Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Group E: Basel 1 - 0 Chelsea (26.11. uto) [0]

Istaknuti odgovori

2bK4dyV.jpg?1?6353

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

26.11.2013, TUESDAY, 20 : 45h

BASEL vs. CHELSEA

Posle sjajno odigrane utakmice protiv West Hama,Chelsea ima priliku da kolo prije kraja grupne faze obezbijedi plasman u osminu finala Lige Prvaka.

Vaša očekivanja???

• Odgovori 69
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Treba ovdje pobijediti i osigurati sebi luksuz nekih rotacija i možda uvođenja kojeg mladića iz akademije za meč protiv Steaue na Bridgeu. Pored toga, duguje nam Basel revanš za poraz iz prvog kola, mislim da će igrači biti željni osvete. Očekujem otvorenu utakmicu i pobjedu.

Mislin da ćemo uć oštro od prve minute i pokazat da je ono bila trenutna nesreća i vratit stvari na početak... Očekivam matu, williana i schurrlea od prve...

Ja baš mislim da je bod dovoljan jer je sigurna pobjeda u zadnjem kolu protiv Rumunja i da se neće forsirati tri boda. A ona farsa od prve utakmice, mislim, nakon prvog poluvremena ubacivanje u 2 brzine niže, a nisu nam prismrdili u prvom......

A što ne bi išli na sva tri boda. CFC ima 10 puta bolju i skuplju ekipu od Basela. Još je tu pobjeda protiv WHU, treba nastaviti niz. Pokazati zube, a ne uvijek 'pažljivo', 'dovoljno', 'oprezno'.

apsolutno se slazem Cae,zasto moramo da igramo na dovoljno,igrajmo na maksimum i na sve. Ako im mozemo dati 5 komada,dajmo im,a ne stati na 2 i reci dosta je. Nije dosta.

Ma nakantati ih sa kombinovanim (drugim) timom, osigurati prvo mesto i uzeti kintu (800000 evra) koju dobiješ za pobedu...

treba pokusati pobijediti i osigurati prvo mjesto,odmorio bih neke igrace prvog mislim Terya pa onda i Ivanovica,mozda ovakav sastav

Cech  

Azpilicueta.........Luiz.............Cahil................Cole

Ramires.............Lampard

Schurle.........Mata...............Wilian

Ba

Ocekujem pobjedu. Uz prikazanu dobru igru naravno. 12. mjesec ce biti natrpan pa je bolje osigurati prolazak na vrijeme.
A i kvota na kladionici je 1.85 na Chelsea, predobra da ju propustim pa jao njima ako ne dobiju. :D
  • Autor

Ponovit igru kao protiv West Hama onako sa sigurnom igrom i odličnim protokom lopte mislim da bi dobar rezultat trebao doći,možda samo odmoriti neke igrače.

Sastav:Cech,Azpilicueta,Cahill,???,Cole,Ramires,Lampard,Schurrle,Mata,Willian,???

HOĆU DEMBARU U PRVOJ POSTAVI !!!!

btw siguran sam u našu pobjedu, i u bar 2 naša gola...a moglo bi se desiti da i primimo jednoga ;)

oni će napasti, biti će otvoreni, a mi ih onda fino izdominirati...jedan gol minimalno ćemo iz kontre zatefteriti :D

come on chelsea!!

sastav očekujem ovaj: čeh/ bane-kejhil-teri-azpi/ mikel-lampard/ hazard-oscar-mata/ eto

a da se mene pita izveo bi ovako: čeh, banetu odmor a na njegovom mjestu igra azpi, kejhil-teri, na lijevom beku cole da se vrati u tamri, mikel-lamps, ispred njih hazard, mata i širle i u napadu naravski dembinjo :D

Evo, kad su se neki dotakli kvote :D. Ja smatram da je prva utakmica bila čista namještaljka i to puštanje sa naše strane. Druga stvar je kako može kvota biti 1.90 na nas protiv Basela i protiv Steaue u gostima kad je Basel barem duplo jača ekipa. Mi smo prvi u skupini kako god okreneš, samo ne smijemo izgubit večeras, a ne moramo ni dobit. Još ako bude neki miješani sastav, ne očekujem previše. Ali da smo jači jesmo i to puno. Basel igra u najjačem sastavu čini mi se.

Mislim da će Jose nastaviti sa 4-3-3 i u ovoj utakmici. BaÅ¡ me zanima kako će to izgledati jednom na Bridgeu, kad se ekipe doÄ‘u braniti protiv nas. Miki će ponovo u sastav, a i ja se nadam Dembari, mada će Torrke vjerovatno. Mata obavezno u tim. 

Hoćemo Islama Feruza u vrhu napada, a Akea na poziciji zadnjeg veznog .The End.

Ake odigrao svoje danas sa mladima protiv Basela, a Feruz ušao pri kraju

Hoćemo Islama Feruza u vrhu napada, a Akea na poziciji zadnjeg veznog .The End.

Hoćemo 3 boda i velikim dijelom podržavam večerašnji Mourinhov izbor momčadi. Ne sviđa mi se samo ono što ponavljam cijelu sezonu - to što nema mjesta za Matu u prvih 11.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.