taj nacin ponizen da nemas sansu za gol.

Mala sreca u nesreci je sto je Murinjo trener, koji realno jeste neki stit da se sve ne shvati toliko tragicno, mogu misliti sta bi bilo da su treneri Benitez, Viljas Boas ili neko drugi.

Pamet u glavu, ne mogu ja uciti profesionalce poslu i zadacima, ali ovo danas je nedopustivo.

Pa tako izgleda utakmica Chelsea protiv skoro svakog jaceg tima..

Nazalost od ove utakmice nam ne zavisi plasman dalje,zahvaljujuci X Salkea mi prolazimo. Razumeo bi da je poveo Feruza,Akea,itd, pa da  se sprdamo,ali ovo je stvarno sramotno. Imas igrace na terenu od 300 miliona + i ti ne sutnes na gol?! Gde ce ti dusa Chelsea? Cech,Wilian,Eden jedini vredni pomena i sa prelaznom ocenom,ostali sedite 1. 

Nazalost od ove utakmice nam ne zavisi plasman dalje,zahvaljujuci X Salkea mi prolazimo. Razumeo bi da je poveo Feruza,Akea,itd, pa da  se sprdamo,ali ovo je stvarno sramotno. Imas igrace na terenu od 300 miliona + i ti ne sutnes na gol?! Gde ce ti dusa Chelsea? Cech,Wilian,Eden jedini vredni pomena i sa prelaznom ocenom,ostali sedite 1. 

E pa baš to, kao oni su ozbiljno shvatili utakmicu, neće da rotiraju. Majko mila..

Pa bolje da je poveo akademiju da igra. Ako nista drugo bar bi 2 puta sutnuli na gol,mozda i 3 puta.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.