Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: West Ham United 0 - 3 Chelsea (23.11. sub) [3]

Istaknuti odgovori

• Odgovori 60
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

ma neznam stvarno ponekad mi nije jasan Mourinho,pogledajte klupu i sve ce vam biti jasno,zasto stavljati Ramiresa na krilo a na klupi Mata,Wilian,Schurle.

Nikada,ali nikada mi Ramires na krilu nece biti jasno. Imamo ofanzivnih veznih na izvoz,on opet Ramija stavlja na krilo. Pa sto? Ali ajde. Tukli smo ih od 2004 skoro svaki put i danas cemo ;)

• Autor

Nikada,ali nikada mi Ramires na krilu nece biti jasno. Imamo ofanzivnih veznih na izvoz,on opet Ramija stavlja na krilo. Pa sto? Ali ajde. Tukli smo ih od 2004 skoro svaki put i danas cemo ;)

3:1 proslu izgubili.

Ma mou nije uopste trebao kupovati neke igrace. Ako vec hoce forsirat svoju igru a ne prilagodjavat se timu, trebao je dovesti kakve CM/DM igrace..

Sad će WHU nagariti drugo poluvrijeme žestoko, napast će nas sigurno u prvih 15-ak minuta. Ako to izdržimo bez primljenog gola mislim da smo blizu pobjede. Treba nam još jedan gol da potvrdimo rezultatski ovu vrlo dobro odigranu utakmicu zasad. Pravi derbi s naše strane, borbeno ali smireno i vrlo efikasno.

Dugo mi nismo iskontrolisali jedno poluvrijeme ovako. 

NIkad smirenija pobjeda. Odlican povratak nakon ove pauze. Kontrola svakog minuta sem onog 64. kad je Demel, ne znam ni ja kako, uspio proci trojicu nasih i to je jedina njihova sansa. Cak sam i uzivao u nasoj igri, tecan posjed, odlican presing, svi se nudili za loptu, pozadi sigurno i jos kad na to dodas 2 komada Lamparda - ljepotica. Apelujem da se onaj polukrug kod 16-erca nazove lampovac ili tako nesto. Svaki put kad ga vidim na tom prostoru dozivim deja vu nekog gola.

WHU je zbirno imao nula suteva u okvir gola za 90 minuta na svom stadionu. Toliko smo ovo jako odradili.

Niti jedne sekunde nisam posumnjao u nasu pobjedu . Izgleda da nam je ova pauza strasno godila . 

Kako sam uzivao u ovoj utakmici,veliki Mou je skontao da na sredini terena nisu dobri Lamps i Ramires i mislim da bi najbolje resenje bilo njih menjati i na drugoj strani menjati Mikel-a i Essien-a.Za ostale nema se sta reci Bane posle 2 lose utakmice pokazao kako se igra defanziva,a Oscar je jos jednom dokazao zasto je on prvi izbor za plejmejkera.Eto se sjajno uklopio u ekipu i cak i kad ne zabija po meni je dosta korisniji od druge dvojice napadaca.

Stvarno nemam ni jedne zamjerke čitav tim je odigrao fantastično.Konstantno sam imao loš osjecaj u vezi ove utakmice,ali ekipa me je pozitivno iznenadila i hvala im na tome.Ono što je bilo odlično na ovoj utakmici je pristup,od samog početka ekipa je pokazala šta im je cilj i da su se spremni boriti za svoj cilj.Ja sam uživao gledajući ovu utakmicu,igrali smo smireno,stvarali šanse i konstantno smo bili prijetnja,tecna igra i na momente sam bio oduševljen kombinacijama.Ostaje žal za utakmicama poput one protiv WBA ali treba nastaviti dalje i pokušati osvojiti što više bodova.

Svaka čast ekipi,stvarno su mi uljepšali dan sa ovom pobijedom :sal:

• Autor
Lakse nego sto se ocekivalo,Lampard majstorski pogodio treci gol,on je ko vino sto stari sve bolji,odbrana na mjestu cijelu utakmicu,ovaj put nam je pauza doobro pasala da se smiri situacija i da se ekipa dobro pripremi za nastavak prvenstva.

Po meni očekivana pobjeda. 

Azpilicueta me najviše oduševio. Svaka čast. Zatvaro i svoga igrača i Hazardovoga i imao puno oduzetih lopti. Samo treba još malo agresivniji prema igračima biti. 

Bane mi je izgledao kao da se tek probudio pa došao igrati.

Oscar jednostavno odličan, samo neka nastavi i Mata će na žalost još dugo sjediti na klupi. 

Lamps čestitke. 

Gazela kao gazela :D

Hazard nije uradio ništa neočekivano. Uvijek očekujem puno od njega, pogotovo protiv ovakvih ekipa i ono bude ćorak. 

Šteta što je Demba u offsajdu bio. 

KTBFFH!!!

Hazard nije uradio ništa neočekivano. Uvijek očekujem puno od njega, pogotovo protiv ovakvih ekipa i ono bude ćorak. 

Posteno si me nasmejao.  :D

Inace na utakmicu nemam neki poseban komentar. Razlika u klasi je ovaj put ispracena igrom, i upisana je lagana pobeda. 
Kad bi moglo svaki put ovako...

Posteno si me nasmejao.   :D

Inace na utakmicu nemam neki poseban komentar. Razlika u klasi je ovaj put ispracena igrom, i upisana je lagana pobeda. 
Kad bi moglo svaki put ovako...

A šta ću. I sam sam sebi smiješan koliko više čekam toga lika da nešto uradi, da poboljša tu bijedu konstantnu igru, naspram one koju može. 

A šta ću. I sam sam sebi smiješan koliko više čekam toga lika da nešto uradi, da poboljša tu bijedu konstantnu igru, naspram one koju može. 

Mi od njega ocekujemo da bude novi Ronaldo. Danas po meni bolji nego prethodnih utakmica,a da moze da ispuni svoj pun potencijal,mi bi trpali po 3 komada svaku utakmicu minimum. Ovako los je stvorio najvise sansi od svih igraca u PL,sta bi bilo da je u TOP formi. (ovo sam vec napisao na njegovoj temi,ali ajde,sta sad :) )

Mi od njega ocekujemo da bude novi Ronaldo. Danas po meni bolji nego prethodnih utakmica,a da moze da ispuni svoj pun potencijal,mi bi trpali po 3 komada svaku utakmicu minimum. Ovako los je stvorio najvise sansi od svih igraca u PL,sta bi bilo da je u TOP formi. (ovo sam vec napisao na njegovoj temi,ali ajde,sta sad :) )

Ma ja od njega očekujem da bude Hazard. Ne treba mi Ronaldo. Ja mislim da on do sada nije pokazao ni 20% svojih mogućnosti, ako je onda ga prodat treba. Treba on poboljšati još puno nekih stvari ( da ne pišem sada ) da bude ono što može i nadam se da Mou radi na tome, iako ovaj to i ne pokazuje. 

Ma ja od njega očekujem da bude Hazard. Ne treba mi Ronaldo. Ja mislim da on do sada nije pokazao ni 20% svojih mogućnosti, ako je onda ga prodat treba. Treba on poboljšati još puno nekih stvari ( da ne pišem sada ) da bude ono što može i nadam se da Mou radi na tome, iako ovaj to i ne pokazuje. 

Figurativno mislim na Ronalda,tj da bude nosioc igre i glavni kreator,masina. Da Eden bude Chelsea-u ono sto je Ronaldo Realu. Ima jos vremena za njega,jos je mlad,gde ces ga vec prodavati.

Figurativno mislim na Ronalda,tj da bude nosioc igre i glavni kreator,masina. Da Eden bude Chelsea-u ono sto je Ronaldo Realu. Ima jos vremena za njega,jos je mlad,gde ces ga vec prodavati.

Ma ne. Kažem ako je pokazao i 20% prodati, jer ja očekujem puno više od njega. Skroz mi je nekakav nonšalantan, nedefiniran. I ja kažem polako. 

Volio bi samo da u jednoj stvari bude on nama ko Ronaldo Realu a to je po broju golova i asistencija. Ni po čemu više. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.